Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Να ρωτήσω για τις δαπάνες 2021 για το αφορολόγητο έχω ξεπεράσει κατά 2 χιλιάρικα για το ποσο που ζητάει θα έχω κάποιο προβλημα.???.. Ευχαριστώ πολυ έχεις περάσει κατα 2000 το ποσό που έπρεπε να συμπληρώσεις ή το ποσό του εισοδήματος; Σε κάθε περίπτωση όχι
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Bitbit είπε έχεις περάσει κατα 2000 το ποσό που έπρεπε να συμπληρώσεις ή το ποσό του εισοδήματος; Σε κάθε περίπτωση όχι Το ποσο που έπρεπε να συμπληρώσω
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Το ποσο που έπρεπε να συμπληρώσω Μια χαρά.
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μια χαρά. Εάν όμως είχα ξεπεράσει το ετήσιο εισόδημα δεν θα μπορουσα να έχω θέμα???
Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Εάν όμως είχα ξεπεράσει το ετήσιο εισόδημα δεν θα μπορουσα να έχω θέμα??? θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι. εκτός αν μιλάμε για μεγάλα ποσά και αν αυτό επαναλαμβάνεται κι άλλες χρονιές. Το να δηλώνεις πχ 10,000€ και να ξοδέψεις 12,000€ δε πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Διότι δε σημαίνει ότι διαθέτεις μόνο αυτά. έχεις λογικά και κάποιο backup. Και γενικά τα ποσά είναι μικρά. Αν φτάσουμε σε σημείο να ελέγχονται και αυτά, θα πρέπει να καλούν όλους τους έλληνες για εξηγήσεις στην εφορία. το να ξοδέψεις όμως πχ 60,000€ , εκεί πιθανόν να υπήρχε θέμα
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι. εκτός αν μιλάμε για μεγάλα ποσά και αν αυτό επαναλαμβάνεται κι άλλες χρονιές. Το να δηλώνεις πχ 10,000€ και να ξοδέψεις 12,000€ δε πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Διότι δε σημαίνει ότι διαθέτεις μόνο αυτά. έχεις λογικά και κάποιο backup. Και γενικά τα ποσά είναι μικρά. Αν φτάσουμε σε σημείο να ελέγχονται και αυτά, θα πρέπει να καλούν όλους τους έλληνες για εξηγήσεις στην εφορία. το να ξοδέψεις όμως πχ 60,000€ , εκεί πιθανόν να υπήρχε θέμ Τα μετρητά που βγάζεις δεν φαίνονται όμως??? Συγνώμη απλά δεν έχω ιδέα με αυτά
Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Τα μετρητά που βγάζεις δεν φαίνονται όμως??? Συγνώμη απλά δεν έχω ιδέα με αυτά γενικά με την όλη κατάσταση πολύς κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και φοβάται ακόμα και τη σκια του. βλέπεις ερωτήσεις ακόμα και για 100€ κατάθεση. Και να μη μπορείς να δικαιολογήσεις κάποιο ποσό, αν δε μιλάμε για χιλιάρικα, δε θα έχεις θέμα. Δεν ασχολείται κανείς να κάνει διασταυρώσεις γιατί δήλωσες 12,000€ και ξόδεψες 12,100€. δε θα χάσουν χρόνο για ψίχουλα. τα 2000€ που λες είναι ψίχουλα.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Τα μετρητά που βγάζεις δεν φαίνονται όμως??? Συγνώμη απλά δεν έχω ιδέα με αυτά Για πόσο εισόδημα, μιλάμε ?
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε γενικά με την όλη κατάσταση πολύς κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και φοβάται ακόμα και τη σκια του. βλέπεις ερωτήσεις ακόμα και για 100€ κατάθεση. Και να μη μπορείς να δικαιολογήσεις κάποιο ποσό, αν δε μιλάμε για χιλιάρικα, δε θα έχεις θέμα. Δεν ασχολείται κανείς να κάνει διασταυρώσεις γιατί δήλωσες 12,000€ και ξόδεψες 12,100€. δε θα χάσουν χρόνο για ψίχουλα. τα 2000€ που λες είναι ψίχουλα. Εννοείται κ εγώ επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτά για αυτό ρωτάω τα παντα που μπορεί να είναι και χαζές ερωτήσεις.... Δλδ άλλο οι δαπάνες με κάρτα κ άλλο τα μετρητά που βγάζεις? 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Για πόσο εισόδημα, μιλάμε ? 11000 και κατι
Bitbit Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Εννοείται κ εγώ επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτά για αυτό ρωτάω τα παντα που μπορεί να είναι και χαζές ερωτήσεις.... Δλδ άλλο οι δαπάνες με κάρτα κ άλλο τα μετρητά που βγάζεις? 11000 και κατι δεν έχω καταλάβει τι κάνεις. Εσύ δηλαδή αθροίζεις τα έξοδα με κάρτα που κάνεις με τις αναλήψεις από το ΑΤΜ, βγάζεις πχ σύνολο 13,000€ και έχεις έσοδα 11,000€ και σε προβληματίζει αυτό; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα