1nsom-n1k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκπτώσεις έως - 60% στα ανδρικά https://www.epapoutsia.gr Και σε συγκεκριμένα προϊόντα επιπλέον έκπτωση -15% https://www.epapoutsia.gr/extra15_lp Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από 1nsom-n1k 1 1
TheoAlex50 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Το συγκεκριμένο σαιτ έχει καλές απομιμήσεις η αυθεντικά παπούτσια? Ξέρει κάποιος που έχει αγοράσει η αγοράζει τακτικά από εκεί?
nek4d Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Το συγκεκριμένο σαιτ έχει καλές απομιμήσεις η αυθεντικά παπούτσια? Ξέρει κάποιος που έχει αγοράσει η αγοράζει τακτικά από εκεί? Αυθεντικα.
1nsom-n1k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Το συγκεκριμένο σαιτ έχει καλές απομιμήσεις η αυθεντικά παπούτσια? Ξέρει κάποιος που έχει αγοράσει η αγοράζει τακτικά από εκεί? Έχω αγοράσει τουλάχιστον 5-6 φορές, μπορεί και παραπάνω δεν θυμάμαι ακριβώς, κανένα δεν μου φάνηκε για μαϊμού.
antonitos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Αυθεντικά παπούτσια έχει το εν λόγω site. εχω αγοράσει δυο φορές στο παρελθόν.
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ο μόνος λόγος που ρωτάω είναι επειδή στέλνουν αν θυμάμαι καλά απο Πολωνία καταρχάς, και δεύτερον σε μια αγορά μιας φίλης μου το τσεκαραμε μετά σε σύγκριση με το αυθεντικό δεν ήταν το αυθεντικό. Αλλά έμοιαζε στο 99% με το αυθεντικό. 1
GREG10ARIS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Απομιμήσεις κατευθείαν από αποθήκη στο Σαντάνσκι, παιδιά μακριά.. Είχα πάρει παντόφλες από Modivo που είναι η μητρική του και σκίστηκαν σε 3 μήνες.. 2
1nsom-n1k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι να πω, δεν είμαι και ειδικός... Ίσως πάλι και να μην είχα ποτέ μου αυθεντικά, ακόμη και από τα τοπικά καταστήματα της Κορίνθου, αν και μου φαίνεται κάπως περίεργο αυτό, αλλά προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα, παρόλο που τα ταλαιπωρώ σε αγροτικές δουλειές. Η φθορά ήταν σε λογικά πλαίσια για την χρήση που τους κάνω. Δεν κατάλαβα διαφορά σε σχέση με αυτά των καταστημάτων. Η μόνη διαφορά ήταν στην τιμή και στην τσέπη μου. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από 1nsom-n1k
nek4d Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Το Σαντάνσκι δεν λεει κατι, χιλιαδες Ελληνικες επιχειρησεις εχουν μετακομισει Βουλγαρια και αλλου, για φορολογικους λογους. Σε οσες το επετρεπε το αντικειμενο φυσικα. Εχω παρει για μενα και φιλες μου πανω απο 20 ζευγαρια και ηταν ολα γνησια καθως εχω παρει παρομοια και απο αμαζον και μερικα απο μητρικες εταιρειες, adidas, nike, κλπ. 2-3 επιστροφες που χρειαστηκαν, απροβληματιστες επισης. Το αν πουλανε κατι αλλο ιμιτασιον, δεν μπορω να το ορκιστω αλλα μου φαινεται οξυμωρο καθως ειναι αρκετα χρονια στον χωρο και αν θυμαμαι καλα, ειχα διαβασει σε ετερη προσφορα, οτι δουλευει με πολλα παρακλαδια σαιτ ανα την Ευρωπη. Δηλαδη οι original εταιρειες, τοσα χρονια δεν πηραν χαμπαρι οτι πουλανε μαιμουδες? Καμια καταγγελια δεν εγινε? (Αν εχει γινει καταγγελια απο μητρικες εταιρειες εναντιον τους και το ξερει καποιος, ας μας ενημερωσει και εδω). Αντιθετως, προσφορες τους βλεπω, (εδω και στο διπλανο σαιτ), συνεχως για πολλα χρονια. Εχω την εντυπωση οτι καποιοι τους μισουν για τις χαμηλες τιμες τους, χαλανε την τοπικη πιατσα. 4
Fotia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στα σενάρια, μπορει να αγοραζουν β διαλογής προιοντα απο τις ιδιες εταιρίες και πουλανε φθηνότερα .Μικρές διαφορές που δεν φαίνονται εύκολα . Από την αλλη και πολλά υποτιθεμενα μαιμου προιοντα που διαβαζουμε κατα καιρους κατασχονται, μπορει να ειναι επίσης το ιδιο γνησια αλλα β,γ διαλογης ,απλά επειδή δεν διατίθονται νομιμα να πληρωνουν ΦΠΑ κλπ. ειναι παράνομα . Αν παιζουν συμφωνιες δυσκολο να το μαθει κανεις ,μονο στην αντοχη στο χρονο και να μην μας δημιουργούν προβλημα οταν τα φοραμε . Αν δε δινουν και δικαιωμα επιστροφης ,απόδειξη ,φαίνονται όλα νομιμα .Οπως και όλες οι αγορές έχουν το ίδιο ρίσκο τι θα βγούν.
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Είχα πάρει Adidas και ήταν μαϊμού 100000%. 80 ευρώ στον αέρα. Δεν ξέρω αν είναι όλα μαϊμού αλλά τα δικά μου ήταν. 1
RedPriest Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Πολύ πιθανόν να είναι μουφα. Αγόρασα κατι Reebok 90 ευρώ και σκίστηκαν στις 12 μέρες. Άνοιξε το παπούτσι μπροστά ακριβώς πάνω από το δάχτυλο. Το παπούτσι το είχα φορέσει 5 φορές περίπου μέσα σε αυτές τις 12 μέρες. Το καλό είναι ότι σε επικοινωνία μαζί τους , μου είπαν να συμπληρώσω την φόρμα εγγύησης που έχουν και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων ενώ ζήτησα αντικατάσταση του παπουτσιού. Από ότι είδα δεν είχαν άλλο νούμερο στο παπούτσι που είχα πάρει. 1
ThanosR92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Τα παπούτσια είναι 100% αυθεντικά. Έχω πάρει 3 φορές, 2 ζευγάρια addidas και ένα ζευγάρι Tommy Hilfiger. Κανένα πρόβλημα και φυσικά δεν γίνεται να πουλάει μαϊμούδες φάτσα φορα. Αστείο που μερικοί τα βγάζετε όλα σκάρτα. Όποιος έχει απορία αν είναι αυθεντικά μπορεί να πάει το ζευγάρι στην Χ εταιρία (κατάστημα) να του την λύσουν. 2
Annouvis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Έχω αγοράσει και εγώ, μια χαρά ήταν και γρήγορη αποστολή με ΓΕΝΙΚΗ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις