Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Έχουμε υλοποιήσει και κυκλοφορήσει δωρεάν εδώ και αρκετό καιρό μια νέα εφαρμογή-παιχνίδι για συσκευές Android. Πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι με απήχηση καθώς έχει ήδη αποκτήσει πολλούς φανατικούς χρήστες και με υψηλή καθημερινή επισκεψιμότητα.

Το παιχνίδι λέγεται Κουίζ Γεωγραφίας, ένα κουίζ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής για μικρούς και μεγάλους, με διάφορα επίπεδα δυσκολίας ξεκινώντας από γεωγραφία Δημοτικού και φτάνοντας σε πραγματικούς ταξιδιώτες της Ελλάδας. Μπορείτε να: 
  • παίξετε ένα απλό παιχνίδι κόντρα στο χρόνο και με τρεις καρδούλες για τυχόν λάθος απαντήσεις, 
  • ή και χωρίς χρόνο ώστε να απαλλαχτείτε από το άγχος, 
  • χρησιμοποιήσετε βοήθεια 50/50 ώστε να μείνετε με δύο πιθανές απαντήσεις αλλά για τους μισούς πόντους, 
  • επιλέξετε κατηγορίες ερωτήσεων όπως γενική θεωρία, ποτάμια, λίμνες, βουνά, νησιά, χωριά/πόλεις/νομούς κλπ,
  • παίξετε μονομαχία με άλλο χρήστη ώστε να δείτε ποιος θα πάρει περισσότερους πόντους πάνω στις ίδιες ερωτήσεις,
  • προσαρμόσετε τη συνοδευτική μουσική με κομμάτια που θυμίζουν βιντεοπαιχνίδια 80's και 90's,
  • μπείτε στο πάνθεον των κορυφαίων σε κάθε επίπεδο και για τελευταία βδομάδα, μήνα ή και χρόνο.
Σύντομα θα προστεθούν δοκιμασίες σε συγκεκριμένες περιοχές ώστε να δούμε πόσο καλά γνωρίζει ο καθένας τον τόπο του. Μέχρι τώρα, οι παίκτες είναι όλων των ηλικιών με έμφαση σε οικογένειες με παιδιά δημοτικού/γυμνασίου καθώς είναι μια διασκεδαστική επανάληψη των μαθημάτων τους.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agristats.greekgeography, ενώ, επίσης, υπάρχει το ακόλουθο διασκεδαστικό βίντεο που περιγράφει το παιχνίδι. Επισυνάπτονται και φωτογραφίες της εφαρμογής.

Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας την άποψή σας!

logo.png

image1.png

image2.png

Δημοσ.

Ωραίο είναι κάποια είναι αρκετά προφανή αλλά οκ. Μου αρέσει που υπάρχουν προσθήκες τοπική ν προϊόντων σίγουρα παίρνει εξέλιξη στις ερωτήσεις αλλά αν το κάνεις από κέφι και για να μάθει ο κόσμος παίζοντας δεν ξέρω αν έχεις την διάθεση να το εμπλουτίσεις. Αν γίνεται ώστε με εν μικρό ποσό να βγαίνει κάτι ίσως υπάρχει ένα κίνητρο αλλά δεν ξέρω αν ο κόσμος θα σπαταλάτε το μικρό ποσό. Καλή προσπάθεια πάντως

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Από κέφι το είχα ξεκινήσει εν μέσω lockdown και το εμπλουτίζω σιγά σιγά με ερωτήσεις και φωτογραφίες. Τα προφανή τα κρατάω κυρίως για τα παιδιά δημοτικού και προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος.

Δημοσ.

Πάντως νομίζω ότι  κάτι τέτοιο θα ήταν πιο αποδοτικό για να μάθει ένα παιδί γεωγραφία όπως και ενήλικας (τα χάλια μου έχω σε αυτό τον κλάδο) παρά αυτή η ξερακιανή γεωγραφία που κάναμε κάποτε

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 2:59 ΜΜ, ilise είπε
Καλησπέρα,

Έχουμε υλοποιήσει και κυκλοφορήσει δωρεάν εδώ και αρκετό καιρό μια νέα εφαρμογή-παιχνίδι για συσκευές Android. Πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι με απήχηση καθώς έχει ήδη αποκτήσει πολλούς φανατικούς χρήστες και με υψηλή καθημερινή επισκεψιμότητα.

Το παιχνίδι λέγεται Κουίζ Γεωγραφίας, ένα κουίζ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής για μικρούς και μεγάλους, με διάφορα επίπεδα δυσκολίας ξεκινώντας από γεωγραφία Δημοτικού και φτάνοντας σε πραγματικούς ταξιδιώτες της Ελλάδας. Μπορείτε να: 
  • παίξετε ένα απλό παιχνίδι κόντρα στο χρόνο και με τρεις καρδούλες για τυχόν λάθος απαντήσεις, 
  • ή και χωρίς χρόνο ώστε να απαλλαχτείτε από το άγχος, 
  • χρησιμοποιήσετε βοήθεια 50/50 ώστε να μείνετε με δύο πιθανές απαντήσεις αλλά για τους μισούς πόντους, 
  • επιλέξετε κατηγορίες ερωτήσεων όπως γενική θεωρία, ποτάμια, λίμνες, βουνά, νησιά, χωριά/πόλεις/νομούς κλπ,
  • παίξετε μονομαχία με άλλο χρήστη ώστε να δείτε ποιος θα πάρει περισσότερους πόντους πάνω στις ίδιες ερωτήσεις,
  • προσαρμόσετε τη συνοδευτική μουσική με κομμάτια που θυμίζουν βιντεοπαιχνίδια 80's και 90's,
  • μπείτε στο πάνθεον των κορυφαίων σε κάθε επίπεδο και για τελευταία βδομάδα, μήνα ή και χρόνο.
Σύντομα θα προστεθούν δοκιμασίες σε συγκεκριμένες περιοχές ώστε να δούμε πόσο καλά γνωρίζει ο καθένας τον τόπο του. Μέχρι τώρα, οι παίκτες είναι όλων των ηλικιών με έμφαση σε οικογένειες με παιδιά δημοτικού/γυμνασίου καθώς είναι μια διασκεδαστική επανάληψη των μαθημάτων τους.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agristats.greekgeography, ενώ, επίσης, υπάρχει το ακόλουθο διασκεδαστικό βίντεο που περιγράφει το παιχνίδι. Επισυνάπτονται και φωτογραφίες της εφαρμογής.

Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας την άποψή σας!

logo.png

image1.png

image2.png

Καλή φάση μπράβο σας , ένα install από εμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...