Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Mα δεν υπαρχουν. Δε ξερω ποια ακριβως εννοεις, αλλα η ιδεα να φορας κατι τετοιο και να μπαινεις ο ιδιος μεσα στο παιχνιδι ενθουσιαζει τους παντες.

Τι εννοείς δεν υπάρχουν ? Αυτά τι είναι ? Το οτι αρχίζουν απο 300Ε δεν έχει καμμιά σημασία - πάντα σ'αυτές τις τιμές ήταν - σαν να μην υπάρχει έλλειψη τσιπς...

https://www.skroutz.gr/c/2579/virtual-reality-headsets.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=800.0&price_min=200.001

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eloy είπε

Τι εννοείς δεν υπάρχουν ? Αυτά τι είναι ? Το οτι αρχίζουν απο 300Ε δεν έχει καμμιά σημασία - πάντα σ'αυτές τις τιμές ήταν - σαν να μην υπάρχει έλλειψη τσιπς...

https://www.skroutz.gr/c/2579/virtual-reality-headsets.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=800.0&price_min=200.001

Αυτα απευθυνονται σε συγκεκριμενα μονο παιχνδια και δε ξερω τι ακριβως κανουν, εσυ εχεις φορεσει ποτε να πεις? Αυτο που θα κυκλοφορησει η google το 2024 τι ειναι?

H κασκα της VR θα επρεπε ηδη να εχει αναπτυχτει, να εχει εξελιχτει, να παραγεται μαζικα ωστε να ειναι προσιτη σε ολους ΚΑΙ να συνεργαζεται με ολα τα pc games.

Γιατι ειναι αλλο ενα παιζεις ενα fps, πχ. το Call of Duty μπροστα σε μια οθονη και αλλο να βρισκεσαι ο ιδιος μεσα στα πεδια των μαχων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rus είπε

...H κασκα της VR θα επρεπε ηδη να εχει αναπτυχτει, να εχει εξελιχτει, να παραγεται μαζικα ωστε να ειναι προσιτη σε ολους ΚΑΙ να συνεργαζεται με ολα τα pc games.

Γιατι ειναι αλλο ενα παιζεις ενα fps, πχ. το Call of Duty μπροστα σε μια οθονη και αλλο να βρισκεσαι ο ιδιος μεσα στα πεδια των μαχων.

Μα αυτό λέω... Αν υπήρχε ζήτηση ΘΑ ΕΙΧΕ αναπτυχθεί. Αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ...  Αρα ?

Στον κόσμο που ζούμε, όταν υπάρχει η ζήτηση, είναι θέμα ημερών να εμφανιστεί και η προσφορά. Αλλά δεν έχει γίνει, δεν υπάρχει ποικιλία συσκευών, δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να τις χρησιμοποιούν... Και ναι, πολλοί θέλουν να παίζουν το CoD με κάσκα, αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα 500άρικο μόνο για το CoD - άντε και 2-3 ακόμα... Αν πχ. η Samsung ρίξει κάποια δις δολλάρια για να αναπτύξει τις συσκευές, θέλει να έχει σίγουρη και μια μεγάλη πελατεία... Απο την άλλη, όσοι χρησιμοποίησαν κάσκα, πόσο καιρό την κράτησαν πριν κουραστούν να στριφογυρνάνε το κεφάλι, να ζαλίζονται, να έχουν ιλίγγους, πρόβλημα στην όραση κλπ πριν γυρίσουν στην φάση "πόδια πάνω στο γραφείο" και να βλέπουν που είναι το τασάκι και ποιά πλήκτρα και macros πάτάνε ?

Γνώμη μου είναι οτι οι κάσκες είναι για επιστημονικές/ερευνητικές δουλειές. Στα παιχνίδια θα κάνεις την πλάκα σου και σε μια εβδομάδα θα έχεις βαρεθεί ή δεν θα έχεις κάτι νέο να παίξεις... Ψάξε εδώ στις αγγελίες - όλοι τα πουλάνε...

εντιτ

Οχι εγώ δεν έχω φορέσει. Αλλά εγώ δεν παίzω καν FPS στο PC, γιατί μου έρχεται ίλιγγος και το στομάχι μου κόβει βόλτες  με τα πάνω κάτω αριστερά δεξιά της δράσης στην οθόνη. Που να έβαζα και κάσκα... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2022 στις 4:07 ΠΜ, Eloy είπε

Μα αυτό λέω... Αν υπήρχε ζήτηση ΘΑ ΕΙΧΕ αναπτυχθεί. Αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ...  Αρα ?

Στον κόσμο που ζούμε, όταν υπάρχει η ζήτηση, είναι θέμα ημερών να εμφανιστεί και η προσφορά. Αλλά δεν έχει γίνει, δεν υπάρχει ποικιλία συσκευών, δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να τις χρησιμοποιούν... Και ναι, πολλοί θέλουν να παίζουν το CoD με κάσκα, αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα 500άρικο μόνο για το CoD - άντε και 2-3 ακόμα...............................

Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ζητηση? και ποιος δε θα ηθελε να βρισκεται μεσα στα παιχνιδια, αντι να καθεται απλα μπροστα σε μια δισδιαστατη μικρη οθονη.

Μιλησα για μαζικη παραγωγη, οταν κατι παραγεται σε μεγαλες ποσοτητες πεφτει και η τιμη του. Η κασκα θα επρεπε ηδη να ειναι ενα χρησιμο αξεσουαρ για τον gamer οπως ειναι τα ηχεια ή το joystick. Eννοειται οτι τα games θα ειχαν επιλογη για το αξεσουαρ αυτο και φυσικα να ειναι 3D.

Μην εχεις αμφιβιολια οτι αυτο θα γινει καποια στιγμη, και αν καποιος εχει προβληματα που ειπες, ιλιγγων κλπ. δεν ειναι απαραιτητο να την αγορασει.

Επεξ/σία από rus
διορθωση ορθογραφικου λαθους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...