Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Αν εσένα σε καλύπτει το ERTFLIX good for you….εχει μια δίκη του φιλοσοφία που περιορίζεται απο τα μυαλά της ΕΡΤ…ούτε καν το μεγάλο αρχείο που εχουν δεν το πέρασαν στην πλατφόρμα….

Εχω χάσει κάποια επεισόδια ? Οταν λες οτι εχεις την συλλογή των ταινιών σου τα παιχνίδια σου και τις μουσικές σου τι εννοείς?

Δεν εννοεί το ertflix. Το προσωπικό του αρχείο εννοεί όπως έχουμε όλοι μας. Απλά αν θέλει κάτι διαφορετικό βάζει ertflix. 

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chrisde είπε

Δεν εννοεί το ertflix. Το προσωπικό του αρχείο εννοεί όπως έχουμε όλοι μας. Απλά αν θέλει κάτι διαφορετικό βάζει ertflix. 

Α οκ γιατι όπως το έγραψε με μπέρδεψε….αλλα πολυ φτωχό το ERTFLIX ….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nemom είπε

Το κέρδος των μετόχων από την πορεία μιας εταιρείας και μιας μετοχής
είναι το κίνητρο για να αποδίδει η εταιρεία.
Χωρίς κίνητρα, δεν υπάρχει δημιουργία ποτέ και πουθενά στη ζωή και τον κόσμο.

Χάρη στα λεφτά των μετόχων
το κάθε Netflix μπορεί να φτάνει εκεί που είναι.
Διαφορετικά θα ήταν στάσιμο και παρακμιακό όπως συμβαίνει στις Σοβιετίες.
Αυτό πρέπει να καταλάβει κάθε εταιρεία εισηγμένη στα χρηματιστήρια.
Διαχειρίζεται τα λεφτά των άλλων. Λογοδοτεί για αυτά τα λεφτά. Τα διαχειρίζεται αποδοτικά με σκοπό το κέρδος. Και έτσι πρέπει.

Οι μέτοχοι είναι αυτοί που δημιουργούν μεγέθη εταιρειών και ανεβάζουν και κατεβάζουν μετοχές με τον ίδιο τρόπο, τη ζήτηση μιας μετοχής.
Η οποία ζήτηση ανταποκρίνεται τόσο στις εταιρικές ανακοινώσεις όσο και σε προεξόφληση μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Το κάθε Netflix δεν είναι για να κάνουν πάρτυ τα στελέχη του.
Αν το κάθε Netflix δεν αποδίδει τα αναμενόμενα κέρδη σε αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους,
καλά θα κάνει να λειτουργει πιο αποδοτικά.
Για τους μετόχους και τους πελάτες των υπηρεσιών του.
Αλλιώς εξαφανίζεται και μαζί του τα λεφτά πελατών και μετόχων.

Πεστα βρε αδερφέ γιατί από τα σχόλια θα καταλάβεις 

γιατι η μπανανία μας είναι το σκουπίδι του πλανήτη !!!

Επεξ/σία από mples
  • Like 2
Δημοσ.

Είμαι απο τους πρώτους συνδρομητές. Οταν ξεκίνησε υπήρχε λίγο content και μέτριο σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες , ιδιαίτερα σε σχέση με ΗΠΑ. Στήν συνέχεια έκανε ρελάνς και έφερε πολύ καλό content. Τα δυνατά franchises ομως δεν είχαν και την αναλογη ποιότητα με αποτέλεσμα να κάνει ποιοτική κοιλιά. Αυτή τη στιγμή είμαι και συνδρομητής Cosmote. Με δεδομένο οτι έχω προτίμηση στις Αγγλικές και Σκανδιναβικές σειρές (κυρίως στις πρώτες με δεδομένη την απραξία πο τους Σκανδιναβούς τα τελευταία χρόνια) . Οι σειρές απο το BBC της Cosmote και το ITV αλλα και Channel 4 ειναι καταπληκτικές. Αυτή τη στιγμή το 70% του τηλεοπτικού μου χρόνου ειναι στη cosmote η οποία με 22 ευρω τον μήνα δίνει απίστευτο content αθλητικό και τηλεοπτικό αυστηρά επιλεγμένο. Αν το Netflix 'τολμήσει" να αυξησει την συνδρομή έστω και ένα ευρώ πιστεύω οτι κινδυνέυει να χάσει ακόμη και το 30% των συνδρομητών στην Ευρώπη καθώς ο καταναλωτής πλεόν μπορεί και συγκρίνει. Αντίθετα αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για το Amazon Prime να παραμείνει στα 5.99 και να κερδίσει market share με κάποιο ποιοτικό υλικό και να δημιουργήσει και κάποια franchises που τωρα τόσο λείπουν. Η Cosmote κανει πάρτι (και αυτό είναι υπέρ μας) γιατι καταφέρνει να κερδίζει ανεξάρτητες παραγωγές  αλλα και να έχει ουσιαστικά μονοπώλιο το BBC. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι λογικο να μην είναι ευχαριστημένοι, με 2,8 δις το μηνα έσοδα μονο απο subscriptions ουτε ενα Tesla παίρνεις.

Ασε το τι αλλο απο δικαιώματα ταινιών. 😂 😂

Δημοσ.

σαβουρα κατα κυριο λογο και τα ιδια και τα ιδια σε αντιθεση με hbo και αμαζον που εχουν original και ποιοτικα προιοντα

πχ narcos ηταν μια ντοκυματεριστικη μπουρδα τυπου δεστο γιατι βασιζεται σε αληθινη ιστορια παρολο που δεν εχει σεναριο/σκηνοθεσια / ερμηνειες

αντιθετα βλεπεις ενα πχ hand of god / goliath στο αμαζον ή night of στο hbo και εχουν τουλαχιστον τα βασικα

Δημοσ.

Το κόβω να εμφανίζονται ενδιάμεσοι μεσάζοντες - πλατφόρμες που θα παρέχουν all-in-one υπηρεσίες streaming από όλους τους παρόχους σε ένα πακέτο.

Δημοσ.

Παιδια αγοραστε Netflix gift cards απο Τουρκια και φτιαξτε νεο ακκουντ στο netflix.tr . Θα σας βγει πολυ πιο φθηνα. Εγω αγορασα απο Ιανουαριο 2022 εως Αυγουστο 2022 για 32.5 ευρω το 4k ultra hd πακετο!!!

Δημοσ.

Μου ήρθε σαν εικόνα το τι θα γίνει σε κάποια χρόνια με το MS game pass...  😂:P

Σαν να βλέπω το μέλλον νωρίτερα. 😂:P

Δημοσ.

είναι το gamepass που θέλει να γίνει netflix και να φτάσει 200εκ με παραγωγές που κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια κ δίνοντας 80δις μέσα σε ένα χρόνο για αγορές δύο publishers. Που με το που τους πει σας κόβω τα vpn Αργεντινής και σας πάω την συνδρομή στο 20αρικο θα κλαίνε όλοι με μαύρο δάκρυ έτσι που τους μάθανε. Και ναι εννοείται πως και στα 20ε πάλι θα αξίζει το gamepass (αργεντίνος εδώ).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zlave είπε

είναι το gamepass που θέλει να γίνει netflix και να φτάσει 200εκ με παραγωγές που κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια κ δίνοντας 80δις μέσα σε ένα χρόνο για αγορές δύο publishers. Που με το που τους πει σας κόβω τα vpn Αργεντινής και σας πάω την συνδρομή στο 20αρικο θα κλαίνε όλοι με μαύρο δάκρυ έτσι που τους μάθανε. Και ναι εννοείται πως και στα 20ε πάλι θα αξίζει το gamepass (αργεντίνος εδώ).

Συμφωνώ ότι και 20€ θα αξίζει .  Αργεντινοί και Βραζιλιάνοι όλοι ΧΑ ΧΑ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mafariel είπε

Εδω και 3 χρονια εχω κόψει τις ταινιες-παιχνιδια κατα 80% και ξεκινησα ψαρουντουφεκο..... Αποτελεσμα, τρελη παρεα, λαυτερη φυσικη και ψυχική κατάσταση, οικονομια ρευματος και "Τσαμπα" ψαρικα.........

Ευγε..Σταδιακα , αν και ηδη το νιωθεις, θα γινεις συνολικα πολυ ποιο ευτυχισμένος ανθρωπος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...