ANT2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την τοποθέτηση οθόνη τάμπλετ και συγκεκριμένα σε ix35. Τι να προσέξω τι να αποφύγω Προβλήματα Θέλω σίγουρα με κάμερα πίσω ίσως και μπροστά και γενικά η χρήση του να είναι σαν να έχεις ένα τάμπλετ android, εφαρμογές κτλ. Αυτά τα έξτρα που έχω δει όπως TV OBD έλεγχος ελαστικών και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει διαλέγεις και βάζεις ότι θες η είναι ανάλογα την οθόνη? Για τιμές τι να περιμένω πάνω κάτω για να μην εκπλαγω? Επίσης αν ξέρετε να μου προτείνετε εξειδίκευμενα μαγαζιά σε Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ουτε η οθόνη ταμπλετ κατάλαβα τι ειναι ουτε το ix35, μήπως εννοείς 2din οθόνη Δεν μας τα αναλύεις λιγο
Nabuko Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε ουτε το ix35 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ουτε η οθόνη ταμπλετ κατάλαβα τι ειναι
ANT2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ακριβώς! Δεν ξέρω γενικά τι παίζει με αυτά (άσχετος) με λίγα λόγια. Γαυτο θέλω να μάθω 5 πράγματα για να ξέρω και να πάω λίγο διαβασμενος για να ζητήσω προσφορά.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Τα μηχανήματα αυτα(τα δυο din δηλαδή) εχουν συμβατότητα με το κάθε αυτοκίνητο γιατι μιλανε με το canbus του αυτοκινητου, συνδέονται με φισες iso, και ταιριάζουν ακριβώς στην εργοστασιακή θεση Τωρα εσυ ρωτας για καμερες, πιεσεις ελαστικών κλπ Ολα αυτά θα πρέπει να τα έχει το αυτοκίνητο για να προβληθούν στην οθόνη, αν δεν τα εχει δεν γίνεται οπως πχ η πιεση ελαστικών Οι κάμερες απαιτούν καλωδιώσεις κλπ. Πρέπει λοιπον αρχικα να δεις τι θελεις τι υποστηριζει το αυτοκινητο σου και κυρίως τι σόι μηχάνημα ειναι αυτο και αν ειναι συμβατό με το αυτοκινητο σου.
ANT2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Και λογικά συνδέεται και με χειριστήρια τιμονιού έτσι? Όσον αφορά για την πιεση ελαστικων έχω δει ότι μπαίνουν κάτι αισθητήρες στην βαλβίδα πάνω, όχι ότι με καίει τόσο αυτό βέβαια.. Ξέρουμε κάνα καλό μαγαζί Αθήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα