Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, George56 είπε

εκλεισα συμβαση ,

επε θα βαλει (εργοσημο) δεν εχω ιδεα τι εναι

με το κεα  που περνω  τι γινεται? υπαρχει κωλυμμα το επερνα το προηγουμενο εξαμηνο κ   το παρνω μεχρι το μαιο  οπου ληγει το εξαμηνο

μπορω να συμφωνησω το μαρουλι χερι χερι?, (το προτεινε) χωρις εργοσημο. μου λεει βαλε εργοσημο στην ατηση κ αν εναι το κανονζουμε μετα,

πως κανουμε αιτηση για την επιδοτηση στη δεη? πως γινεται?

Πολυ παραξενα ολα αυτα.Εργοσημο χρησιμοποιειται σε κηπουρους,γυναικες για το σπιτι και γενικα σε οποιον δεν εχεις δηλωνενο στο ΙΚΑ για εξαρτημενη εργασια . Σε  συμβουλευτικη δεν μπορω να φανταστω σε τι χρησιμευει,και δεν το εχω ξανακουσει.

Πως δουλευει το εργοσημο τωρα.Ο εργοδοτης αγοραζει το κουπονι αυτο απο μια τραπεζα,οταν το παρεις και θελεις να πληρωθεις πας υποχρεωτικα στην τραπεζα η οποια στο εξαργυρωνει και σου κραταει την ασφαλιση.

Σε καποιον με κανονικη συμβαση δεν μπορουν να δωθουν μαυρα λεφτα διοτι πολυ απλα ο μισθος  εμφανιζεται στα βιβλια της εταιρειας και δεν γινεται να φαινεται μισθος και συμβαση χωρις ασφαλιση.Αυτο ειναι το χειροτερο αδικημα που μπορει να κανει μια επιχειρηση και τιμωρειται μεχρι και με φυλακιση.Αρα αποκλειεται απολυτως να το κανει συμβουλευτικη.

Τα μαυρα λεφτα πρεπει να τα βγαλει απο την τσεπη του αυτος που τα δινει ,πραγμα που επισης αποκλειεται για συμβουλευτικη.

Δεν μπορει να σε πληρωνει με εργοσημο σε σχεση εξαρτημενης εργασιας εκτος απο μια περιπτωση.Αν θες καποιον για εξαιρετικα μικρο διαστημα,για μια και μονο συγκεκριμενη εργασια λιγων ημερων.Τοτε και μονον τοτε μπορει η επιχειρηση να αγορασει εργοσημο με εξοδα που περνουν στα βιβλια τους νομιμα.
Τα χρηματα που θα παρεις μεσω εργοσημου θεωρουνται εισοδημα και ειναι οντως πιθανο να χασεις το ΚΕΑ

Ψαξε παρα πολυ καλα τι ειδος συμβασης σου προτεινουν γιατι αυτο που λες ειναι εξαιρετικα απιθανο εως αδυνατο για συμβαση αοριστου χρονου

Επεξ/σία από nitsa21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...