Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτο στα χερια μου  https://www.zontovolos.gr/computers/76-hp-compaq-elite-8300-sff-i5.html#/21-microsoft_office-/30-ssd_hdd-/16-_ram-8gb_ram

με 8ram και ssd. Να βαλω windows 11, θελει χακερια γιατι βγαζει unsuported processor. Για το TRM δεν αρχοληθηκα.

ειναι ετοιμα τα windows11 για δουλειες γραφειου και τηλεδιασκεψεις με webcam? Zoom, Webex, Skype. H να μεινω με τα 10.

αν ναι ειναι ευκολο να τα βαλω; Υπαρχει οδηγος;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Εχω αυτο στα χερια μου  https://www.zontovolos.gr/computers/76-hp-compaq-elite-8300-sff-i5.html#/21-microsoft_office-/30-ssd_hdd-/16-_ram-8gb_ram

με 8ram και ssd. Να βαλω windows 11, θελει χακερια γιατι βγαζει unsuported processor. Για το TRM δεν αρχοληθηκα.

ειναι ετοιμα τα windows11 για δουλειες γραφειου και τηλεδιασκεψεις με webcam? Zoom, Webex, Skype. H να μεινω με τα 10.

αν ναι ειναι ευκολο να τα βαλω; Υπαρχει οδηγος;

εγω τα περασα χθες σε pc με intel i3- 4130 και ειναι μια χαρα. τα περασα με αυτον τον τροπο ευκολο δες το βιντεο μονο ενα αρχειο διαγραφεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2022 στις 12:28 ΜΜ, Vault13 είπε

Για το TRM δεν αρχοληθηκα.

Μπορείτε πάντως να ενεργοποιήσετε το TPM 1.2, μια και μητρικές με Q chipsets έχουν και TPM.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, andreas-d είπε

εγω τα περασα χθες σε pc με intel i3- 4130 και ειναι μια χαρα. τα περασα με αυτον τον τροπο ευκολο δες το βιντεο μονο ενα αρχειο διαγραφεις.

Tηλεδιασκεψεις τι λενε; drivers ολα οκ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vault13 είπε

Tηλεδιασκεψεις τι λενε; drivers ολα οκ;

Drivers όλα αυτόματα μέχρι και η κάρτα γραφικών που προσθεσα πριν την αναβάθμιση, βέβαια κατέβασα μετα από nvidia  τους τελευταίους για σιγουριά τηλεδιάσκεψη δε δοκίμασα προς το παρόν, και η ζωγραφική που λένε ότι έχει θέματα εμένα δουλεύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreas-d είπε

Drivers όλα αυτόματα μέχρι και η κάρτα γραφικών που προσθεσα πριν την αναβάθμιση, βέβαια κατέβασα μετα από nvidia  τους τελευταίους για σιγουριά τηλεδιάσκεψη δε δοκίμασα προς το παρόν, και η ζωγραφική που λένε ότι έχει θέματα εμένα δουλεύει.

Για τις unsuported oNboard GPU πχ αυτη εδω που εχω του θεματος, δεν υπαρχει θεμα;

Στα elevenforums γραφουν να μην το κανουμε. Γιατι ισως πεσουμε σε compatibility issues

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Γιατί τρώγεσαι τόσο να βάλεις τα 11 και μάλιστα για δουλειά γραφείου; Βάλε τα 10άρια που είναι δοκιμασμένα τόσα χρόνια και δες για τα 11 σε κανά χρόνο τουλάχιστον.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...