Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την τοποθέτηση οθόνη τάμπλετ και συγκεκριμένα σε ix35. 

Τι να προσέξω τι να αποφύγω Προβλήματα 

Θέλω σίγουρα με κάμερα πίσω ίσως και μπροστά  και γενικά η χρήση του να είναι σαν να έχεις ένα τάμπλετ android, εφαρμογές κτλ. Αυτά τα έξτρα που έχω δει όπως TV OBD έλεγχος ελαστικών και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει διαλέγεις και βάζεις ότι θες η είναι ανάλογα την οθόνη? 

Για τιμές τι να περιμένω πάνω κάτω για να μην εκπλαγω? Επίσης αν ξέρετε να μου προτείνετε εξειδίκευμενα μαγαζιά σε Αθήνα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nabuko είπε

p_1920_19697.jpg.f5e414251052de0cf4226c617748d1ae.jpg

20200602132827_7489_othoni_multimedia_9_android_9.jpeg.0b6ee42bf21b9f82806c46ec0322dc16.jpeg

Ακριβώς! Δεν ξέρω γενικά τι παίζει με αυτά (άσχετος) με λίγα λόγια. Γαυτο θέλω να μάθω 5 πράγματα για να ξέρω και να πάω λίγο διαβασμενος για να ζητήσω προσφορά.

Δημοσ.

Τα μηχανήματα αυτα(τα δυο din δηλαδή) εχουν συμβατότητα με το κάθε αυτοκίνητο γιατι μιλανε με το canbus του αυτοκινητου, συνδέονται με φισες iso, και ταιριάζουν ακριβώς στην εργοστασιακή θεση

Τωρα εσυ ρωτας για καμερες, πιεσεις ελαστικών κλπ

Ολα αυτά θα πρέπει να τα έχει το αυτοκίνητο για να προβληθούν στην οθόνη, αν δεν τα εχει δεν γίνεται οπως πχ η πιεση ελαστικών

Οι κάμερες απαιτούν καλωδιώσεις κλπ.

Πρέπει λοιπον αρχικα να δεις τι θελεις τι υποστηριζει το αυτοκινητο σου και κυρίως τι σόι μηχάνημα ειναι αυτο και αν ειναι συμβατό με το αυτοκινητο σου.

Δημοσ.

Και λογικά συνδέεται και με χειριστήρια τιμονιού έτσι? Όσον αφορά για την πιεση ελαστικων έχω δει ότι μπαίνουν κάτι αισθητήρες στην βαλβίδα πάνω, όχι ότι με καίει τόσο αυτό βέβαια.. Ξέρουμε κάνα καλό μαγαζί Αθήνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...