Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επενδύσεις και η κερδοσκοπία έχουν γίνει ένα αστείο στη σύγχρονη εποχή.
Η αέναη ανάπτυξη είναι μια φαντασίωση.
Μόνο στο χρηματιστήριο μπορεί μια εταιρεία να είναι τρελά κερδοφόρα και να χάνει την αξία της επειδή «είναι ελαφρώς προβλέψιμη».

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariosX είπε

Έχει μπουχτισει ο πλανήτης από συνδρομητική τηλεόραση

Netflix, Amazon, Apple TV, HBO, Hulu, Rakuten Tv, Disnep+

Ε δεν γίνεται μια εταιρία να ανέβει, μας έχουνε τρελάνει. Μερικές συνδρομητικές έχουν και αποκλειστικότητα, πχ Netflix δεν έχει όλες τις σειρές και ταινίες που βγαίνουν. 

Σε λίγο καιρό ο κόσμος θα σκάει και 50ευρα για να μπορεί να βλέπει αυτά που θέλει 

Και από την άλλη μεριά, με τόσα πειρατικά προγράμματα που υπάρχουν τα έχεις όλα δωρεάν, μπορείς να ρυθμίσεις να κατεβαίνουν και αυτόματα και να έχεις και το προσωπικό σου Netflix με Plex ή κάποια αντίστοιχη εφαρμογή.

Jellyfin...πολύ ανώτερο σε όλα του...και δεν κολλάει ποτέ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

βρε δε γ@μιουνται οι μετοχοι λεω γω.... 

δε ξερω γιατι , αλλα σε κατι τετοιες ειδησεις αυτο μου'ρχεται πρωτο.. 

2 ώρες πριν, MariosX είπε

Σε λίγο καιρό ο κόσμος θα σκάει και 50ευρα για να μπορεί να βλέπει αυτά που θέλει 

εγω οπως παμε βλεπω σε λιγο καιρο ολοι μας να κραταμε το 50αρικο , ΑΜΑ το χουμε κιαυτο, στην τσεπη μας, να πεταμε τον ψηφιακο κοσμο στα σκουπιδια, και να βγαινουμε για διασκεδαση, σε κανα ψαρεμα, καναν κηπο, καμια βολτα στη εξοχη , που ειναι και τσαμπα και απειρως ποιο σωστο για την ψυχοσυνθεση μας σαν ανθρωποι... να φτιαξουμε κανα κοινωνικο δυκτιο αληθινο, και οχι ψηφιακο.. σε καμια πλατεια, κανα χωραφι  κτλ κτλ... 

• Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Είναι βλακώδες το ν' ανεβάζεις τις τιμές σε μια εποχή όπου το παράνομο κατέβασμα πάει σύννεφο.

Αυτα δεν ισχυουν σε χωρες του εξωτερικου.Ισχυουν σε μικρες αγορες οπως η δικη μας. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο CFO Σπένσερ Νιούμαν, ανέφερε ότι είναι δύσκολο να πει κανείς γιατί μειώνονται οι νέοι συνδρομητές...........

Σε ένα τόσο περίπλοκο θέμα όπως η μαντεία και η πρόβλεψη, καμία ευθυγράμμιση πλανητών δεν δίνει από μόνη της την απάντηση. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια και ενέργεια για να ερμηνεύσει τα σύμβολα στη μαγική κρυστάλλινη σφαίρα του και να αντιληφθεί την ανύπαρκτη ποιότητα του περιεχομένου τους.

• Like 1
Δημοσ.

Γι αυτο και την Παρασκευη επεσε η μετοχης της -22% στο χρηματιστηριο.

Και εγω το εκοψα γτ ηθελα να κανω ενα διαλλειμα και περιμενω να ερθει το ΗΒΟ που θα εχει 6-7 ευρω τον μηνα.

Προς το παρον με prime amazon με 5 ευρω τον μηνα ειμαι ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

βρε δε γ@μιουνται οι μετοχοι λεω γω.... 

δε ξερω γιατι , αλλα σε κατι τετοιες ειδησεις αυτο μου'ρχεται πρωτο.. 

εγω οπως παμε βλεπω σε λιγο καιρο ολοι μας να κραταμε το 50αρικο , ΑΜΑ το χουμε κιαυτο, στην τσεπη μας, να πεταμε τον ψηφιακο κοσμο στα σκουπιδια, και να βγαινουμε για διασκεδαση, σε κανα ψαρεμα, καναν κηπο, καμια βολτα στη εξοχη , που ειναι και τσαμπα και απειρως ποιο σωστο για την ψυχοσυνθεση μας σαν ανθρωποι... να φτιαξουμε κανα κοινωνικο δυκτιο αληθινο, και οχι ψηφιακο.. σε καμια πλατεια, κανα χωραφι  κτλ κτλ... 

Εδω και 3 χρονια εχω κόψει τις ταινιες-παιχνιδια κατα 80% και ξεκινησα ψαρουντουφεκο..... Αποτελεσμα, τρελη παρεα, λαυτερη φυσικη και ψυχική κατάσταση, οικονομια ρευματος και "Τσαμπα" ψαρικα.........

Επεξ/σία από Mafariel
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

μια διορθωση ειναι, θα ξανανεβει

Έχει πολύ ψωμί η ιστορία ακόμα μέσα στο 22-23, όταν αρχίσει η FED να ανεβάζει τα επιτόκια θα φανεί η πραγματική εικόνα.

• Like 2
Δημοσ.

Και εμείς δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι που ακόμα ο κατάλογος σειρών/ταινιών δεν ενοποιήθηκε ποτέ και κάποια στιγμή θα πούμε αντίο στο Netflix και θα πάρει τα @@ μας.

Στην επόμενη αύξηση θα κοπεί και η συνδρομή αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.

Clickbait στο full ο τίτλος, δεν είναι δυσαρεστημένοι οι μέτοχοι γιατί μια χαρά πάει το Netflix.

net.png.0d9e18d457263434e7ab89c7883f3c93.png

Απλά δεν έπιασε τα (εξωπραγματικά μάλλον) expectations (για πολύ λίγο) για συνδρομητές και στη παρούσα φάση η αγορά δε συγχωρεί καθόλου. Οι φάλαινες τραβάνε το χαλί και ξαναγοράζουν.

Ίσως ήταν κάπως ακριβή η μετοχή, αλλά είναι μια χαρά η επιχείρηση. Γι'αυτό τη παίρνει να κάνει αυτό και να αυξάνει συνδρομητές...

net2.png.3ed0d4d7a75804228b52a2a846bfdbbd.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, YellowBlackGod είπε

Με το ERTflix καλυπτομαι απολυτα. Εχω τη συλλογη ταινιων μου, τα παιχνιδια μου, τις μουσικες μου και αν θελω κατι απο τηλεοραση βαζω ERTFlix. 

Αν εσένα σε καλύπτει το ERTFLIX good for you….εχει μια δίκη του φιλοσοφία που περιορίζεται απο τα μυαλά της ΕΡΤ…ούτε καν το μεγάλο αρχείο που εχουν δεν το πέρασαν στην πλατφόρμα….

Εχω χάσει κάποια επεισόδια ? Οταν λες οτι εχεις την συλλογή των ταινιών σου τα παιχνίδια σου και τις μουσικές σου τι εννοείς?

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kinitos είπε

Διπες μολις την αλήθεια γιαβτην πειρατεία.
Αν σταματήσει η πειρατεία να δεις οισο θα ανέβουν τα πάντα θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει οι επικριτές των πειρατών.

Παραδειγνα τα παιχνίδια ps xbox με το pc.
Και το που πρέπει να είσαι ον λαιν η και οφ λαιν τα ον είναι πάντα ακριβότερα

δεν ισχυει αυτο που λες για τα ον . ειναι ακρετα φθηνοτερα τα ον απο τα οφφ μπορω να σου πω απειρα παραδειγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...