SachpazidisGiorgos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μπορω να χρησιμοποιησω μνημες με διαφορετικο χρωνισμο σε διαφορετικα καναλια? θα τρεχει στην συχνοτητα του ταχυτερου ζευγαριου? πχ εχω ενα σετ 16gb 3200mhz σε dual channel..αν βαλω στις αλλες 2 θεσεις της Mobo ενα σετ 3600 ή 4000 θα τρεχει το καθε καναλι στην συχνοτητα του? θα τρεχουν και τα 2 στα 3200? θα κερδισω τιποτα σε θεμα ταχυτητας ? ευχαριστω
Aris_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Όλα θα τρέχουν στην μικρότερη έχεις έναν mem controller ακόμα και να ήταν χρονισμενα ανεξάρτητα τα κανάλια το λειτουργικό βλέπει την μνήμη ενιαία 2 1
SachpazidisGiorgos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 ολες οι mobo εχουν 1 ? εγω πχ εχω μια της msi x470 gaming plus max αμα ειχα καποια αλλη θα ηταν διαφορετικα? τωρα δεν μιλαω για το δικο μου θεμα ειναι ερωτηση για περεταιρω γνωσεις
Aris_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 ο imc (inter. memory controller) ειναι στη cpu, πας σε βαθιά νερα γιατί η ασύγχρονη λειτουργεία σε οποιαδήποτε επίπεδο φέρει αλλαγές στην αρχιτεκτονική με τους predictors που έχουν τα cpu και τους compilers του κώδικα η L1-L2-L3 cache λειτουργεί 90-95% , δεν υπάρχει ανάγκη 1 1
SachpazidisGiorgos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 οκ μολις καταλαβα "μην ασχολεισαι" θελει καποιες γνωσεις για να καταλαβω περα απο τα επιφανειακα που γνωριζω εγω οπτοε με καλυψες..ευχαριστω πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα