Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα επρεπε να τερματιζει αν μιλαμε για 100αρα. Αν μιλαμε για 50αρα..καλα εισαι.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mphxths είπε

Θα επρεπε να τερματιζει αν μιλαμε για 100αρα. Αν μιλαμε για 50αρα..καλα εισαι.

50αρα έχω.. Απλά καλά; δεν τερματιζει; 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, giamis είπε

50αρα έχω.. Απλά καλά; δεν τερματιζει; 

Αν καταλαβαινεις οτι τερματιζει , τι ακριβως ρωτας λοιπον ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mphxths είπε

Αν καταλαβαινεις οτι τερματιζει , τι ακριβως ρωτας λοιπον ?

Βλέπω τηλεόραση μέσω tv Box και έχω πολύ lag.. Αν η ταχύτητα είναι καλή όπως λες και το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο provider μου (τεσταρισμενα με δεδομένα κινητού) τότε που είναι το πρόβλημα; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giamis είπε

Βλέπω τηλεόραση μέσω tv Box και έχω πολύ lag.. Αν η ταχύτητα είναι καλή όπως λες και το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο provider μου (τεσταρισμενα με δεδομένα κινητού) τότε που είναι το πρόβλημα; 

Mηπως επρεπε να ξεκινησεις με το προβλημα που περιγραφεις εδω , εξαρχης ? Ενα ξερο "βλεπετε τιποτα περιεργο" δεν οδηγει πουθενα. Στο διαταυτα. Δεν ξερω απο tv box. Η ταχυτητα οπως εχεις καταλαβει εχει τερματισει. Τι bandwidth χρησιμοποιει το tv box δεν ξερω. Τι αλλη "κινηση" υπαρχει μεσα στο σπιτι σου απο αλλες συσκευες δεν ξερω. Το πως διαπιστωσες οτι ο provider δεν εχει προβλημα τεσταροντας με ... δεδομενα κινητου , δεν μπορω να το καταλαβω.
Αρα ειτε η τιβι εχει προβλημα ή συνδεση της τιβι με το tv box ή καποιος τρωει bandwidth μεσα στο δικτυο. 

Μηπως να ρωτουσες καποιον πιο ειδικο ? Π.χ. τον παροχο ? Περιμενεις απο το φορουμ να βρες λυσεις σε μια κατασταση/προβλημα που δινεις απολυτως μηδεν πληροφοριες για να βοηθησουμε ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Mηπως επρεπε να ξεκινησεις με το προβλημα που περιγραφεις εδω , εξαρχης ? Ενα ξερο "βλεπετε τιποτα περιεργο" δεν οδηγει πουθενα. Στο διαταυτα. Δεν ξερω απο tv box. Η ταχυτητα οπως εχεις καταλαβει εχει τερματισει. Τι bandwidth χρησιμοποιει το tv box δεν ξερω. Τι αλλη "κινηση" υπαρχει μεσα στο σπιτι σου απο αλλες συσκευες δεν ξερω. Το πως διαπιστωσες οτι ο provider δεν εχει προβλημα τεσταροντας με ... δεδομενα κινητου , δεν μπορω να το καταλαβω.
Αρα ειτε η τιβι εχει προβλημα ή συνδεση της τιβι με το tv box ή καποιος τρωει bandwidth μεσα στο δικτυο. 

Μηπως να ρωτουσες καποιον πιο ειδικο ? Π.χ. τον παροχο ? Περιμενεις απο το φορουμ να βρες λυσεις σε μια κατασταση/προβλημα που δινεις απολυτως μηδεν πληροφοριες για να βοηθησουμε ?

Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες.. Bandwidth 5G την οποία χρησιμοποιεί μόνο το tv Box. 2 κινητά από συσκευές στο σπίτι. Σε ευχαριστω για το χρόνο σου. 

Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο.. Το λαμπάκι του ίντερνετ αναβοσβήνει μόνιμα πρέπει να είναι πράσινο; router Zte h288a.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giamis είπε

Bandwidth 5G την οποία χρησιμοποιεί μόνο το tv Box. 2 κινητά από συσκευές στο σπίτι.

Tα κινητα κατα πασα πιθανοτητα , αν μιλαμε για smartphones , ειναι στο 5GHz. 

1 ώρα πριν, giamis είπε

Το λαμπάκι του ίντερνετ αναβοσβήνει μόνιμα πρέπει να είναι πράσινο; router Zte h288a.. 

To oτι αναβοσβηνει , σημαινει οτι υπαρχει "κινηση". Λογικη συμπεριφορα ειναι , εφοσον υπαρχει...κινηση.

Το tv box στην 5GHz μπαντα και αν πιανει καλο σημα , δεν θα επρεπε να ειχε οποιοδηποτε προβλημα. Πρεπει να κανεις δοκιμες , να αποσυνδεσεις τα παντα απο το δικτυο και να δεις αν και παλι λαγκαρει.

ΥΓ : Εχε υποψη σου οτι η 5GHz μπαντα εχει μικροτερη εμβελεια απο την 2.4GHz. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...