Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ξέρω από κινητά, αυτή είναι η δουλειά μου, οπότε πιστεύω να μην τρελάθηκα.

Η συσκευή μου λοιπόν, λαμβάνει κλήσεις (αναπάντητες) από κάποιες επαφές μου.

Παίρνω πίσω και με ενημερώνουν ότι δεν με κάλεσαν.

Σήμερα ομως άρχισε το δικό μου τηλ να κάνει κλήσεις, φαίνονται στις εξερχόμενες και με παίρνουν πίσω άτομα από τις επαφές μου. (!)

Σε συζητήσεις με γνωστούς είδα ότι έχουν κι αυτοί παρόμοιο πρόβλημα.

Σας έχει τύχει το τελευταίο διάστημα κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.

Να πω ότι έχω επικοινωνία με service κινητών σε πολλές περιοχές και μου αναφέρουν το ίδιο θέμα.

Δεν είναι συγκεκριμένα κινητά, καποια Samsung, κάποια iPhone, Poco, Xiaomi.

Έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα.

XDA/Reddit αναφέρεται το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά όχι πρόσφατα.

Δημοσ.

Κάποια κοινή εφαρμογή στις συσκευές αυτές γιατί κάτι τέτοιο βρωμάει. Έχει επιλυθεί με καθαρή εγκατάσταση λογισμικού;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε

Να πω ότι έχω επικοινωνία με service κινητών σε πολλές περιοχές και μου αναφέρουν το ίδιο θέμα.

Δεν είναι συγκεκριμένα κινητά, καποια Samsung, κάποια iPhone, Poco, Xiaomi.

Έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα.

XDA/Reddit αναφέρεται το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά όχι πρόσφατα.

Αφού έχεις επικοινωνία με επίσημα σέρβις κινητών ,το θέμα γιατί;;;. Μην κανένας φορουμιστας είναι πιο πληροφορημένος από τα σαινια του σέρβις;;;... Ούτε και απάντησες στον φίλο πιο πάνω για ποιο κινητό μιλας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως θυμαμαι παλια με ενα καινουργιο (τοτε) iphone 5 που ειχα.

Σε καποια φαση εκανε οτι ηθελε.

Μπηκα σε ενα apple store και με το που παω να του πω τι θελω εκει στην εισοδο του ελεγα εκει διαφορα μονο του, ετσι, αλλιως.

Μου λεει, ασε το ' χω...το ' χω ... ghοst touch.

Μπηκα συμπληρωσα την φορμα και με καλεσανε να αλλαξω κινητο να παρω ενα καινουργιο.

Μηπως ειναι κατι τετοιο? , Αλλα απο την αλλη λες οτι ειναι και αλλα πολλα κινητα,

Επεξ/σία από Bullrich
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Εγω παντως θυμαμαι παλια με ενα καινουργιο (τοτε) iphone 5 που ειχα.

Σε καποια φαση εκανε οτι ηθελε.

Μπηκα σε ενα apple store και με το που παω να του πω τι θελω εκει στην εισοδο του ελεγα εκει διαφορα μονο του, ετσι, αλλιως.

Μου λεει, ασε το ' χω...το ' χω ... ghοst touch.

Μπηκα συμπληρωσα την φορμα και με καλεσανε να αλλαξω κινητο να παρω ενα καινουργιο.

Μηπως ειναι κατι τετοιο? , Αλλα απο την αλλη λες οτι ειναι και αλλα πολλα κινητα,

Προεδρε εσύ;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, Tsilitheo2 said:

Αφού έχεις επικοινωνία με επίσημα σέρβις κινητών ,το θέμα γιατί;;;. Μην κανένας φορουμιστας είναι πιο πληροφορημένος από τα σαινια του σέρβις;;;... Ούτε και απάντησες στον φίλο πιο πάνω για ποιο κινητό μιλας

Αφου δεν είναι συγκεκριμένα κινητά, τι να πω; Στα χέρια μου το είδα να συμβαίνει σε Samsung A71 και Mi 10 Pro.

Γράφω εδώ για να δω αν το έχουν άλλοι και να δούμε ομοιότητες, μοντέλα, παρόχους.

Εκτός αυτού όταν έχεις ένα τέτοιο θέμα δεν πας απευθείας σε ένα service, αλλά θεωρείς ότι ήταν κάποιο μπέρδεμα ή κάτι πατήθηκε.

56 minutes ago, DeVilMaYcRyGR said:

Κάποια κοινή εφαρμογή στις συσκευές αυτές γιατί κάτι τέτοιο βρωμάει. Έχει επιλυθεί με καθαρή εγκατάσταση λογισμικού;

Γίνεται ανά όχι τόσο τακτά διαστήματα οπότε δεν μπορώ να ελέγξω άμεσα αν επιλύθηκε.

Φοβόμουν ότι ίσως να φταίει ο Google Dialer αλλά η Samsung έχει την δική της εφαρμογή κλήσεων.

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε

Αφου δεν είναι συγκεκριμένα κινητά, τι να πω; Στα χέρια μου το είδα να συμβαίνει σε Samsung A71 και Mi 10 Pro.

Γράφω εδώ για να δω αν το έχουν άλλοι και να δούμε ομοιότητες, μοντέλα, παρόχους.

Εκτός αυτού όταν έχεις ένα τέτοιο θέμα δεν πας απευθείας σε ένα service, αλλά θεωρείς ότι ήταν κάποιο μπέρδεμα ή κάτι πατήθηκε.

Γίνεται ανά όχι τόσο τακτά διαστήματα οπότε δεν μπορώ να ελέγξω άμεσα αν επιλύθηκε.

Φοβόμουν ότι ίσως να φταίει ο Google Dialer αλλά η Samsung έχει την δική της εφαρμογή κλήσεων.

Κοίτα αν δεν γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αν δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου κοινών εφαρμογών τρίτου κατασκευαστή ίσως είναι θέμα σε proximity αφής ή υπάρχει και η βλακεία που έχω δει στα samsung της δουλειάς που εμ το που τα πιανεις να κάνεις κάτι ανάβει η οθόνη και είναι από επιλογή στο μενού που ενεργοποιείται

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε

Προεδρε εσύ;;;;

Ποιος προεδρος?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Bullrich είπε

Ευχομαι να το λες με χιουμοριστικη διαθεση.

Χιούμορ είναι ,ναι.. Αν δεις το μνμ σου που παρέθεσα έχει κάποια δυσνόητα σημεία... Διαβάζοντας το μου θύμησε εκεινον... Δεν μειώνω ανθρώπους... Τώρα στο θέμα και στον t.s ,μήπως είναι θέμα δικτύου;;;;. Γιατί καταλαβαίνω όπως γράφεις ,ότι ούτε εσύ είδες το κινητό να κάνει κλήση ,αλλά ούτε και οι άλλοι να δέχονται... Απλά μια καταγραφή στις εξερχόμενες ή αναπάντητες αντιστοιχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...