Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Δες εδω μηπως βρεις ακρη

https://www.idika.gr/contact

Εχει τηλ. κεντρο  11131

Εστειλα email ...Για να δουμε αν και δεν περιμενω να γινει κατι 

Μέχρι τώρα είχα ομαδικό σε ιδιωτική ασφάλεια που κάλυπτε το 80% για γιατρούς και φάρμακα αλλά τα έκοψαν πρόσφατα. 

Ειναι για τα γελια ή για κλαματα !!!

Πηρα αμεση απαντηση αλλα ...

Εγραψα

έχω επιλεγξει προσωπικο  γιατρό την Κα Παπ......... Σταυρουλα αλλα απο την αρχη της εφραμογης δεν δινει την δυνατοτητα για ραντεβου και δεν με αφηνει το συστημα για αλλαη γιατρου.Σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια μου ειπε οτι εχει γεννησει και δεν δεχται ραντεβου και δεν μπορω να αλλαξω γιατρο .

Μια δυνατοτητα  αλλαγης που μου δινει η αλλη γιατροςλεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη 

Πηρα απαντηση

Καλημέρα σας, 

Ο πολίτης μπορεί να κάνει εγγραφή ή αλλαγή  προσωπικού ιατρού αυτοπροσώπως σε δομή υγείας Π.Φ.Υ. ή σε προσωπικό ιατρό,  η  σε φαρμακείο φέροντας μαζί του, τον ΑΜΚΑ του και προς απλή επίδειξη, έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. Δελτίο Ταυτότητας) ή φωτοαντίγραφο.

Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε προσωπικό ιατρό μέσω της εφαρμογής https://ehealth.gov.gr/p-rv/p και αφού συνδεθείτε με την πρώτη επιλογή, επιλέγετε Εφαρμογή Προσωπικού ιατρού και μετά αλλαγή προσωπικού ιατρού.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εστειλα email ...Για να δουμε αν και δεν περιμενω να γινει κατι 

Μέχρι τώρα είχα ομαδικό σε ιδιωτική ασφάλεια που κάλυπτε το 80% για γιατρούς και φάρμακα αλλά τα έκοψαν πρόσφατα. 

Ειναι για τα γελια ή για κλαματα !!!

Εγω θα ελεγα παρε και ενα τηλεφωνο μπας και υπαρχει και κατι αλλο, για να εξαντλησεις τις πιθανοτητες, γτ αυτες  ειναι και ψιλοαυτοματοποιημενες απαντησεις.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

Εγω θα ελεγα παρε και ενα τηλεφωνο μπας και υπαρχει και κατι αλλο, για να εξαντλησεις τις πιθανοτητες, γτ αυτες  ειναι και ψιλοαυτοματοποιημενες απαντησεις.

Νεα απαντηση :

Ποιανου ειναι αρμοδιοτητα δεν λενε

Αν δεν υπάρχουν προσωρινά διαθέσιμοι ιατροί στην περιοχή σας  μπορείτε να επιλέξετε  ιατρό από άλλη περιοχή αλλάζοντας τα “Κριτήρια Αναζήτησης Προσωπικού Ιατρού”.  Η εφαρμογή δίνει  δυνατότητα  Aλλαγής Προσωπικού Ιατρού εφόσον ορισθούν νέοι ιατροί στην περιοχή σας.   Ο ορισμός προσωπικών ιατρών δεν είναι στις αρμοδιότητες της Η.ΔΙ.Κ.Α.

Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 9:50 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Αν ειναι οικογενειακος γιατρος οπως οριζεται απο τους νομους δεν δικαιουται  κατι 

https://www.idika.gr/pfy/οικογενειακος-ιατρος.html 

Αν ειναι απλα ο οικογενειακος γιατρος τοτε ναι .Οσα θελει ζηταει .

Πληρωνω 20 ευρω για 3μηνη συνταγογραφιση για 5-6 φαρμακα .

Τελικά αν έχουμε εγγραφεί σε κάποιον γιατρό ,οφείλουμε να καταβάλουμε ποσό για κάποια συνταγογράφηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ptotal είπε

Τελικά αν έχουμε εγγραφεί σε κάποιον γιατρό ,οφείλουμε να καταβάλουμε ποσό για κάποια συνταγογράφηση;

Οχι βεβαια !!!!Οταν εγραψα απλα οικογενειακος γιατρος εννοουσα αυτον που εχουμε σαν οικογενεια ή ατομο ανεξαρτητα χωρις να  ειναι συμβεβλημενος με τον θεσμο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι βεβαια !!!!

Ευχαριστώ ,κάτι ακόμα 

"Όσοι εγγραφούν θα έχουν προτεραιότητα από 1ης/1/2023 κατά τον προγραμματισμό των επισκέψεών τους στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία σε δημόσιες μονάδες δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας"

Επεξ/σία από Ptotal
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...