Mr.kostas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα εχω μια απορια που θα ηθελα να μου λύσετε... τον Μαρτιο μπαινω στρατό και θα φυγω απο την δουλειά μου τέλη Φεβρουαρίου... Ειμαι 2 χρονια εκει και θα ηθελα να μαθω αν δικαιούμαι καποιο μερος του δωρου πασχα και καποιο μερος του επιδόματος αδείας? Για το δωρο Χριστουγέννων το ξερω πως δεν το δικαιούμαι αλλα για τα αλλα 2?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπερα εχω μια απορια που θα ηθελα να μου λύσετε... τον Μαρτιο μπαινω στρατό και θα φυγω απο την δουλειά μου τέλη Φεβρουαρίου... Ειμαι 2 χρονια εκει και θα ηθελα να μαθω αν δικαιούμαι καποιο μερος του δωρου πασχα και καποιο μερος του επιδόματος αδείας? Για το δωρο Χριστουγέννων το ξερω πως δεν το δικαιούμαι αλλα για τα αλλα 2? Τρέχων μισθό +επιδόματα από την άδεια που έχεις, αν δεν σου δώσουν της μέρες άδειας που μένουν,πρέπει να στις πληρώσουν, και μέρος από το δώρο Πάσχα, για πιο λόγο να παρετηθεις? Δεν μπορεί να σε απολύσει, και όταν τελειώσεις από το στρατό πρέπει να σε ξανά προσλαβει 1
Mr.kostas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τις ημερες που δικαιούμαι απο την αδεια θα τις ξοφλήσω τον Φεβρουάριο γιατι θελω να παω Κρήτη... και θελω να παραιτηθώ γιατι με το που τελειώσω το στρατό θελω να ασχοληθώ με την πρακτικη μου. Οποτε δλδ ειναι υπόχρεος ο εργοδότης μου δώσει ενα μερος του επιδόματος και του Πάσχα? Δλδ δεν παιζει να το αποφυγει? Μόλις τώρα, Mr.kostas είπε Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από Mr.kostas
Πανος999 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Τις ημερες που δικαιούμαι απο την αδεια θα τις ξοφλήσω τον Φεβρουάριο γιατι θελω να παω Κρήτη... και θελω να παραιτηθώ γιατι με το που τελειώσω το στρατό θελω να ασχοληθώ με την πρακτικη μου. Οποτε δλδ ειναι υπόχρεος ο εργοδότης μου δώσει ενα μερος του επιδόματος και του Πάσχα? Δλδ δεν παιζει να το αποφυγει? Οχι,δεν χανεις τιποτα ουτε μπορει να το αποφυγει..Θα πληρωθεις αναλογικα οσο δωρο σου αντιστοιχει για τους 2 μηνες.. 1
teot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Την αναλογία του δώρου Πάσχα δεν την χάνεις αλλά έχει δικαίωμα να το πληρώσει Πάσχα όταν πληρώνετε το δώρο, το ίδιο ισχύει και με το επίδομα αδείας 1
Mr.kostas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Τέλεια παιδιά ευχαριστώ πολύ... Τώρα αφήνω λεφτά στην άκρη λόγο στρατού και αυτά τα επιπλέον θα βοηθήσουν σίγουρα🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα