Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Υπάρχει ταινία διπλής όψεως, ακόμα και σε ΣΜ.

Αυτό το κουδούνι έχει 2 πομπούς για να τους βάλεις πχ σε απόσταση μεταξύ τους σε περίπτωση που ο 1 πομπός δεν επαρκεί για να καλύψει την απόσταση;

καλημέρα,

αυτό δυστυχώς δε το γνωρίζω, εγω θεώρησα οτι ένα το έχει για να μπει στη θύρα του ισογείου που είναι το θυροτηλέφωνο και ένα δεύτερο π.χ. στην εξώπορτα στον όροφο αν το θες και για κουδούνι..Αν το κάνει και αυτό που λες τότε είναι super!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα κουδουνια ειναι απλα σαν 2 τηλεκοντρολ γκαραζ σταθερης συχνοτητας 433Mhz, σε αλλο σχημα. Δεν κανει ενισχυση σηματος, δουλευει μονο οταν πατας το κουμπι του.

Ειναι να τα βαλεις π.χ. σε εμπρος και πισω πορτα, ή εξωτερικη και εσωτερικη.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Τα κουδουνια ειναι απλα σαν 2 τηλεκοντρολ γκαραζ σταθερης συχνοτητας 433Mhz, σε αλλο σχημα. Δεν κανει ενισχυση σηματος, δουλευει μονο οταν πατας το κουμπι του.

Ειναι να τα βαλεις π.χ. σε εμπρος και πισω πορτα, ή εξωτερικη και εσωτερικη.

Εχει 2 πομπούς που επικοινωνούν με το κουδούνι, ο 1 πόσο πρέπει να είναι κοντά στο κουδούνι, το βάζεις στο ίδιο σημείο;Αν το βάλεις μερικά μέτρα μακριά δεν θα λειτουργεί;

Οπότε και οι 2 έχουν την ίδια εμβέλεια και δεν λειτουργούν ως επέκταση μεταξύ τους;Απλά τα βάζεις σε 2 διαφορετικά σημεία για να τα ακούσεις;

• Moderators
Δημοσ.

NAI, o,τι σου ειπαν. Το καθε κουμπι ειναι ΜΟΝΟ πομπος. Ανεξαρτητοι. Ιδια εμβελεια εχουν, μεσα σε αυτη οπου θες το τοποθετεις το καθενα. Δεν ειναι αναμεταδοτης - ποτέ και σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσε να λειτουργει οπως λες.

Δημοσ.

τελευταία απορία απο εμένα, αν πάρω και δεύτερο σετ, για διαφορετικό διαμέρισμα, υπάρχει περίπτωση (καθώς θα μπουν  δίπλα οι 2 πομποί ) να μπερδευτούν οι συχνότητες και να χτυπάνε και τα 2 ή το άλλο απο αυτό που θέλεις ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Silenzio είπε

τελευταία απορία απο εμένα, αν πάρω και δεύτερο σετ, για διαφορετικό διαμέρισμα, υπάρχει περίπτωση (καθώς θα μπουν  δίπλα οι 2 πομποί ) να μπερδευτούν οι συχνότητες και να χτυπάνε και τα 2 ή το άλλο απο αυτό που θέλεις ?

Yπάρχει περίπτωση ναι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Silenzio είπε

Όση πάνω κάτω περίπτωση υπάρχει και ο στο από κάτω διαμέρισμα να πληκτρολογει και να κουνάει το ποντίκι του (ασύρματο σετ) και να φαίνεται η πληκτρολόγηση και η κίνηση του ποντικιού στη δική σου οθόνη (μέσω του δικού σου ασύρματου σετ).

Υγ. Έχω χρησιμοποιήσει δύο ίδια σετ ασύρματων κουδουνιων, μέσα στο ίδιο σπίτι και δεν παρεμβαλλοταν το ένα στο άλλο. Δεν είναι απλά 433, έχουν απειροελάχιστες διαφορές οι κρύσταλλοι που έχουν μέσα ώστε να υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να συμπέσουν οι συχνότητες.

Σκέψου το και αλλιως. Αν ήταν έτσι, ολοι θα άνοιγαν τα γκαράζ όλων, με ένα κοντρολακι 😄

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...