Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !
Μήπως γνωρίζει κανεις για την δεύτερη συνέντευξη της Delloite ? Έχω περάσει την πρώτη και μόλις με ειδοποίησαν οτι θα χρειαστεί να κάνουμε άλλη μία. 

Υπάρχει καποια διαφορά με την πρώτη ? Σε ρωτάνε πιο τεχνικά skills ? Η θέση αφορά jr data analytics consultant. 
Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pendswings είπε

Καλησπέρα !
Μήπως γνωρίζει κανεις για την δεύτερη συνέντευξη της Delloite ? Έχω περάσει την πρώτη και μόλις με ειδοποίησαν οτι θα χρειαστεί να κάνουμε άλλη μία. 

Υπάρχει καποια διαφορά με την πρώτη ? Σε ρωτάνε πιο τεχνικά skills ? Η θέση αφορά jr data analytics consultant. 
Ευχαριστώ

Ασχετο, για μια τέτοια θέση τί πτυχία θέλουν?

Δημοσ.

Bachelor’s degree in Finance/ Mathematics/ Engineering/ Data Science

Excellent command of the English language

Knowledge of programming language (R, Python, SQL query), BI tools (Tableau, Qlik, PowerBi) or prior experience in data science and business analytics will be considered as a plus

αυτά πανω κατω ζητάνε κατα βάση .. και να έχεις μια γενική αντιληψη απο data analysis.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pendswings είπε

Bachelor’s degree in Finance/ Mathematics/ Engineering/ Data Science

Excellent command of the English language

Knowledge of programming language (R, Python, SQL query), BI tools (Tableau, Qlik, PowerBi) or prior experience in data science and business analytics will be considered as a plus

αυτά πανω κατω ζητάνε κατα βάση .. και να έχεις μια γενική αντιληψη απο data analysis.

Thanx! Για τί μισθό μιλάμε? (στειλε πμ αν δεν θες δημοσια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να έχω εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία, συνήθως οι πιο μεγάλες και περισσότερο οι consultancy, για θέσεις πληροφορικής σου κάνουν 1 με το HR που σιγουρεύει οτι τικάρεις τα checkboxes που θέλουν, ένα με ή παρουσία ενος πιο τεχνικού ανθρώπου για να σε ρωτήσει πιο πρακτικές ερωτήσεις και να καταλάβει ποσο καλά ξες αυτά που λες (εδώ όσοι έχουμε δουλέψει κάποια χρόνια τουλάχιστον ξέρουμε οτι με 3-4 απλές ερωτήσεις μπορείς να καταλάβεις στο περίπου το επίπεδο του άλλου απο το αν καταλαβαίνει τι τον ρωτάς, πόσο γρήγορα απαντάει και αν βγάζουν νόημα αυτά που λέει ακόμα και αν δεν έχει δουλέψει με το συγκεκριμένο εργαλείο) και στο τέλος ένα με management για την προσφορά (ή σου στέλνουν κατευθείαν την προσφορά).

Οι junior developer θέσεις σε Deloitte απο γνωστό μου, κυμαίνονται στα 700-750.

Επεξ/σία από Theo1903
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες , ηταν αρκετά χρήσιμες!!

επομένως στην τελευταία φάση με τους principal θα αναφερθούν στο offer μόνο ? 

Ισχυεί οτι για jr consultant στη Delloite ο μισθός είναι περίπου το πολύ 780. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 3:42 ΜΜ, pendswings είπε

Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες , ηταν αρκετά χρήσιμες!!

επομένως στην τελευταία φάση με τους principal θα αναφερθούν στο offer μόνο ? 

Ισχυεί οτι για jr consultant στη Delloite ο μισθός είναι περίπου το πολύ 780. 

οπως σου ανεφεραν θα εχεις στη δευτερη συνεντευξη μια τεχνικη συζητηση. Αν τους κανεις, ο τεχνικος μανατζερ (και μελοντικο αφεντικο σου) θα ενημερωσει το HR και αυτοι θα σου στειλουν τη προταση τους (συμβολαιο) ειτε μεσω μεηλ ειτε να πας εκει. Σε καθε περιπτωση και εφοσον εχουν περασει εβδομαδες ενημερωσε εδω για την εξελιξη

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,

περασα συνεντευξη,

να τους παρω εγω? συνηθως ειναι θετικο αυτο

μου ειπαν θα με καλεσουντην Τεταρτη, σημερα δλδ,  αφου πηγε καλα η συτενευτξη για να ξεκνησω για δοκιμαστικο,  μεχρι στιγμη δεν μεχουν  καλεσει ?

να τους παρω εγω? 

Δημοσ.
Στις 9/2/2022 στις 3:26 ΜΜ, George56 είπε

παιδες καλησπερα,

περασα συνεντευξη,

μου ειπαν θα με καλεσουντην Τεταρτη, σημερα δλδ,  αφου πηγε καλα η συτενευτξη για να ξεκνησω για δοκιμαστικο,  μεχρι στιγμη δεν μεχουν  καλεσει ?

να τους παρω εγω? 

δε ξερω τι εγινε αλλα αν πραγματι κανεις/κουμπωσεις σε ενα εργοδοτη αυτος θα πρεπει να σε ψαχνει και οχι εσυ

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/2/2022 στις 4:26 ΜΜ, George56 είπε

παιδες καλησπερα,

περασα συνεντευξη,

να τους παρω εγω? 

Μπορεί να μην πρόλαβαν. Και αύριο μέρα είναι. Αν τους ενδιαφέρεις θα σε καλέσουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο προσωπικη εμπειρια με Amazon , η πρωτη συνεντευξη ειναι απο HR για να δουν τον χαρακτηρα σου, η δευτερη ειναι τεχνικη απο προισταμενο του τμηματος και συνηθως ενα πολυ εμπειρο υπαλληλο που δουλευει πανω στο αντικειμενο της θεσης για αρκετα μεγαλο διαστημα. Στη δευτερη ελεγχονται οι γνωσεις σου.

Για χρηματα δεν αναφερεσαι στις συνεντευξεις, εκτος αν ερωτηθεις (συνηθως απο HR), καθοριζεις ενα επιθυμητο πλαισιο , απο τη στιγμη που εχεις κανει την ερευνα σου προηγουμενως για το μισθο της συγκεκριμενης θεσης σε αντιστοιχες εταιριες της αγορας η και στην ιδια με αλληλουχια της εμπειριας παντα φυσικα.

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
Δημοσ.

εκλεισα συμβαση ,

επε θα βαλει (εργοσημο) δεν εχω ιδεα τι εναι

με το κεα  που περνω  τι γινεται? υπαρχει κωλυμμα το επερνα το προηγουμενο εξαμηνο κ   το παρνω μεχρι το μαιο  οπου ληγει το εξαμηνο

μπορω να συμφωνησω το μαρουλι χερι χερι?, (το προτεινε) χωρις εργοσημο. μου λεει βαλε εργοσημο στην ατηση κ αν εναι το κανονζουμε μετα,

πως κανουμε αιτηση για την επιδοτηση στη δεη? πως γινεται?

Δημοσ.
3 hours ago, George56 said:

εκλεισα συμβαση ,

επε θα βαλει (εργοσημο) δεν εχω ιδεα τι εναι

με το κεα  που περνω  τι γινεται? υπαρχει κωλυμμα το επερνα το προηγουμενο εξαμηνο κ   το παρνω μεχρι το μαιο  οπου ληγει το εξαμηνο

μπορω να συμφωνησω το μαρουλι χερι χερι?, (το προτεινε) χωρις εργοσημο. μου λεει βαλε εργοσημο στην ατηση κ αν εναι το κανονζουμε μετα,

πως κανουμε αιτηση για την επιδοτηση στη δεη? πως γινεται?

Εταιρία σαν του μεγέθους της Deloitte συζητάει να δίνει στο χέρι μαύρα λεφτά; Και επίσης γιατι εργόσημο; Τι είδους εργασία θα κανεις; Θα είσαι δια ζώσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...