Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Mafariel είπε Εδω και 3 χρονια εχω κόψει τις ταινιες-παιχνιδια κατα 80% και ξεκινησα ψαρουντουφεκο..... δε μαμας που δε μαμας πας για κανα ψαρεμα, σωστος /s
kodorevi8ulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, dieksodo είπε σαβουρα κατα κυριο λογο και τα ιδια και τα ιδια σε αντιθεση με hbo και αμαζον που εχουν original και ποιοτικα προιοντα πχ narcos ηταν μια ντοκυματεριστικη μπουρδα τυπου δεστο γιατι βασιζεται σε αληθινη ιστορια παρολο που δεν εχει σεναριο/σκηνοθεσια / ερμηνειες αντιθετα βλεπεις ενα πχ hand of god / goliath στο αμαζον ή night of στο hbo και εχουν τουλαχιστον τα βασικα αυτό το παραθέτω 1-2 σειρές που έχουν άλλες εταιρίες και μηδενίζω τα πάντα που έχει το netflix (επειδή μιλάμε για αυτό) να το κοιτάξετε όμως ... σίγουρα υπάρχει πρόβλημα :)) χωρίς να έχω δει τις σειρές ... βέβαια πως συγκρίνονται αυτά που αναφέρεις (που αφορούν κι 2 σειρές δικηγόρους/δικαστές ; ) με κάτι σαν το narcos ; οπότε ας πω κι εγώ ..... καλά τα hand of god / goliath ... αλλά σαν το κυνηγοί troll δεν είναι (οκ ούτε αυτό το έχω δει ) 1
lost2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, MariosX είπε Έχει μπουχτισει ο πλανήτης από συνδρομητική τηλεόραση Netflix, Amazon, Apple TV, HBO, Hulu, Rakuten Tv, Disnep+ Ε δεν γίνεται μια εταιρία να ανέβει, μας έχουνε τρελάνει. Μερικές συνδρομητικές έχουν και αποκλειστικότητα, πχ Netflix δεν έχει όλες τις σειρές και ταινίες που βγαίνουν. Σε λίγο καιρό ο κόσμος θα σκάει και 50ευρα για να μπορεί να βλέπει αυτά που θέλει Και από την άλλη μεριά, με τόσα πειρατικά προγράμματα που υπάρχουν τα έχεις όλα δωρεάν, μπορείς να ρυθμίσεις να κατεβαίνουν και αυτόματα και να έχεις και το προσωπικό σου Netflix με Plex ή κάποια αντίστοιχη εφαρμογή. Ξέχασες την ΕΡΤ, από τις πρώτες συνδρομητικές στον κόσμο , και χωρίς να σε ρωτάνε. 4
Arkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, barbariangr είπε Κανένας μέτοχος, ποτέ και πουθενά στον κόσμο, δεν θα είναι ευχαριστημένος!!! Ειναι στη φυση του ανθρωπου να ειναι greedy bastard ειδικα αυτοι οι μεγαλοι μετοχοι σε καθε εταιρια δεν ειναι ανθρωποι τα λεφτα τους χειριζονται οσο καλα και να παει η εταιρια παντα θα ειναι δυσαρεστημενοι. Μιζερα ανθρωπακια τα λεω εγω κριμα για το Netflix το οποιο για μενα τα παει απο το καλο στο καλυτερο στις σειρες ανεκαθεν τα πηγαινε αψογα αλλα τα τελευταια χρονια και στις ταινιες δεν τα παει καθολου ασχημα απλα καποιοι εχουν μεινει σε εποχες πριν 4-5 χρονια που οντως ειχε θεμα στις ταινιες. 1
MariosX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lost2 είπε Ξέχασες την ΕΡΤ, από τις πρώτες συνδρομητικές στον κόσμο , και χωρίς να σε ρωτάνε. Έχεις απόλυτο δίκιο. Την πληρώνω στον λογαριασμό ρεύματος με τον νόμο
dieksodo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, kodorevi8ulis said: αυτό το παραθέτω 1-2 σειρές που έχουν άλλες εταιρίες και μηδενίζω τα πάντα που έχει το netflix (επειδή μιλάμε για αυτό) να το κοιτάξετε όμως ... σίγουρα υπάρχει πρόβλημα :)) χωρίς να έχω δει τις σειρές ... βέβαια πως συγκρίνονται αυτά που αναφέρεις (που αφορούν κι 2 σειρές δικηγόρους/δικαστές ; ) με κάτι σαν το narcos ; οπότε ας πω κι εγώ ..... καλά τα hand of god / goliath ... αλλά σαν το κυνηγοί troll δεν είναι (οκ ούτε αυτό το έχω δει ) εχεις δικιο αλλα ενα ποστ δεν ειναι αρκετο για να κανεις ολοκληρη αναλυση βιβλιοθηκης χιλιαδων σειρων. γενικα παντως η πλειοψηφια των ταινιων σειρων του νετφλιξ που εχω δει ειναι σαβουρα σε αντιθεση με το αμαζον που εχω δει αξιολογες δουλειες και φυσικα το hbo που εχει συνηθως τις καλυτερες 1
roginsky12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 αυτη η απατη που λεγεται νετφλιξ εχει καταστρεψει καθε καλη τηλεοπτικη σειρα σε Ευρωπη και Αμερικη. Κλασσικο παραδειγμα το casa de papel
aypnia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dieksodo είπε γενικα παντως η πλειοψηφια των ταινιων σειρων του νετφλιξ που εχω δει ειναι σαβουρα σε αντιθεση με το αμαζον που εχω δει αξιολογες δουλειες και φυσικα το hbo που εχει συνηθως τις καλυτερες Έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Κάποιες από τις σειρές και τις ταινίες που έρχονται συντόμως, θα είναι στο hbo max όταν μας έρθει κι εδώ το καλοκαίρι. Έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό, ειδικά στην απόδοση τιμής και περιεχομένου με τα 9 ευρώ που θα έχει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από aypnia 2
kodorevi8ulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, dieksodo είπε εχεις δικιο αλλα ενα ποστ δεν ειναι αρκετο για να κανεις ολοκληρη αναλυση βιβλιοθηκης χιλιαδων σειρων. γενικα παντως η πλειοψηφια των ταινιων σειρων του νετφλιξ που εχω δει ειναι σαβουρα σε αντιθεση με το αμαζον που εχω δει αξιολογες δουλειες και φυσικα το hbo που εχει συνηθως τις καλυτερες για ταινίες να το δεχτώ , για σειρές ε όχι, προφανώς είναι και θέμα γούστων αλλά είστε απλά υπερβολικοί .... κι εγώ έχω δει 2-3 από άμαζον (πάντα περιμένω το Edelweiss,Edelweiss μετά το logo της amazon) ... και 20-30 απο netflix , τι να πει, τις 2-3 του άμαζον τις είδα στοχευμένα , τις 15, πες, του Netflix , έτυχε ... θα πρέπει να βγάλω στατιστικά για το ότι στο amazon έχω δει 100% σούπερ-ντούπερ $@!$#ΕΡ:΅ σειρές ενώ στο netflix 50% ; 9 ώρες πριν, roginsky12 είπε αυτη η απατη που λεγεται νετφλιξ εχει καταστρεψει καθε καλη τηλεοπτικη σειρα σε Ευρωπη και Αμερικη. Κλασσικο παραδειγμα το casa de papel ερώτηση , πόσοι θα βλέπανε το casa αν δεν το προωθούσε το netflix ; (το ότι το ξεζούμισαν είναι άλλο θέμα ... αλλά τι να πει και η disney σε αυτό το το κομμάτι) εγώ π.χ. δεν θα έβλεπα γερμανική σειρά , δεν θα έβλεπα κορεάτικες/ιαπωνικές , αιγυπτιακές (οκ αυτό ήταν περίεργο κι για μένα) και κυρίως όχι δε θα έβλεπα πορτογαλική/βραζιλιάνικη (γιατί δεν αντέχω να ακούω την γλώσσα)
Kosianos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Προφανώς το ίδιο συμβαίνει και με το youtube premium και όλοι καταφεύγουν στα γνωστά είτε vpn είτε το γνωστό και ως παπούτσι vans 😁
fmarkos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, lost2 είπε Ξέχασες την ΕΡΤ, από τις πρώτες συνδρομητικές στον κόσμο , και χωρίς να σε ρωτάνε. Ρίξε μια ματιά εδώ. Και όταν μιλάμε για δημόσια τηλεόραση είτε μέσω ΔΕΗ είτε μέσω φορολογίας πάνα πληρώνει ο πολίτης. Ο μόνος τρόπος να μην πληρώσουν οι πολίτες την δημόσια τηλεόραση είναι να μην υπάρχει.
Sapounos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Αν ανεβουν οι τιμες κ στην Ελλαδα οπως σε ΗΠΑ Καναδα θα το σταματησω.
greekandrew1953 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Με τόσες σειρές και τόσες ταινίες που λείπουν έπρεπε να κάνουν αμανέδες που ακόμα το χρησιμοποιούμε.αυτός που θέλει τα πολλά χανει και τα λίγα!εγω αυτό ξέρω. 1 1
panosk111178 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Κούρασε έχει γεμίσει με κορεατικές σειρές και πολύ διαλογής είναι οι υπόλοιπες αν δεν κάνει καμία σοβαρή ανανέωση θα το διακόψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα