gina57 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Προσπάθησα,να,βρώ,ραντεβου,για,να,επισκεφτώ,τον,προσωπικό-πρώην,οικογ.γιατρό(η,αλλαγή,έγινε,από,τον,ίδιο)και,δε,υπάρχουν,ραντεβού,για,το,επόμενο,δίμηνο.Ηεπιλογή,ειναι,να,πάω,στον,ίδιο.το,απόγευμα,και,να,δώσω,20,ευρώ,/αν,εύρισκα,πρωινό,ήθελε,10ρικο,το,έδινα,χωρίς,δεύτερη,κουβέντα,(για,το,παράβολο,ανανέωσης,διπλώματος,αντι,10,ζήτησε,20,ευρώ,γιατι,άλλαξε,η,χρέωση),οπότε,,,αναγκάζομαι,να,επιλέξω,ιδιώτη,αν,επείγομαι,,,,ποιο,εθνικό,συστημα,υγείας???Όσο,για,συνταγογράφιση,φαρμάκων,έχετε,δει,πόσες,χρεώσεις,έκτακτες,έχουν,περάσει?Υπάρχει,κανείς,που,χρησιμοποιεί,και,εξαρταται,μόνο,απο,την,κρατική,περίθαλψη,και,πιστεύει,οτι,όσα,άλλαξαν,έγιναν,για,το,καλό,μας,'η,για,να,μας,κατευθύνουν,στην,ιδιωτική,ασφάλιση?ΚΡΙΜΑ...
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Το μεγαλύτερο παραμύθι που εφαγαν μερικοι ειναι αναμφισβήτητα ο οικογενειακός γιατρός. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ 2
GREGORYMO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Πάω να κλείσω ραντεβού για Απρίλιο για είναι όλα 'κλεισμένα' ! Δεν έχει ανοίξει για Απρίλιο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Η δικια μου απο την αρχη δεν εχει ραντεβου ...Την πηρα ενα τηλεφωνο και μου ειπε οτι ...γεννησε και θα αργησει να ξεκινησει ...Αλλαγη δεν υπαρχει να κανω
GREGORYMO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η δικια μου απο την αρχη δεν εχει ραντεβου ...Την πηρα ενα τηλεφωνο και μου ειπε οτι ...γεννησε και θα αργησει να ξεκινησει ...Αλλαγη δεν υπαρχει να κανω Αν είναι πχ μόνο για συνταγογράφηση, το σύστημα σε αφήνει να κλείσεις ραντεβού και σε άλλο ιατρό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Αν είναι πχ μόνο για συνταγογράφηση, το σύστημα σε αφήνει να κλείσεις ραντεβού και σε άλλο ιατρό. Πως το επιλεγω αυτο ? Εστω και αν δεν εχω ξαναπαει ?
GREGORYMO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πως το επιλεγω αυτο ? Εστω και αν δεν εχω ξαναπαει ? Δεν το έχω κάνει γιατί δεν χρειάστηκε. Ομως το σύστημα σε ρωτάει: Θες ραντεβού με τον οικογενειακό γιατρό πχ παθολόγο η ΑΛΛΟΝ ? ΥΓ. Έκανα και μια πρόβα πριν σου γράψω και πάει μια χαρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν το έχω κάνει γιατί δεν χρειάστηκε. Ομως το σύστημα σε ρωτάει: Θες ραντεβού με τον οικογενειακό γιατρό πχ παθολόγο η ΑΛΛΟΝ ? ΥΓ. Έκανα και μια πρόβα πριν σου γράψω και πάει μια χαρά. ΑΛΛΟΝ τι ενοει ? Παθολογο ιδιωτη γενικα ? Αν ναι δεν μου βρισκει τιποτα .
GREGORYMO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε ΑΛΛΟΝ τι ενοει ? Παθολογο ιδιωτη γενικα ? Αν ναι δεν μου βρισκει τιποτα . Ξανά έκανα πρόβα. Όταν προχωρήσεις, έχεις 2 δυνατότητες: ραντεβού είτε με τον οικογενειακό είτε όχι . Δεν το βλέπεις? Επιλέγεις παθολόγο και όχι 1 μόνο. Τους έχει όλους και κοιτάς ΠΟΙΟΣ είναι διαθέσιμος
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Ξανά έκανα πρόβα. Όταν προχωρήσεις, έχεις 2 δυνατότητες: ραντεβού είτε με τον οικογενειακό είτε όχι . Δεν το βλέπεις? Επιλέγεις παθολόγο και όχι 1 μόνο. Τους έχει όλους και κοιτάς ΠΟΙΟΣ είναι διαθέσιμος Ευχαριστω Θα το ξαναδώ Αυτοί είναι μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφιση; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano
GREGORYMO Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω Θα το ξαναδώ Αυτοί είναι μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφιση; Δεν ξέρω. Εχουν πιάσει το πλαφόν αλλά προφανώς κάποιοι δεν κάνουν χρήση και έχουν κενά. ενδεχομένως να μπορούν να αρνηθουν αλλά γιατί το σύστημα να 'αφήνει' την δυνατότητα να τους επιλέξεις? ΥΓ. Έχεις και την ιδιεταιροτητα ότι δεν θέλεις για 1 μήνα αφού είναι έγκυος η ιατρός σου. Επέλεξε τον ιατρό που σε βολεύει και κάνε του ένα τηλέφωνο πριν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δεν βλεπω την επιλογη που λες ραντεβού είτε με τον οικογενειακό είτε όχι .
Menelaos83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν βλεπω την επιλογη που λες ραντεβού είτε με τον οικογενειακό είτε όχι . Mαλλον εννοει την πρωτη επιλογη, που δεν εχει να κανει με τον οικογενειακο σου γιατρο. Κανε μια δοκιμη που σε βγαζει η πρωτη επιλογη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Mαλλον εννοει την πρωτη επιλογη, που δεν εχει να κανει με τον οικογενειακο σου γιατρο. Κανε μια δοκιμη που σε βγαζει η πρωτη επιλογη. Πηγα κι εκει αλλα οταν επιλεγω καποιον μου βγαζει οτι Το ραντεβού (ΕΟΠΥΥ) που επιλέξατε είναι διαθέσιμο μόνο για τους πολίτες που έχουν τον συγκεκριμένο ιατρό ως Προσωπικό Ιατρό.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν βλεπω την επιλογη που λες ραντεβού είτε με τον οικογενειακό είτε όχι . Είναι τόσο απλό! Νέο ραντεβού!!!!! 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πηγα κι εκει αλλα οταν επιλεγω καποιον μου βγαζει οτι Το ραντεβού (ΕΟΠΥΥ) που επιλέξατε είναι διαθέσιμο μόνο για τους πολίτες που έχουν τον συγκεκριμένο ιατρό ως Προσωπικό Ιατρό. Οπότε Τζιφός !!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα