Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Δεν έδωσε βάση σε μια τεράστια μερίδα κοινού, τα παιδιά. Εκεί που απευθύνεται το Disney+. 

Το έχω πει πολλές φορές. Το μοντέλο της κάθε οικογένειας (που μπορεί να δίνει 20-30€/μήνα) είναι Disney+ μόνιμα (τα παιδιά δεν κρατιούνται) κι οι υπόλοιποι ανά εξάμηνο. 6 μήνες netflix / prime και 6 μήνες apple tv+ & HBO ή κάπως έτσι και ανάλογα τις σειρές που βγαίνουν. Αυτό θα γίνεται για να μπορείς από τη μια να βλέπεις τις σειρές που θες κι από την άλλη να μην έχεις κάθε μήνα να τους πληρώνεις όλους. 

Το HBO απ' ότι είδα σκέφτηκε έξυπνα ότι όντως πολλοί θα το κάνουμε και βλέπω ;ότι δίνει περιορισμένες προσφορές με 50% έκπτωση για πάντα, δεν ξέρω αυτό το πάντα πως ερμηνεύεται και αν ισχύει μετά από 20 χρόνια π.χ. αλλά έστω και βραχυπρόθεσμα ξέρεις πως αν το κόψεις θα χάσεις και το  50% της έκπτωσης. Πιστεύω ότι κάπως έτσι θα κυλήσει το πράγμα, πρώτα θα περιορίσουν το  sharing και μετά θα έχεις οικονομικό όφελος αν μείνεις για καιρό ενώ αν φεύγεις ανά μήνα τρίμηνο κλπ θα πληρώνεις αυξημένο ποσό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Το HBO απ' ότι είδα σκέφτηκε έξυπνα ότι όντως πολλοί θα το κάνουμε και βλέπω ;ότι δίνει περιορισμένες προσφορές με 50% έκπτωση για πάντα, δεν ξέρω αυτό το πάντα πως ερμηνεύεται και αν ισχύει μετά από 20 χρόνια π.χ. αλλά έστω και βραχυπρόθεσμα ξέρεις πως αν το κόψεις θα χάσεις και το  50% της έκπτωσης. Πιστεύω ότι κάπως έτσι θα κυλήσει το πράγμα, πρώτα θα περιορίσουν το  sharing και μετά θα έχεις οικονομικό όφελος αν μείνεις για καιρό ενώ αν φεύγεις ανά μήνα τρίμηνο κλπ θα πληρώνεις αυξημένο ποσό.

Αν δώσει και το netflix 50% για πάντα δεν θα το κόψω π.χ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...