Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Strix G15 G513 AMD Ryzen 9-5900HX / nVidia GeForce RTX 3060 1429 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, zaratustra είπε

Εναλλακτικά για ελληνικό κατάστημα. Με 5800h αλλά 1tb SSD. 

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/237449-nb-acer-nitro-5-r7-5800h-16-1-3060

https://el.wikipedia.org/wiki/Κωτσόβολος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Από το καταστατικό σύστασης της e-shop.. 

https://www.businessregistry.gr/publicity/show/140255501000

"8.1 Το κεφάλαιο της Εταιρείας είναι δέκα χιλιάδες ευρώ (10.000) και διαιρείται σε δέκα χιλιάδες (10.000) εταιρικά μερίδια, που το καθένα έχει ονομαστική αξία ένα (1,00) ευρώ.

8.2 Το κεφάλαιο συνίσταται αποκλειστικά και στο σύνολό του από κεφαλαιουχικές εισφορές. Επομένως η συνολική αξία των κεφαλαιουχικών εισφορών είναι δέκα χιλιάδες ευρώ (10.000€), ενώ δεν υπάρχουν εισφορές εξωκεφαλαιακές ή εγγυητικές.

8.3 Το συνολικό ποσό του κεφαλαίου εισεφέρθη και καλύφθηκε ολοσχερώς σε μετρητά από την ώδε συμβαλλόμενη Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία KOLMAN HOLDINGS LIMΙTED (ΗΕ 357578), η οποία εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου, επί της οδού Αγίας Σοφίας αρ. 9Α, 2ος όροφος, διαμ/γραφείο 204, Έγκωμη, 2406, νομίμως 7 εκπροσωπούμενη και κατατέθηκε στο ταμείο της Εταιρείας. Ακολούθως, η μοναδική εταίρος KOLMAN HOLDINGS LIMΙTED έλαβε δέκα χιλιάδες (10.000) εταιρικά μερίδια, που αντιστοιχούν σε ποσοστό συμμετοχής 100% στο κεφάλαιο της εταιρείας.

8.4 Εφόσον η Εταιρεία στο μέλλον παύσει να είναι μονοπρόσωπη, κάθε εταίρος μετέχει στα κέρδη κατά το ποσοστό που αντιστοιχεί στον αριθμό των εταιρικών μεριδίων που κατέχει στην εταιρεία."

Και οι δυο τους τα ίδια σκ@τ@ είναι.. 😃

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nek4d είπε

Asus ROG με χαλασμενο κυκλωμα μπαταριας και δεν δουλευει χωρις μπαταρια, λογω περιορισμου αρχιτεκτονικης, θελει με το ζορι μπαταρια πανω.

Απιστευτο κ ομως αληθινο, απειρα παραδειγματα στο ιντερνετ.

Οσο δουλευε, ηταν καλο, οποτε κατανοητα τα σχολια απο τους ευχαριστημενους χρηστες.

Τα προβληματα τους φαινονται οταν σου σκασει η στραβη, οχι πριν.

Τα δε ποσα που ζητανε για επισκευη ειναι για να πετας το λαπτοπ στα σκουπιδια.

Το κακο ειναι οτι βγαινουν συχνοτατα σε δελεαστικες προσφορες και διαολιζεσαι...

Να ελεγξετε αν το παρον δουλευει χωρις μπαταρια πριν το παρετε..., δυσκολο να το βρειτε αλλα αξιζει το ψαξιμο.

Θελει την μπαταρια γιατι αν ειναι οπως στο δικο μου παλιοτερο rog μοντελο, οταν τερματιζει τα παντα σε very demand στιγμες να μην του φτανει το ρευμα απο το τροφοδοτικο και να αποφορτιζει και την μπαταρια. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Θελει την μπαταρια γιατι αν ειναι οπως στο δικο μου παλιοτερο rog μοντελο, οταν τερματιζει τα παντα σε very demand στιγμες να μην του φτανει το ρευμα απο το τροφοδοτικο και να αποφορτιζει και την μπαταρια. 

Ναι, ξερω, απαραδεκτη αρχιτεκτονικη, τσιγγουνευτηκαν ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο και καναν αλχημειες εις βαρος του καταναλωτη με απωτερο στοχο τα μεγαλα κερδη απο την υποστηριξη στην πορεια. Αδιαφορωντας για την ταλαιπωρια των πελατων.

• Like 4
Δημοσ.

Ακουω διαφορα , η πραγματικοτητα ειναι οτι εχω το 17 αρι advantage model με τον 6800m και δεν εχω θεματα . ωστοσο τα πολυ φθηνα μοντελα τους εχουν προβληματα κατασκευαστικα συνηθως γιατι χρησιμοποιουν το ιδιο καλουπι πχ για να πανε απο 3050-3070 με αποτελεσμα να πασχουν θερμικα .

Δημοσ.

Και εμένα το asus μου ειχε θέματα με τις θερμοκρασίες. Gaming laptop με 1200 ευρώ και από τις υψηλές θερμοκρασίες και από την κακή κατασκευή εκαψε κυκλώματα της μητρικής από ότι μου είπαν. 

Γενικά κάνουν τσιγγουνιες..

• Like 3
Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 12:55 ΜΜ, geodyter είπε

Απλά υπενθύμιση ότι δεν έχει κάμερα...

Υπάρχει πρόγραμμα της Asus που συνδέει την κάμερα του κινητού σου, οπότε αυτό το πρόβλημα λύνεται, ενώ για άλλους δεν είναι πρόβλημα και πάλι. Χρειάζεται και πάλι το κινητό θα μου πεις αλλά ποιος δεν έχει ένα..

Δημοσ.

ποτέ λάπτοπ πανω απο 1000 ευρω.

Αγραφος κανονας , για να μην κλαιμε στα σερβις.

Το ιδιο ισχυει και για ΤV, υπαρχουν ωραιότατες 55αρες με 500-600 ευρω.

Laptop με εσωματωμενα Iris γραφικά αμα βρείτε στα 600-800 ευρώ ειναι ΟΚ.

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelrp είπε

ποτέ λάπτοπ πανω απο 1000 ευρω.

Αγραφος κανονας , για να μην κλαιμε στα σερβις.

Το ιδιο ισχυει και για ΤV, υπαρχουν ωραιότατες 55αρες με 500-600 ευρω.

Laptop με εσωματωμενα Iris γραφικά αμα βρείτε στα 600-800 ευρώ ειναι ΟΚ.

Δλδ εγώ που πήρα 2κ λάπτοπ θα το κλαίω σε service??? Πολύ γενικοί κανόνες...

Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 10:54 ΠΜ, hant είπε

Μακρια απο asus laptop. Μια ερευνα αγορας στο youtube θα σας πεισει. Δεν εχω κατι αλλο να πω

Στις 23/1/2022 στις 11:22 ΠΜ, fytotech είπε

Αυτό ισχύει για τα πιο φτηνά Asus. Για το συγκεκριμένο δεν ισχύουν τα ίδια. Είναι το premium μοντέλο τους. Κι η τιμή είναι δυνατή. 

εγω ειχα και asus παμφθηνα παντως και με εβγαζαν μια 5ετια μεχρι που τα πουλουσα σε εξαιρετικες τιμες και παντα πληρως λειτουργικα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...