Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dieksodo είπε

κι αν εγω δεν θελω προστασια?

Κάνει κύκλους η συζήτηση. Είτε ψηφίζεις για την αλλαγή του είτε πας σε κράτος που σε εκφράζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2022 στις 10:04 ΠΜ, nickolasemp είπε

Ενδιαφέρον ότι η MS, όσο κι αν γίνεται αντικείμενο χλευασμού εδώ μέσα, έτρεξε να κάνει αυτό που είναι και το πλέον λογικό

https://blogs.microsoft.com/eupolicy/2021/05/06/eu-data-boundary/

Οι Google, Meta, Apple, Amazon γιατί κάθονται;

Στις 24/1/2022 στις 9:15 ΜΜ, nickolasemp είπε

Πίσω στο θέμα, Google analytics. Εύγε στον Schrems που το κυνήγησε το θέμα. Επαναλαμβάνω ότι η Microsoft εναρμονίστηκε γρήγορα. Οι υπόλοιπες γιατί αργούν, δεν καταλαβαίνω.

Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος. Αντίστοιχες ενέργειες έχει κάνει και η Alphabet.

Καρμπόν όμως.. Και έχουν να κάνουν περισσότερο με το google cloud όπως και αντίστοιχα αυτό που παρέθεσες έχει να κάνει περισσότερο με το Azure κι όχι με το Bing και τη Microsoft Advertising.

Και μάλιστα μήνες πριν τη Microsoft έτσι ώστε να μένουν τα δεδομένα του google cloud στη Γαλλία.

Η συμφωνία Google - OVH σηματοδοτεί νέα εποχή στις υπηρεσίες cloud

https://www.news247.gr/technologia/i-symfonia-google-ovh-simatodotei-nea-epochi-stis-ypiresies-cloud.9067672.html

Αλλά όλοι τους στα λόγια για την ώρα, και η Alphabet και η Microsoft. Θα το κάνουν πράξη όταν τους το επιβάλουν..

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, aypnia είπε

Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος. Αντίστοιχες ενέργειες έχει κάνει και η Alphabet.

Καρμπόν όμως.. Και έχουν να κάνουν περισσότερο με το google cloud όπως και αντίστοιχα αυτό που παρέθεσες έχει να κάνει περισσότερο με το Azure κι όχι με το Bing και τη Microsoft Advertising.

Και μάλιστα μήνες πριν τη Microsoft έτσι ώστε να μένουν τα δεδομένα του google cloud στη Γαλλία.

Η συμφωνία Google - OVH σηματοδοτεί νέα εποχή στις υπηρεσίες cloud

https://www.news247.gr/technologia/i-symfonia-google-ovh-simatodotei-nea-epochi-stis-ypiresies-cloud.9067672.html

Αλλά όλοι τους στα λόγια για την ώρα, και η Alphabet και η Microsoft. Θα το κάνουν πράξη όταν τους το επιβάλουν..

Σε ευχαριστώ για το άρθρο, αλλά το Google Analytics δεν περνάει μέσα από την OVH.

Νόμιζα ότι στην Microsoft ήδη παραμένει στους ευρωπαϊκούς servers της. Όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nickolasemp είπε

Σε ευχαριστώ για το άρθρο, αλλά το Google Analytics δεν περνάει μέσα από την OVH.

Νόμιζα ότι στην Microsoft ήδη παραμένει στους ευρωπαϊκούς servers της. Όχι;

Όχι, για το Azure και το Microsoft 365 είναι η ανακοίνωση, τα συνδρομητικά της προϊόντα.

Δεν αναφέρει τίποτα για τη διαφημιστική της και τα services που την αφορούν, Bing κλπ.

Το ίδιο και στη περίπτωση της Google. Αντίστοιχη συμφωνία έχει κάνει και η Google και μάλιστα με ευρωπαϊκή εταιρεία, ξεχωριστή εταιρεία που θα διαχειρίζεται τα δεδομένα του google cloud στην Ευρώπη.

Για το analytics και τα αντίστοιχα διαφημιστικά προϊόντα όλων... αν δεν τους αναγκάσουν κανείς δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.

Στα υπόλοιπα θα το κάνουν από μόνοι τους γιατί μιλάμε για συνδρομητικά προϊόντα.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
10 hours ago, nickolasemp said:

Κάνει κύκλους η συζήτηση. Είτε ψηφίζεις για την αλλαγή του είτε πας σε κράτος που σε εκφράζει.

αρα καταληγουμε στην ουσια

ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να με προστατεψεις

σε ενδιαφερει να μου επιβαλλεις την δικη σου αποψη

δε σου φτανει δηλαδη που θα προστατεψεις τον εαυτο σου

θελεις να προστατεψεις και εμενα παρα τη θεληση μου

δηλαδη νομιζεις εσυ ο αλλος οι βρυξελλες και οι εκαστοτε πολιτικοι οτι εχουν να κανουν με ανωριμα παιδακια εξου και τα ναρκωτικα που αναφερθηκαν και αρα πρεπει ο καλος μπαμπακας να προστατεψει. ο καλος πατερουλης ηταν και η προπαγανδα που προσπαθουσε να παρουσιασει τον σταλιν.

αρα καταληγουμε στην αρχη της συζητησεως που ειπα πως η ΕΕ εχει καταντησει αντι για ΗΠΑ , Ενωση Ευρωπαικων σοβιετικων σοσιαλιστικων δημοκρατιων

Δημοσ.

Τέλειο το τμήμα marketing του insomnia! Με τρελαίνουν οι clickbait τίτλοι του.

Τι θα κάνω εγώ τώρα χωρίς google analytics? Πως θα ζήσω; Α, όχι, τελικά δεν είναι παράνομο. Απλώς πρέπει κάποιος να βεβαιώσει ότι τα δεδομένα δεν πάνε βόλτα. P.L.E.A.S.E. Barney, do something.

θεός και ο διέξοδος. Δε θέλω το κράτος να με προστατεύει. Τι το θες τότε το κράτος καλέ μου άνθρωπε; Να σε ληστεύει μόνο; Ας κάνει και καμιά δουλειά. Αλλιώς πας για τόπο που δεν έχει κράτος. Γενικά ότι κάνουν τα κράτη τα κάνουν για το καλό σου, οπότε μην αντιδράς και πολύ.
(Άραγε ο ακραίος φιλελευθερισμός και ή αναρχία  έχουν διαφορά;)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 10:54 ΜΜ, dieksodo είπε

και που ειναι το κακο δηλαδη?

προτιμας κρεμες και τσαντες απο το γυμναστηριο?

προτιμας ενα γυμναστηριο που ειναι σε ασχετη περιοχη που δε σε βολευει?

δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να μπλοκαρεις τις σχετικες διαφημισεις? προτιμας ασχετες διαφημισεις δλδ?

Μπλοκάρω όλες τις διαφημίσεις όπου μπορώ, δεν έχω εκχωρήσει σε κανέναν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη συσκευή μου ως ηλεκτρονικό billboard. (εννοείται μπλοκάρω και την πρόσβαση στη τοποθεσία και το ιστορικό αναζητήσεων και δραστηριότητας, όπου εγώ κρίνω πως αυτά δεν μου είναι χρήσιμα)

Εσύ γιατί "καίγεσαι" τόσο; η δουλειά σου είναι;

Δημοσ.
10 hours ago, Doubt said:

Μπλοκάρω όλες τις διαφημίσεις όπου μπορώ, δεν έχω εκχωρήσει σε κανέναν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη συσκευή μου ως ηλεκτρονικό billboard. (εννοείται μπλοκάρω και την πρόσβαση στη τοποθεσία και το ιστορικό αναζητήσεων και δραστηριότητας, όπου εγώ κρίνω πως αυτά δεν μου είναι χρήσιμα)

Εσύ γιατί "καίγεσαι" τόσο; η δουλειά σου είναι;

Τι ακριβως εννοεις μπλοκαρεις;

οταν χρησιμοποιεις φαψεβοοκ δεν εχει διαφημισεις; Το ινσομνια;

για υουτυβε ενταξει υπαρχει αδ βλοκερ

οταν χρησιμοποιεις γοογλ μαπς κλεινεις τα λοκαισονς;

οι διαφημισεις και τοποθεσιες ειναι απαραιτητες για τις εταιριες ειναι για να βγαλουν λεφτα. Ποιος νομοζεις πληρωνει τους σερβερς του ινσομνια ή του γμαιλ; 
α ξεχασα ειναι τσαμπα τα φερνει ο αγιος βασιλης

On 27/01/2022 at 16:41, SilverCloak said:

Τέλειο το τμήμα marketing του insomnia! Με τρελαίνουν οι clickbait τίτλοι του.

Τι θα κάνω εγώ τώρα χωρίς google analytics? Πως θα ζήσω; Α, όχι, τελικά δεν είναι παράνομο. Απλώς πρέπει κάποιος να βεβαιώσει ότι τα δεδομένα δεν πάνε βόλτα. P.L.E.A.S.E. Barney, do something.

θεός και ο διέξοδος. Δε θέλω το κράτος να με προστατεύει. Τι το θες τότε το κράτος καλέ μου άνθρωπε; Να σε ληστεύει μόνο; Ας κάνει και καμιά δουλειά. Αλλιώς πας για τόπο που δεν έχει κράτος. Γενικά ότι κάνουν τα κράτη τα κάνουν για το καλό σου, οπότε μην αντιδράς και πολύ.
(Άραγε ο ακραίος φιλελευθερισμός και ή αναρχία  έχουν διαφορά;)

Θελω να με προστατευει οταν χρειαζομαι προστασια. Οχι να με προστατευει παρα τη θεληση μου. Εσυ θες το κρατος να σου απαγορευει να βγαινεις εξω γιατι εχει χιονι;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dieksodo είπε

Τι ακριβως εννοεις μπλοκαρεις;

οταν χρησιμοποιεις φαψεβοοκ δεν εχει διαφημισεις; Το ινσομνια;

για υουτυβε ενταξει υπαρχει αδ βλοκερ

οταν χρησιμοποιεις γοογλ μαπς κλεινεις τα λοκαισονς;

οι διαφημισεις και τοποθεσιες ειναι απαραιτητες για τις εταιριες ειναι για να βγαλουν λεφτα. Ποιος νομοζεις πληρωνει τους σερβερς του ινσομνια ή του γμαιλ; 
α ξεχασα ειναι τσαμπα τα φερνει ο αγιος βασιλης

Το γνωστό επιχείρημα..

Σόρυ αλλά δεν τσιμπάω. Μια χαρά βλέπω τις σελίδες και χωρίς τον ορυμαγδό διαφημίσεων και μπάνερ. Όσοι ενδιαφέρονται για τα οικονομικά μεγέθη των εταιρειών περισσότερο από την ιδιωτικότητα τους, ας κάνουν ότι νομίζουν, καθόλου δεν με απασχολεί.

Δημοσ.
2 hours ago, Doubt said:

Το γνωστό επιχείρημα..

Σόρυ αλλά δεν τσιμπάω. Μια χαρά βλέπω τις σελίδες και χωρίς τον ορυμαγδό διαφημίσεων και μπάνερ. Όσοι ενδιαφέρονται για τα οικονομικά μεγέθη των εταιρειών περισσότερο από την ιδιωτικότητα τους, ας κάνουν ότι νομίζουν, καθόλου δεν με απασχολεί.

αφου δε σε ενοχλει να μην χρησιμοποιεις google mail kai google maps

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dieksodo είπε

αφου δε σε ενοχλει να μην χρησιμοποιεις google mail kai google maps

Δεν θα ζητήσω την άδεια σου, σόρυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...