naoumv Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αντίκρισμα από πίσω έτσι ώστε να μπορέσεις να το χαρακτηρίσεις safe . Τώρα πέρα από αυτό μπορώ να σου αρκετά για το τι έτσι φούσκα . Όπως και το ότι έχει το χαρακτηριστικό της φούσκας ότι εισάγει μέσα άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση για να μπορέσει να επιβιώσει (βλ πυραμίδες). 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Τώρα ειναι η καλύτερη περίοδος να αγοράσει κανεις!!! πες ένα απο τα χαρακτιριστικά Ένα. Όχι ότι συμφωνώ, αλλά συζήτηση να γίνεται ε. https://jacobinmag.com/2022/01/cryptocurrency-scam-blockchain-bitcoin-economy-decentralization 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Επιτέλους. Τώρα που πέφτει, πάω να τα αγοράσω όλα. Θα με ζηλεύουν και οι μεγαλύτεροι τρις εκατομμυριουχοι. Φάτε την σκόνη μου 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Hal9000 είπε Ένα. Όχι ότι συμφωνώ, αλλά συζήτηση να γίνεται ε. https://jacobinmag.com/2022/01/cryptocurrency-scam-blockchain-bitcoin-economy-decentralization Έψαξες πολύ να βρεις αυτή την σελίδα ; λιγότερους επισκέπτες και απο το Insomnia έχει Και εγώ μπορώ να βρώ τέτοιες σελίδες και φυλλάδες που να λένε ότι τα εμβόλια έχουν τσιπ και το 666 δεν σημαίνει κάτι. 2 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Κουβέντα. Ούτε υπερ ούτε κατά. Όσο ασχολούνται οι υποστηρικτές ή και οι πολέμιοι των crypto, τόσο αυτά ανεβαίνουν. Αν κάποιος δεν τα γουστάρει και ονειρεύεται την πτώση τους (και κατά συνέπεια δεν πρόκειτε να αγοράσει) η αδιαφορία είναι η καλύτερη πρακτική για να σβήσουν (αν και δεν νομίζω να σβήσουν). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg421 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, ea6gka είπε αντε να πατωσει μπας και παρουμε καμμια VGA της προκοπης πια... το avatar σου 1+1 με το ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Στο μεταξυ βυθιζονται τα παντα (ολα τα χρηματηστηρια, μετοχες τεχνολογικων κολοσσων κλπ), αλλα οχι, εδω θα πουμε μονο για την πτωση του btc 😂 Γιατί τόσο το bitcoin όσο και τα χρηματιστήρια παρέχουν πολλά στην κοινωνία και στον πλανήτη ολόκληρο... Να πέσουν και να γκρεμοτσακιστούν... Η ζωή θα συνεχιστεί και χωρίς αυτά. Πέρα από το να καταναλώνουν πόρους (ανθρώπινους, ενέργεια κτλ) δεν παρέχουν τίποτα ουσιαστικό. Το bitcoin είναι σπατάλη hardware και ενέργειας και το χρηματιστήριο τζόγος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Έψαξες πολύ να βρεις αυτή την σελίδα ; λιγότερους επισκέπτες και απο το Insomnia έχει Και εγώ μπορώ να βρώ τέτοιες σελίδες και φυλλάδες που να λένε ότι τα εμβόλια έχουν τσιπ και το 666 δεν σημαίνει κάτι. Αυτό είναι το επιχείρημα σου; ΟΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε πες ένα απο τα χαρακτιριστικά Δεν παράγει ουσιαστικό έργο. Δεν βοηθάει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σε τίποτα. Είναι τεράστια σπατάλη hardware και ενέργειας, πόροι που για να παραχθούν χρειάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δουλειά, όχι αέρας... 13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 αγοραστε ρε μαγκες...να φτασει την τιμη που θελω για να πουλησω..και μετα ας πεσει στο 1 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tlykog είπε Δεν παράγει ουσιαστικό έργο. Δεν βοηθάει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σε τίποτα. Είναι τεράστια σπατάλη hardware και ενέργειας, πόροι που για να παραχθούν χρειάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δουλειά, όχι αέρας... Με μερικα caps ακομα στις προτασεις σου, μπορει και να σε πιστεψουμε οτι ξερεις για τι πραγμα μιλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μόνο αν χάσουν όλοι τα λεφτά τους, τότε θα τελειώσει το πάρτι. Εγώ πάντως ούτε λυπάμαι τους χαμένους ούτε θαυμάζω τους πονηρούς. Την υγεία τους να έχουν όλοι, να δουλεύουν να περνάμε εμείς καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Hal9000 είπε Αυτό είναι το επιχείρημα σου; ΟΚ Το δικό σου ποιο ήταν; μια πηγή έβαλες και εγώ σου είπα η πηγή ειναι μούφα μια προσωπική άποψη κάποιου που γραφει σε ένα μικρό site ε και; Άσε που το διάβασα και ο τύπος λέει βλακείες με το συμπάθιο πχ λέει ότι ο μόνος τρόπος χρήσης των κρύπτο είναι να τα πουλήσεις σε άλλους, το γεγονός ότι μπορείς απο ποτά σε μπαρ, αυτοκίνητα, δίδακτρα, δάνεια κτλ να πάρεις με crypto ή ότι πάει να γίνει επίσημο νόμισμα σε χώρες της λατινικής αμερικής + είναι ήδη στο ελσαβαντορ αλλά και τις άλλες παράπλευρες χρήσεις (πχ ακόμη και εκει που δεν δέχονται κρύπτο εγώ με την binance visa μου αγοράζω τον καφέ μου "καίγοντας" κρύπτο απο το πορτοφόλι μου) τις κάνει όλες γαργάρα γιατί δεν τον βολεύει η αναφορά τους. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ανεμομαζωματα διαβολοσκορπισματα..... 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα