QuantumWanderer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dieksodo είπε το gdpr ειναι ο πιο αχρηστος νομος της ΕΕ απο καταβολης της. οποιος θελει προστασια δεδομενων του την εχει ηδη. αν θελει τα δεδομενα του να διαγραφουν το ζηταει. επισης στην ΕΕ υπαρχουν δικαστηρια. ομως ενας νομος που με αναγκαζει να παταω i agree 15 φορες τη μερα φερει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα γιατι στο τελος δεν κοιταω καν σε τι παταω μετα την 100η φορα Αυτό που περιγράφεις δείχνει ότι δεν έχεις πιάσει τη βαθύτερη ουσία του. Στο θέμα του I agree, ναι, μπορεί να ξεκινήσει συζήτηση για βελτίωση του framework υλοποίησης. Η βαθύτερη ουσία του, όμως, μπαίνει σε θέματα της γενικότερης διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων από την όποια εταιρεία, άσχετα από το τρόπο της διεπαφής με το χρήστη.
nikolas15341 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από nikolas15341 1
nickolasemp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dieksodo είπε η γνωστη βλακωδης ιστορια με τη δηθεν προστασια του αθωου κοσμακη απο την καλη ΕΕ η αληθεια ειναι πως χωρις google analytics δεν μπορεις να κανεις ερευνα αγορας σαν εταιρια και να μαθεις σε ποιο κοινο πρεπει να απεθυνθεις. ετσι πας στα τυφλα και απευθυνεσαι σε ολους δηλαδη σε κανεναν. αντι λοιπον να εχεις σοβαρες υπηρεσιες με αποτελεσμα να κερδιζει και η επιχειρηση και ο πελατης εχεις ενα χαος να δωκω ενα απλο παραδειγμα. μπαινεις στο γοογλ ή στο φαψεβοοκ και σου βγαζει καρτες γραφικων και δισκους για διαφημισεις μπαινει η γκομενα σου και της βγαζουν τσαντες και κρεμες μα πως γινεται αυτο το μαγικο? γιατι απλουστατα οι εταιριες εχουν μελετησει τα ενδιαφεροντα το φυλο κτλ και ετσι σου δειχνουν αυτο που θες. ετσι και εσυ κερδιζεις αφου δεν βλεπεις αχρηστα πραγματα διπλα σου και οι εταιριες που εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να πουλησουν οχι τα στοιχεια που συλλεγουν δεν ειναι προσωπικα στις εταιριες δεν φτανει οτι ο γιωργος ενδιαφερεται για καρτες και η γεωργια ενδιαφερται για κρεμες. και ναι αν η γεωργια φοβαται μπορει να μπει ανωνυμα ή να διαγραψει τα κοοκιε της αν θελει επι της ουσιας η Ενωση Ευρωπαικων σοσιαλιστικων σοβιετικων δημοκρατιων αποδυκνυει πως γινεται λιγοτερο ανταγωνιστικη καθημερινα πως γινεται χειροτερη για τις επιχειρησεις αλλα κυριως πως κανει δυσκολη τη ζωη των πολιτων της ΧΩΡΙς ΛΟΓΟ!!! το gdpr ειναι ο πιο αχρηστος νομος της ΕΕ απο καταβολης της. οποιος θελει προστασια δεδομενων του την εχει ηδη. αν θελει τα δεδομενα του να διαγραφουν το ζηταει. επισης στην ΕΕ υπαρχουν δικαστηρια. ομως ενας νομος που με αναγκαζει να παταω i agree 15 φορες τη μερα φερει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα γιατι στο τελος δεν κοιταω καν σε τι παταω μετα την 100η φορα Βαθιά, εμπεριστατωμένη από νομικής άποψης γνώμη... Από καταβολής της ΕΕ μάλιστα. Έχεις κάνει Ευρωπαϊκό Δίκαιο να υποθέσω. Ίσως, λέω ίσως, ο τρόπος που σε κάνουν να πατάς agree, είναι ακριβώς γιατί κάνουν ό,τι μπορούν για να πάνε ενάντια. Α και κάτι επιπλέον. Εάν το κάνεις 2~3 φορές, μετά το κρατάει και δεν χρειάζεται λογικά να ξαναπατήσεις ότι you do not agree. Άσε δε που επειδή χρησιμοποιούν τις ίδιες πλατφόρμες από κάτω, τα κάνεις disagree σε μία ιστοσελίδα και μετά απλά λες save my preferences στην επόμενη που τα έχει ήδη unselected λόγω της προηγούμενης. Τέλος, σε δημοκρατία ζεις. Ζήτα από τον ευρωβουλευτή σου να μην ψηφίζει τέτοια νομοσχέδια εάν διαφωνείς. Edit: Με πρόλαβε σε αυτά που ήθελα να πω ο @kostasgr78 3 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Αυτό που περιγράφεις δείχνει ότι δεν έχεις πιάσει τη βαθύτερη ουσία του. Στο θέμα του I agree, ναι, μπορεί να ξεκινήσει συζήτηση για βελτίωση του framework υλοποίησης. Η βαθύτερη ουσία του, όμως, μπαίνει σε θέματα της γενικότερης διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων από την όποια εταιρεία, άσχετα από το τρόπο της διεπαφής με το χρήστη. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από nickolasemp
Doubt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, dieksodo είπε να δωκω ενα απλο παραδειγμα. μπαινεις στο γοογλ ή στο φαψεβοοκ και σου βγαζει καρτες γραφικων και δισκους για διαφημισεις μπαινει η γκομενα σου και της βγαζουν τσαντες και κρεμες μα πως γινεται αυτο το μαγικο? γιατι απλουστατα οι εταιριες εχουν μελετησει τα ενδιαφεροντα το φυλο κτλ και ετσι σου δειχνουν αυτο που θες. ετσι και εσυ κερδιζεις αφου δεν βλεπεις αχρηστα πραγματα διπλα σου και οι εταιριες που εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να πουλησουν οχι τα στοιχεια που συλλεγουν δεν ειναι προσωπικα στις εταιριες δεν φτανει οτι ο γιωργος ενδιαφερεται για καρτες και η γεωργια ενδιαφερται για κρεμες. και ναι αν η γεωργια φοβαται μπορει να μπει ανωνυμα ή να διαγραψει τα κοοκιε της αν θελει Δεν θέλω να σου χαλάσω το αφήγημα, αλλά.. Πριν 4-5 χρονάκια πήγα κάπου με το ΙΧ εντός Αττικής, κάνοντας χρήση του Google maps. Αργότερα την ίδια μέρα, μπαίνοντας στο Facebook είδα στη στήλη δεξιά με τις διαφημίσεις καταχώρηση ενός αθλητικού κέντρου που ήταν ακριβώς πάνω στη διαδρομή, με το οποίο δεν είχα καμία σχέση και ούτε θα με ενδιέφερε να μάθω κάτι σχετικό. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά πως εγώ έκαψαν βενζίνη για να κάνω τη διαδρομή μου και κάποιοι έβγαλαν χρήματα εκμεταλλευόμενοι αυτό, χωρίς να με ρωτήσουν φυσικά. Αφήστε λοιπόν τις αφέλειες του στυλ "ενδιαφέρομαι για κάρτες γραφικών" και δείτε την πραγματικότητα όπως είναι. Εννοείται από τότε έπεσε μπλόκο στα πάντα.. και addblock και privacy badger κι ότι άλλο σχετικό. (Off course, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο που νομίζει κι αναλαμβάνει τις ευθύνες του)
dieksodo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 hours ago, Doubt said: Δεν θέλω να σου χαλάσω το αφήγημα, αλλά.. Πριν 4-5 χρονάκια πήγα κάπου με το ΙΧ εντός Αττικής, κάνοντας χρήση του Google maps. Αργότερα την ίδια μέρα, μπαίνοντας στο Facebook είδα στη στήλη δεξιά με τις διαφημίσεις καταχώρηση ενός αθλητικού κέντρου που ήταν ακριβώς πάνω στη διαδρομή, με το οποίο δεν είχα καμία σχέση και ούτε θα με ενδιέφερε να μάθω κάτι σχετικό. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά πως εγώ έκαψαν βενζίνη για να κάνω τη διαδρομή μου και κάποιοι έβγαλαν χρήματα εκμεταλλευόμενοι αυτό, χωρίς να με ρωτήσουν φυσικά. Αφήστε λοιπόν τις αφέλειες του στυλ "ενδιαφέρομαι για κάρτες γραφικών" και δείτε την πραγματικότητα όπως είναι. Εννοείται από τότε έπεσε μπλόκο στα πάντα.. και addblock και privacy badger κι ότι άλλο σχετικό. (Off course, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο που νομίζει κι αναλαμβάνει τις ευθύνες του) και που ειναι το κακο δηλαδη? προτιμας κρεμες και τσαντες απο το γυμναστηριο? προτιμας ενα γυμναστηριο που ειναι σε ασχετη περιοχη που δε σε βολευει? δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να μπλοκαρεις τις σχετικες διαφημισεις? προτιμας ασχετες διαφημισεις δλδ? 4 hours ago, nickolasemp said: Βαθιά, εμπεριστατωμένη από νομικής άποψης γνώμη... Από καταβολής της ΕΕ μάλιστα. Έχεις κάνει Ευρωπαϊκό Δίκαιο να υποθέσω. Ίσως, λέω ίσως, ο τρόπος που σε κάνουν να πατάς agree, είναι ακριβώς γιατί κάνουν ό,τι μπορούν για να πάνε ενάντια. Α και κάτι επιπλέον. Εάν το κάνεις 2~3 φορές, μετά το κρατάει και δεν χρειάζεται λογικά να ξαναπατήσεις ότι you do not agree. Άσε δε που επειδή χρησιμοποιούν τις ίδιες πλατφόρμες από κάτω, τα κάνεις disagree σε μία ιστοσελίδα και μετά απλά λες save my preferences στην επόμενη που τα έχει ήδη unselected λόγω της προηγούμενης. Τέλος, σε δημοκρατία ζεις. Ζήτα από τον ευρωβουλευτή σου να μην ψηφίζει τέτοια νομοσχέδια εάν διαφωνείς. Edit: Με πρόλαβε σε αυτά που ήθελα να πω ο @kostasgr78 πολυ ωραια αυτα που λες αλλα δεν ισχυουν παμε στο πρωτο σκελος οτι γινονται save ta preferences δεν γινονται πολλα σιτες ενημερωτικα το βγαζουν ξανα και ξανα το αποτελεσμα ειναι καθημερινα να πρεπει να πατησεις δεκαδες σε καινουρια και παλια παμε στο δευτερο οσον αφορα τον ευρωβουλευτη μου εδω ακριβως ειναι και το προβλημα πως αν εμενα δεν μου αρεσει το gdpr πρεπει να περιμενω να καταψηφιστει . και αν δεν καταψηφιστει θα περιμενω του αγιου ποτε αντιθετα με ενα ελευθερο συστημα οπως σε σοβαρα κρατη πχ ΗΠΑ εχω την ελευθερια να αποφασισω τι θα γινουν τα δεδομενα μου. ετσι π.χ εσυ που φοβασαι μπορεις να μην σωζεις cookies και να πατας i agree 100 φορες τη μερα ή να επιλεγεις στα preferances να μην χρησιμοποιουνται τα δεδομενα σου . εγω ομως που δεν με πειραζει θα εχω την ησυχια μου και θα μπορω να ευχαριστιεμαι customized content. τωρα ομως επειδη εσυ θες ιδιωτικοτητα πρεπει και εγω να την φαω στη μαπα δια της βιας οποτε εγω τι σου φταιω? καταλαβες τη διαφορα?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2022 στις 1:04 ΠΜ, endeavour είπε Δυστυχώς η ασχετοσύνη πάει σύνεφο. Αν τα ANALytics είναι παράνομα, τότε πρέπει να ενημερώσει κάποιος τους δικηγόρους και τους δικαστές, ότι ΚΑΙ το Google Adsense πρέπει να ειναι και αυτό παράνομο. Μια και ΑΡΚΕΙ να έχεις Google Adsense (χωρίς Analytics) για να έχει στατιστικά full η Google. Οσο για το GDPR αναφορικά με τα site, πάλι φτιάχτηκε απο ασχετους. Οπως και το Cookie Law. Google Adsense (διαφημίσεις) = πηγή εσόδων για τις ιστοσελίδες όχι όμως και τόσο αθώο καθώς οι διαφημίσεις που θα προβάλει τις αποφασίζει το Google αλλιώς για να επιβιώσουν οι ιστοσελίδες θα πρέπει οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη τους ή να γίνουν συνδρομητικές ή επί δωρεάς (donations) βέβαια αυτό θα επιφέρει άλλα προβλήματα στις ιστοσελίδες...με την αρμόδια εφορία καθώς θα πρέπει να είναι εταιρείες ή επαγγελματίες... Google Analytics (ανάλυση στοιχείων) επίσης όχι τόσο αθώο GDPR αυτό δεν θα το σχολιάσω καν μόνο ως ένδειξη σεβασμού προς άπαντες νομικούς/δικηγόρους της παρούσας και όχι μόνο κοινότητας μου αρέσει πάντως που το έβγαλαν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών (λόγω επαγγελματικής μου ιδιότητας) περιττό να πω ότι παρά το γεγονός ότι έχω γραφτεί στο μητρώο του άρθρου 11 της ΑΠΠΔ με καλούν από εταιρείες τηλεπικοινωνιών - ενέργειας - φυσικού αερίου - δικηγορικές - εισπρακτικές κτλ...στο εταιρικό τηλέφωνο αλλά και στο προσωπικό τηλέφωνο και δεν πτοούνται καθόλου όταν τους λέω ότι θα προβώ σε καταγγελία στην ΑΠΠΔ αντιθέτως την γράφουν στα @@ τους και μου λένε να κάνω όπου θέλω καταγγελία. COOKIE LAW χωρίς σχόλια... στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι με τον ΑΙΝΣΤΑΙΝ που είπε ότι ο βλάκας και ο ηλίθιος είναι ανίκητοι και δεν μπορείς να τους νικήσεις. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από ikorolis
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, dieksodo είπε εσυ που φοβασαι μπορεις να μην σωζεις cookies και να πατας i agree 100 φορες τη μερα ή να επιλεγεις στα preferances να μην χρησιμοποιουνται τα δεδομενα σου . εγω ομως που δεν με πειραζει θα εχω την ησυχια μου και θα μπορω να ευχαριστιεμαι customized content. Όχι φίλε μου, αν θέλεις να έχεις ένα πλαίσιο που να προστατεύει τον καταναλωτή (αυτονόητος σκοπός μιας σύγχρονης κοινωνίας), το σωστό θα ήταν οι default ρυθμίσεις να είναι απενεργοποιημένες σε ότι έχει να κάνει με παρακολουθήσεις μέσω cookies και η συλλογή προσωπικών στοιχείων χωρίς κανένα accept και αν θέλεις προσωποποιημένες υπηρεσίες να τις ενεργοποιείς αυτοβούλως… 3
nickolasemp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dieksodo είπε πολυ ωραια αυτα που λες αλλα δεν ισχυουν παμε στο πρωτο σκελος οτι γινονται save ta preferences δεν γινονται πολλα σιτες ενημερωτικα το βγαζουν ξανα και ξανα το αποτελεσμα ειναι καθημερινα να πρεπει να πατησεις δεκαδες σε καινουρια και παλια παμε στο δευτερο οσον αφορα τον ευρωβουλευτη μου εδω ακριβως ειναι και το προβλημα πως αν εμενα δεν μου αρεσει το gdpr πρεπει να περιμενω να καταψηφιστει . και αν δεν καταψηφιστει θα περιμενω του αγιου ποτε αντιθετα με ενα ελευθερο συστημα οπως σε σοβαρα κρατη πχ ΗΠΑ εχω την ελευθερια να αποφασισω τι θα γινουν τα δεδομενα μου. ετσι π.χ εσυ που φοβασαι μπορεις να μην σωζεις cookies και να πατας i agree 100 φορες τη μερα ή να επιλεγεις στα preferances να μην χρησιμοποιουνται τα δεδομενα σου . εγω ομως που δεν με πειραζει θα εχω την ησυχια μου και θα μπορω να ευχαριστιεμαι customized content. τωρα ομως επειδη εσυ θες ιδιωτικοτητα πρεπει και εγω να την φαω στη μαπα δια της βιας οποτε εγω τι σου φταιω? καταλαβες τη διαφορα? Πρώτον αυτό 👇 2 ώρες πριν, AtiX είπε Όχι φίλε μου, αν θέλεις να έχεις ένα πλαίσιο που να προστατεύει τον καταναλωτή (αυτονόητος σκοπός μιας σύγχρονης κοινωνίας), το σωστό θα ήταν οι default ρυθμίσεις να είναι απενεργοποιημένες σε ότι έχει να κάνει με παρακολουθήσεις μέσω cookies και η συλλογή προσωπικών στοιχείων χωρίς κανένα accept και αν θέλεις προσωποποιημένες υπηρεσίες να τις ενεργοποιείς αυτοβούλως… Δευτερον, η εμπειρία μου δείχνει ότι τα περισσότερα τα κρατάνε κι εγώ δεν χρειάζεται πλέον ένα ένα να λέω disagree. Τρίτον, ναι, σε δημοκρατία ζεις, εάν δεν συμπλέει με την πλειοψηφία, δυστυχώς δεν θα το δεις να υλοποιείται. Τέταρτον, τώρα από πού κι ως πού στο ζήτημα των προσωπικών δεδομένων (αντί για μπάτε σκύλοι αλέστε, γιατί αυτό γίνεται, they roam free) χαρακτηρίζεται "ελεύθερο σύστημα", από δικανικής άποψης, μόνο εσύ καταλαβαίνεις. Βασικά είναι η πλήρης αντιστροφή. Εγώ θα φάω "στη μάπα " την ασυδοσία των εταιρειών, επειδή εσύ δεν θες ιδιωτικότητα; Θα συμφωνήσω με τον AtiX. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι θα πρέπει το default να είναι off, για να μην πατάς το disagree. Όχι όμως να τα αφήσουμε τα δεδομένα μας ελεύθερα και να τα διαλύσουμε όλα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από nickolasemp 1
miltos_id Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Data = δύναμη = $$$ Καθεστώς Ξέφραγο αμπέλι που η google αλωνίζει χωρίς κανόνες για δεκαετίες 2
dieksodo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 10 hours ago, AtiX said: Όχι φίλε μου, αν θέλεις να έχεις ένα πλαίσιο που να προστατεύει τον καταναλωτή (αυτονόητος σκοπός μιας σύγχρονης κοινωνίας), το σωστό θα ήταν οι default ρυθμίσεις να είναι απενεργοποιημένες σε ότι έχει να κάνει με παρακολουθήσεις μέσω cookies και η συλλογή προσωπικών στοιχείων χωρίς κανένα accept και αν θέλεις προσωποποιημένες υπηρεσίες να τις ενεργοποιείς αυτοβούλως… αναποδα τα λες με το παλιο συστημα απλως δεν εκανες accept και οι default ρυθμισεις ηταν προσαρμοσμενες στην ιδιωτικοτητα με το καινουριο συστημα επιβαλλεις και σε μενα να λεω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ i agree δηλαδη 100 φορες τη μερα τις ιδιες βλακειες εχει ξεκινησει και η apple με το να σε ρωταει 10 φορες τη μερα οτι η ταδε εφαρμογη χρησιμοποιει τα location services are u sure? yes i am fucking sure stop bothering me idiot 8 hours ago, nickolasemp said: Τέταρτον, τώρα από πού κι ως πού στο ζήτημα των προσωπικών δεδομένων (αντί για μπάτε σκύλοι αλέστε, γιατί αυτό γίνεται, they roam free) χαρακτηρίζεται "ελεύθερο σύστημα", από δικανικής άποψης, μόνο εσύ καταλαβαίνεις. Βασικά είναι η πλήρης αντιστροφή. Εγώ θα φάω "στη μάπα " την ασυδοσία των εταιρειών, επειδή εσύ δεν θες ιδιωτικότητα; Θα συμφωνήσω με τον AtiX. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι θα πρέπει το default να είναι off, για να μην πατάς το disagree. Όχι όμως να τα αφήσουμε τα δεδομένα μας ελεύθερα και να τα διαλύσουμε όλα. μα ετσι δουλευε το προηγουμενο συστημα επισης απο που και ως που το ελευθερο συστημα σημαινει μπατε σκυλοι αλλεστε? αν καποιος παραβιασει την επιλογη σου και αξιοποιησει τα δεδομενα σου δεν υπαρχει συνηγορος του πολιτη και διακαστηρια για να βρεις το δικιο σου? δημοκρατια δεν ειναι να επιβαλλεις σε μενα πως θα κανω δουλεια με τον εκαστοτε παροχεα περιεχομενου γιατι ετσι το δικο σου δικαιωμα στην by default ιδιωτικοτητα καταργει το δικο μου δικαιωμα. η δικη σου επιλογη πρεπει να αφορα αποκλειστικα και μονο εσενα δημοκρατια δεν ειναι να επιβαλλει η πλειοψηφια στη μειοψηφια τι επιλογες θα κανουμε αυτο ονομαζεται ολοκληρωτισμος
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, dieksodo είπε αναποδα τα λες με το παλιο συστημα απλως δεν εκανες accept και οι default ρυθμισεις ηταν προσαρμοσμενες στην ιδιωτικοτητα με το καινουριο συστημα επιβαλλεις και σε μενα να λεω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ i agree δηλαδη 100 φορες τη μερα τις ιδιες βλακειες εχει ξεκινησει και η apple με το να σε ρωταει 10 φορες τη μερα οτι η ταδε εφαρμογη χρησιμοποιει τα location services are u sure? yes i am fucking sure stop bothering me idiot μα ετσι δουλευε το προηγουμενο συστημα επισης απο που και ως που το ελευθερο συστημα σημαινει μπατε σκυλοι αλλεστε? αν καποιος παραβιασει την επιλογη σου και αξιοποιησει τα δεδομενα σου δεν υπαρχει συνηγορος του πολιτη και διακαστηρια για να βρεις το δικιο σου? δημοκρατια δεν ειναι να επιβαλλεις σε μενα πως θα κανω δουλεια με τον εκαστοτε παροχεα περιεχομενου γιατι ετσι το δικο σου δικαιωμα στην by default ιδιωτικοτητα καταργει το δικο μου δικαιωμα. η δικη σου επιλογη πρεπει να αφορα αποκλειστικα και μονο εσενα δημοκρατια δεν ειναι να επιβαλλει η πλειοψηφια στη μειοψηφια τι επιλογες θα κανουμε αυτο ονομαζεται ολοκληρωτισμος Μάλλον κανείς λάθος, στο προηγούμενο σύστημα ο καθένας μπορούσε να κάνει ότι θέλει και δεν υπήρχε κανένας ελεγκτικός μηχανισμός στο τι έκαναν με τα cookies και τα προσωπικά σου δεδομένα… Καταλαβαίνω ότι από το ξέφραγο αμπέλι, η ΕΕ, να πάει στο κόβω μαχαίρι σε Google, Facebook, Amazon κλπ εταιρίες μέσα μια μέρα δεν γίνεται, αλλά μετά από τόσο καιρό και βλέποντας ότι δεν έχουν διαθέσει να συμμορφωθούν, μήπως είναι καιρός να σκληρύνει την στάση της??? Όχι τίποτα άλλο αρκετοί νομίζουν ότι είναι αυτονόητο δικαίωμα των εταιριών να έχουν πρόσβαση χωρίς να ρωτάνε και να διαχειρίζονται τα προσωπικά μας δεδομένα, κάτι που εννοείτε ότι είναι λάθος, είτε το σύστημα είναι ελεύθερο, είτε όχι…
dieksodo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, AtiX said: Μάλλον κανείς λάθος, στο προηγούμενο σύστημα ο καθένας μπορούσε να κάνει ότι θέλει και δεν υπήρχε κανένας ελεγκτικός μηχανισμός στο τι έκαναν με τα cookies και τα προσωπικά σου δεδομένα… Καταλαβαίνω ότι από το ξέφραγο αμπέλι, η ΕΕ, να πάει στο κόβω μαχαίρι σε Google, Facebook, Amazon κλπ εταιρίες μέσα μια μέρα δεν γίνεται, αλλά μετά από τόσο καιρό και βλέποντας ότι δεν έχουν διαθέσει να συμμορφωθούν, μήπως είναι καιρός να σκληρύνει την στάση της??? Όχι τίποτα άλλο αρκετοί νομίζουν ότι είναι αυτονόητο δικαίωμα των εταιριών να έχουν πρόσβαση χωρίς να ρωτάνε και να διαχειρίζονται τα προσωπικά μας δεδομένα, κάτι που εννοείτε ότι είναι λάθος, είτε το σύστημα είναι ελεύθερο, είτε όχι… τελικα τσαμπα τα γραφω για δικαστηρια αφου κανεις δεν δινει σημασια δεν σου εγραψα και πριν οτι ο πολιτης διατηρει το θεμελειωδες του δικαιωμα να αποφασιζει τι θα κανει ταδεδομενα του? δηλαδη στις HΠΑ που δεν εχουν gdpr οι πολιτες που δεν θελουν υποκεινται στις ορεξεις της καθε εταιριας?
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dieksodo είπε τελικα τσαμπα τα γραφω για δικαστηρια αφου κανεις δεν δινει σημασια δεν σου εγραψα και πριν οτι ο πολιτης διατηρει το θεμελειωδες του δικαιωμα να αποφασιζει τι θα κανει ταδεδομενα του? δηλαδη στις HΠΑ που δεν εχουν gdpr οι πολιτες που δεν θελουν υποκεινται στις ορεξεις της καθε εταιριας? Ρε μάτια μου οι default ρυθμίσεις ποιες είναι? Να δε παρακολουθούν ή όχι??? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από AtiX
dieksodo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, AtiX said: Ρε μάτια μου οι default ρυθμίσεις ποιες είναι? Να δε παρακολουθούν ή όχι??? εσυ εστιαζεις στις ρυθμισεις για τα coocies αυτα συνηθως σου βγαζουν μηνυμα τι θες να γινει αυτο γινοταν και πριν και μετα το gdpr ομως αυτο που γινεται τωρα εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο ξανα και ξανα σε ολα τα σιτες 100 φορες τη μερα και δεν ειναι μονο τα coocies ειναι οι πολιτικες καταστηματων εταιριων ανθρωπινο δυναμικο ακομα και αναγκη για επισημο εργαζομενο αρμοδιο για θεματα gdpr σε καθε επιχειρηση λες και ειναι ξερωγω ο γιατρος του εργοστασιου ομως εγω δεν εστιαζω στις ρυθμισεις προσεξε με τι σου λεω oι default ρυθμισεις μιας κοινωνιας ειναι και πρεπει να ειναι οτι οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ τριτων υπαρχει η ανεξαρτητη δικαιοσυνη ιδιωτικη ή δημοσια η οποια αναλαμβανει μεσω δικαστων και δικηγορων να λυσει τα προβληματα των 2 πλευρων αυτες οι default ρυθμισεις αλλαξαν για πρωτη φορα με το gdpr και τωρα πια το κρατος παρεμβαινει μεταξυ των δυο μερων και λεει τι πρεπει να γινει δηλαδη εγω και εσυ δεν εχουμε προβλημα μεταξυ μας να παιρνεις τα δεδομενα μου και να τα αξιοποιεις αλλα ερχεται ενας τριτος το κρατος και σου βαζει προστιμο για να με προστατευσει ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ. το καταλαβες τωρα ποιο ειναι το default?
AtiX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, dieksodo είπε εσυ εστιαζεις στις ρυθμισεις για τα coocies αυτα συνηθως σου βγαζουν μηνυμα τι θες να γινει αυτο γινοταν και πριν και μετα το gdpr ομως αυτο που γινεται τωρα εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο ξανα και ξανα σε ολα τα σιτες 100 φορες τη μερα και δεν ειναι μονο τα coocies ειναι οι πολιτικες καταστηματων εταιριων ανθρωπινο δυναμικο ακομα και αναγκη για επισημο εργαζομενο αρμοδιο για θεματα gdpr σε καθε επιχειρηση λες και ειναι ξερωγω ο γιατρος του εργοστασιου ομως εγω δεν εστιαζω στις ρυθμισεις προσεξε με τι σου λεω oι default ρυθμισεις μιας κοινωνιας ειναι και πρεπει να ειναι οτι οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ τριτων υπαρχει η ανεξαρτητη δικαιοσυνη ιδιωτικη ή δημοσια η οποια αναλαμβανει μεσω δικαστων και δικηγορων να λυσει τα προβληματα των 2 πλευρων αυτες οι default ρυθμισεις αλλαξαν για πρωτη φορα με το gdpr και τωρα πια το κρατος παρεμβαινει μεταξυ των δυο μερων και λεει τι πρεπει να γινει δηλαδη εγω και εσυ δεν εχουμε προβλημα μεταξυ μας να παιρνεις τα δεδομενα μου και να τα αξιοποιεις αλλα ερχεται ενας τριτος το κρατος και σου βαζει προστιμο για να με προστατευσει ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ. το καταλαβες τωρα ποιο ειναι το default? Σοβαρά τώρα επειδή εσένα σου κάπνισε να γουστάρεις παρακολούθηση και καταγραφή από ιδιωτικές εταιρίες με σκοπό το κέρδος καταργούμε την λειτουργείς του κράτους? Σοβαρα??? Που τα έχεις δει όλα (εταιρίες ξέφραγα αμπέλια, κράτη διακοσμητικά, πολίτες έρμαια του κεφαλαίου) αυτά???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα