GEORGIA993 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα..ειμαι στον 5ο μηνα εγκυμοσυνης μου κ ο γιατρος μου εγραψε αναρρωτικη λογω καποιου προβληματος..δουλευα απο το 2019 12 ωρες τη βδομαδα.. οποτε τα χρηματα ειναι λιγα..28 δεκεμβριου ομως αλλαξαμε τη συμβαση κ ξεκινησα να δουλευω 40 ωρες την εβδομαδα..10 ιανουαριου ομως ξεκινησα την αναρρωτικη οποτε δεν προλαβα να κλεισω ουτε ενα μηνα με τη νεα συμβαση..τα λεφτα που θα παρω στην αναρρωτικη κ στο επιδομα μητροτητας θα ειναι με βαση την παλια συμβαση;;;ευχαριστω.. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από GEORGIA993
SilentVoice Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GEORGIA993 είπε Καλησπερα..ειμαι στον 5ο μηνα εγκυμοσυνης μου κ ο γιατρος μου εγραψε αναρρωτικη λογω καποιου προβληματος..δουλευα απο το 2019 12 ωρες τη βδομαδα.. οποτε τα χρηματα ειναι λιγα..28 δεκεμβριου ομως αλλαξαμε τη συμβαση κ ξεκινησα να δουλευω 40 ωρες την εβδομαδα..10 ιανουαριου ομως ξεκινησα την αναρρωτικη οποτε δεν προλαβα να κλεισω ουτε ενα μηνα με τη νεα συμβαση..τα λεφτα που θα παρω στην αναρρωτικη κ στο επιδομα μητροτητας θα ειναι με βαση την παλια συμβαση;;;ευχαριστω.. 200 ένσημα χρειάζονται τα δύο τελευταία χρόνια πριν την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού. Άρα το πιθανότερο να τα καλύπτεις. 1
GEORGIA993 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, SilentVoice είπε 200 ένσημα χρειάζονται τα δύο τελευταία χρόνια πριν την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού. Άρα το πιθανότερο να τα καλύπτεις. Τα καλυπτω σιγουρα..απλα ηθελα να μαθω αν τα χρηματα που θα παιρνω θα ειναι με βαση την παλια ή την καινουργια συμβαση..γτ αν ειναι με την παλια τα χρηματα θα ειναι ελαχιστα!
SilentVoice Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, GEORGIA993 είπε Τα καλυπτω σιγουρα..απλα ηθελα να μαθω αν τα χρηματα που θα παιρνω θα ειναι με βαση την παλια ή την καινουργια συμβαση..γτ αν ειναι με την παλια τα χρηματα θα ειναι ελαχιστα! Στο συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας που θα πάρεις από τον ΟΑΕΔ μετά τις 119 ημέρες του ΙΚΑ, θα πρέπει να δώσεις χαρτί από τον εργοδότη όπου θα φαίνεται ο μισθός. Εκεί θα συμπληρωθεί το ποσό με βάση αυτά που παίρνεις τώρα για μισθό και το ανώτατο όριο που μπορούν να σου δώσουν. Δηλαδή, αν πάρεις από το ΙΚΑ 300€/μήνα για την άδεια λοχείας και ο μισθός σου είναι 500€ τον μήνα,το συμπλήρωματικο επίδομα του ΟΑΕΔ θα είναι 200€. ( αναφέρω τα ποσά με επιφύλαξη) Όπως και να έχει δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο τώρα, κοίταξε να προσέχεις την ψυχούλα στην κοιλιά σου και ότι επίδομα είναι να σου βγει, θα σου βγει. Ψαξου πιο πολύ για τα χαρτιά που θα χρειαστούν για όλα αυτά τα επιδόματα και πότε πρέπει να τα κάνεις. Με το καλό να σου έρθει το παιδάκι σας.
GEORGIA993 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Στο συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας που θα πάρεις από τον ΟΑΕΔ μετά τις 119 ημέρες του ΙΚΑ, θα πρέπει να δώσεις χαρτί από τον εργοδότη όπου θα φαίνεται ο μισθός. Εκεί θα συμπληρωθεί το ποσό με βάση αυτά που παίρνεις τώρα για μισθό και το ανώτατο όριο που μπορούν να σου δώσουν. Δηλαδή, αν πάρεις από το ΙΚΑ 300€/μήνα για την άδεια λοχείας και ο μισθός σου είναι 500€ τον μήνα,το συμπλήρωματικο επίδομα του ΟΑΕΔ θα είναι 200€. ( αναφέρω τα ποσά με επιφύλαξη) Όπως και να έχει δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο τώρα, κοίταξε να προσέχεις την ψυχούλα στην κοιλιά σου και ότι επίδομα είναι να σου βγει, θα σου βγει. Ψαξου πιο πολύ για τα χαρτιά που θα χρειαστούν για όλα αυτά τα επιδόματα και πότε πρέπει να τα κάνεις. Με το καλό να σου έρθει το παιδάκι σας. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!να σαι καλα!!!!
Fan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Για τις 119 ημέρες από το ΙΚΑ, το ποσό που δικαιούσαι είναι αυτό που δηλώνει ο εργοδότης σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα