airtrelomike13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους!! Η μητέρα μου είναι χήρα από το 2018 ( απεβίωσε τότε ο πατέρας μου ), και τη προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε θετική στο covid-19 ( ως εμβολιασμένη). Βάση νόμου, πήρε 5 ημέρες αναρρωτική, ενώ κατέθεσε στην εργασία της την ιατρική γνωμάτευση και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Τώρα της έδωσε η δουλειά της ένα χαρτί, να τα καταθέσει ηλεκτρονικά όλα μαζί στον ΕΦΚΑ. Όταν μπαίνω στον ΕΦΚΑ, για τη κατάθεση των δικαιολογητικών, μου ζητάει να βάλω την Οικογενειακή κατάσταση της μητέρας μου και έχει μόνο δυο επιλογές: Άγαμος και Έγγαμος. Δεν έχει κατηγορία χήρος/χήρα. Με δεδομένο, ότι η μητέρα μου είναι χήρα, τι από τα δυο θα επιλέξω στην Οικογενειακή κατάσταση?
airtrelomike13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, d_gkal είπε Θεωρητικά έγγαμη είναι Έτσι το βλέπω. Ναι απλά ο γάμος με το θάνατο λύεται
d_gkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Αυτό ηταν το ΑΛΛΑ που δεν προσθεσα... Κάνε ενα τηλέφωνο στα ΚΕΠ απο δευτέρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα