Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rattlehead είπε

1) αν διαβάσεις προσεκτικα λέω δεν είναι μεταβλητής συχνότητας. Σταθερής λοιπόν. Ποτενσιομετρο σε αυτό είναι για την τάση της κεραίας δεκτή, WiFi και ότι αλλά εχει(όπως σε ένα τροφοδοτικό) 

2)433mhz 

Αρα το ποστ σου πιο πανω τι νοημα ειχε?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην πρώτη αξιολόγηση γράφει πως η κάθε μελωδία χτυπάει πολύ ώρα.Αν δεν έχει σύντομες μελωδίες, τρώει άκυρο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω σε κλασικο ντιν - ντον τα εχω .  48 μελωδίες εχει να βαλεις κατι απλο και γρηγορο - δε θα βαλεις την  9η του Μπετόβεν :P

Range 3 οροφοι χωρις να εχω γυρισει καμια βιδα ? μεσα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ.

Το εχω 1 χρόνο με το ενα κουδούνι για την πισω πόρτα,για να μπαίνει η πεθερά 😁

Χθες εβαλα το δευτερο στα 10 μετρα περιπου με μπαλκονόπορτα και κολώνα μεγάλη στο ενδιάμεσο και δουλευουν και τα δύο  μια χαρά.

Ακόμη δεν εχει χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία στο κουδούνι.!!!

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω σε κλασικο ντιν - ντον τα εχω .  48 μελωδίες εχει να βαλεις κατι απλο και γρηγορο - δε θα βαλεις την  9η του Μπετόβεν :P

Range 3 οροφοι χωρις να εχω γυρισει καμια βιδα ? μεσα 

8 ώρες πριν, polisv είπε

Το εχω 1 χρόνο με το ενα κουδούνι για την πισω πόρτα,για να μπαίνει η πεθερά 😁

Χθες εβαλα το δευτερο στα 10 μετρα περιπου με μπαλκονόπορτα και κολώνα μεγάλη στο ενδιάμεσο και δουλευουν και τα δύο  μια χαρά.

Ακόμη δεν εχει χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία στο κουδούνι.!!!

μιλάτε και το συγκεκριμένο του θέματος ? ή για κάποιο παρόμοιο ?

αν είναι έτσι αξίζει (για προσωρινή λύση που το θέλω)

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι..

Ακούγεται? Καταλαβαίνεις ότι κάποιος χτυπάει κουδούνι ή θα πετάμε χαρταετό?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Silenzio είπε

μιλάτε και το συγκεκριμένο του θέματος ? ή για κάποιο παρόμοιο ?

αν είναι έτσι αξίζει (για προσωρινή λύση που το θέλω)

Γι' αυτό ακριβώς.

13 ώρες πριν, Tzimmys είπε

να ρωτήσω και εγώ κάτι..

Ακούγεται? Καταλαβαίνεις ότι κάποιος χτυπάει κουδούνι ή θα πετάμε χαρταετό?

Ακούγεται μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Έριξα κι εγώ μια παραγγελία και βλέπουμε. Ευχαριστούμε TS

Αντι να κανεις like στο πρωτο ποστ, σου εκανε o ΤS :) 

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω και εγώ 2 χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ. Παίζει συχνά σε αυτές τις τιμές. Έχει φάει κρύο, βροχή και αγιάζι στην είσοδο της πολυκατοικίας και δουλεύει σαν την πρώτη μέρα. Βέβαια η δικιά μου χρήση είναι σχετικά κοντά αφού το χω στο ισόγειο και το σπίτι μου είναι στον πρώτο. Παρόλα αυτά ενδιάμεσα παρεμβάλλονται όλες οι ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αρκετά δυνατός ήχος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ακούσεις εκτός και αν έχεις θέμα με τα αυτιά σου. Μπορείς να το χαμηλώσεις πολύ ώστε να ακούγεται ίσα ίσα. Έχει πολλές μελωδίες. Άλλες μικρές άλλες μεγάλες. Έχει πλάκα να βάζεις πχ χριστουγεννιάτικο χτύπημα τα Χριστούγεννα ή το happy birthday στα γενέθλιά σου.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 2
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα και το εγκατέστησα για διαμέρισμα σε 1ο υπερυψωμένο (σα 2ος).

Πιάνει μια χαρά η εμβέλεια απο την είσοδο της πολυκατοικίας, έχει έτοιμο αυτοκόλλητο για να κολλήσεις το κουμπί, έχει και σύντομες μελωδίες και διαρκείας, όπως και ρύθμιση έντασης.

Για όσους έχουν θέμα με το κουδούνι στην πολυκατοικία είναι εξαιρετική λύση, χωρίς να υποκαθιστά προφανώς τη λειτουργία του θυροτηλέφωνου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, ειναι καλες λυσεις αυτες οταν δεν υπαρχει γραμμη. Ειχα παρει ενα για εναν φιλο πριν 2-3 χρονια 5 ευρω απο ebay, ακομα λειτουργει, μια φορα εχει αλλαξει μπαταρια απο τοτε! Και εκεινο εχει συντομους ηχους ή long play.

Δημοσ.

παρέλαβα και εγώ σήμερα, μια χαρά πιάνει στο πρώτο όροφο, δεν έψαξα όλες τις μελωδίες, τη πρώτη σύντομη κλασσική κουδουνιού την άφησα. Πολύ καλό!

μία απορία αυτό το αυτοκόλλητο διπλής όψης πόσο θα αντέξει και που βρίσκουμε ανταλλακτικό.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Silenzio είπε

παρέλαβα και εγώ σήμερα, μια χαρά πιάνει στο πρώτο όροφο, δεν έψαξα όλες τις μελωδίες, τη πρώτη σύντομη κλασσική κουδουνιού την άφησα. Πολύ καλό!

μία απορία αυτό το αυτοκόλλητο διπλής όψης πόσο θα αντέξει και που βρίσκουμε ανταλλακτικό.

Υπάρχει ταινία διπλής όψεως, ακόμα και σε ΣΜ.

Αυτό το κουδούνι έχει 2 πομπούς για να τους βάλεις πχ σε απόσταση μεταξύ τους σε περίπτωση που ο 1 πομπός δεν επαρκεί για να καλύψει την απόσταση;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...