Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Strix G15 G513 AMD Ryzen 9-5900HX / nVidia GeForce RTX 3060 1429 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Panel 15.6" Full HD IPS 300Hz 300nits Matte

CPU AMD Ryzen 9-5900HX

GPU  nVidia GeForce RTX 3060 6GB

RAM  16 ( 2 x  8 ) GB DDR4 3200, max memory  64 ( 2 x 32 ) GB

SSD 512 GB  M.2 2280 (NVMe) SSD + ένα κενό M.2 NVMe slot

Λειτουργικό Windows 10 Home 64

https://www.e-shop.gr/laptop-asus-rog-strix-g15-g513qm-hf851t-156-fhd-300hz-ryzen-9-5900hx-16gb-512gb-rtx3060-6gb-w10-p-PER.917599

image.jpeg.c616ddcc2fe228ad6a172cf96bf9b1d8.jpeg

https://laptopmedia.com/review/asus-rog-strix-g15-g513-review-a-possible-best-seller-for-2021/

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, hant είπε

Μακρια απο asus laptop. Μια ερευνα αγορας στο youtube θα σας πεισει. Δεν εχω κατι αλλο να πω

Αυτό ισχύει για τα πιο φτηνά Asus. Για το συγκεκριμένο δεν ισχύουν τα ίδια. Είναι το premium μοντέλο τους. Κι η τιμή είναι δυνατή. 

• Like 6
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, hant είπε

Μακρια απο asus laptop. Μια ερευνα αγορας στο youtube θα σας πεισει. Δεν εχω κατι αλλο να πω

Εχω rog με 3060 σχεδον 1 χρονο και δεν εχει το παραμικρο θεμα, αντιθετως πεταει.

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, hant είπε

Τα ROG είναι καταπληκτικά laptop. Ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις , ψύξη, ανθεκτικότητα...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι και μην ξεχάσουμε τις καταπληκτικες οθόνες τους.... Μην γράφω τα ίδια πάλι... Άμα σου κάτσει ελαττωματικό πάνελ = καληνύχτα. 

• Like 4
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ομοίως και εγώ θα έλεγα μακρυά από asus rog. Είχα πολλαπλά προβλήματα και άθλια εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπεία. Σε διάστημα 1 χρόνου το λαπτοπ έλειπε για επισκευές συνολικά 3 μήνες. Εν τέλη πήρα πίσω τα χρήματα μου μετά από καταγγελία. 

Μόνο αν μου χάριζαν κάτι asus θα το έπαιρνα με χαρά.

• Like 6
  • Confused 2
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο υποστηρίζει display port + power delivery από την type-c θύρα;

Φαίνεται να έχει δυνατά specs αλλά δεν κατάλαβα από την περιγραφή του e-shop είναι full aluminum body ή απλά το καπάκι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε

Το συγκεκριμένο υποστηρίζει display port + power delivery από την type-c θύρα;

Φαίνεται να έχει δυνατά specs αλλά δεν κατάλαβα από την περιγραφή του e-shop είναι full aluminum body ή απλά το καπάκι;

Υποστηριζει ναι κ εγω το εχω ετσι συνδεδεμενο σε external monitor. Το καπακι ειναι αλουμινιο οχι φουλ

Επεξ/σία από GhostDel
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, hant είπε

Προφανώς μιλάς για τα φτηνά Asus TUF που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα Asus ROG!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zacharis1955 είπε

Προφανώς μιλάς για τα φτηνά Asus TUF που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα Asus ROG!

Εγώ που έχω ένα TUF πάντως δεν έχω κανένα παράπονο (αν εξαιρέσεις το ips glow σε μια γωνία)

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Εγώ που έχω ένα TUF πάντως δεν έχω κανένα παράπονο (αν εξαιρέσεις το ips glow σε μια γωνία)

Δεν είναι προβληματικά όλα τα Asus TUF, μόνο κάποια κομμάτια των αρχικών παρτίδων. IPS Glow & Backlight Bleed είναι το μόνα -πολύ συνηθισμένα- ας πούμε "ελαττώματα" των IPS panels ακόμα και των πολύ ακριβών!

• Like 1
Δημοσ.

Asus ROG με χαλασμενο κυκλωμα μπαταριας και δεν δουλευει χωρις μπαταρια, λογω περιορισμου αρχιτεκτονικης, θελει με το ζορι μπαταρια πανω.

Απιστευτο κ ομως αληθινο, απειρα παραδειγματα στο ιντερνετ.

Οσο δουλευε, ηταν καλο, οποτε κατανοητα τα σχολια απο τους ευχαριστημενους χρηστες.

Τα προβληματα τους φαινονται οταν σου σκασει η στραβη, οχι πριν.

Τα δε ποσα που ζητανε για επισκευη ειναι για να πετας το λαπτοπ στα σκουπιδια.

Το κακο ειναι οτι βγαινουν συχνοτατα σε δελεαστικες προσφορες και διαολιζεσαι...

Να ελεγξετε αν το παρον δουλευει χωρις μπαταρια πριν το παρετε..., δυσκολο να το βρειτε αλλα αξιζει το ψαξιμο.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...