Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ζήτησα τηλεφωνικά από τον οικογενειακό γιατρό να μου στείλει συνταγή για ένα χάπι και μου είπε πως πρώτα πρέπει να βάλω 10€ στο λογαριασμό του. επειδή πρώτη φορά μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία είναι συνηθισμένο αυτό ή με κορόιδεψε;

Επεξ/σία από kover
  • Like 1
  • Confused 2
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kover είπε

ζήτησα τηλεφωνικά από τον οικογενειακό γιατρό να μου στείλει συνταγή για ένα χάπι και μου είπε πως πρώτα πρέπει να βάλω 10€ στο λογαριασμό του. επειδή πρώτη φορά μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία είναι συνηθισμένο αυτό ή με κορόιδεψε;

Βρες άλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικές βλακειες των γιατρών όταν μιλάμε για φάρμακο τακτικής αγωγής και όχι κάτι που το σκέφτηκες να το πάρεις εσύ έτσι ξαφνικά χωρίς να έχεις πρόβλημα ή να απαιτείται εξέταση. 

Για τέτοια θέματα εγώ βρίσκω λύση στα εξωτερικά πρωινά ιατρεία των δημοσίων νοσοκομείων η ακόμα καλύτερα σε τοπικά κέντρα υγείας, τακτικά μόνο για αυτή την δουλειά υπάρχουν, κλείσε ηλεκτρονικό ραντεβού με ένα κέντρο υγείας, γράψε στο σχολιο συνταγογραφηση, εμένα τελευταία φορά ούτε που χρειάστηκε να πάω, είδε ο γιατρός το σχόλιο πάτησε το ΑΜΚΑ, είδε τα φαρμακα που εληγαν και έκανε μόνος του την συνταγή, ήρθαν αυτόματα τα μηνύματα. 

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kover είπε

Τοσο παίρνουν, αξιζει μονο αν το φάρμακο ειναι ακριβό ή η συνταγη πολύμηνηνη

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kover είπε

Υπάρχει περίπτωση να παίρνουν κάποιοι μόνο την πρώτη φορά. Έχει τύχει σε γνωστό μου δηλαδή. Που και πάλι δεν το καταλαβαίνω βέβαια... Γιατί δεν τον ρωτάς ευγενικά τι παίζει μπας και βγάλεις άκρη και για το μέλλον;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kover είπε

...προφανώς εννοείς "τον γιατρό στον οποίο συνηθίζει να πηγαίνει η οικογένεια" (ιδιώτης που τυχαίνει να είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ) και ΟΧΙ την υπηρεσία "οικογενειακός γιατρός" του ΕΣΥ....;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι οικογενειακος γιατρος οπως οριζεται απο τους νομους δεν δικαιουται  κατι 

https://www.idika.gr/pfy/οικογενειακος-ιατρος.html 

Αν ειναι απλα ο οικογενειακος γιατρος τοτε ναι .Οσα θελει ζηταει .

Πληρωνω 20 ευρω για 3μηνη συνταγογραφιση για 5-6 φαρμακα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.

Μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε οικογενειακο θελουμε η θα πρεπει να ειναι κοντα στην κατοικια μας?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε οικογενειακο θελουμε η θα πρεπει να ειναι κοντα στην κατοικια μας?

Όποιον θέλεις αρκεί να μην είναι πλήρης.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, washcloud είπε

...προφανώς εννοείς "τον γιατρό στον οποίο συνηθίζει να πηγαίνει η οικογένεια" (ιδιώτης που τυχαίνει να είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ) και ΟΧΙ την υπηρεσία "οικογενειακός γιατρός" του ΕΣΥ....;

την υπηρεσία του ΕΣΥ εννοώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...