Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα 

θελω να παω να παρω αυτοκινητο απο βουλγαρια και συγκεκριμενα εναaudi s3 8p ποια ειναι η διαδικασια και θελω να κυκλοφορω με βουλγαρικες πινακιδες για 6-8 μηνες λογω του οτι μπορω να γλυτοσο ττον εκτελονισμο τον ιουλιο καταθετω τα χαρτια για τα κεπα και θα μπορω να γλιτο τα τελη ταξινομησης..

οπιος εχει εμπειρια η γνωσης επι του θεματος θα βοηθουσε πολυ

ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Γιατί; πολύς κόσμος το κάνει. Ειδικά από Β. Ελλάδα.

Δεν μας ειπες τα χιλιομετρα που "υποτιθεται' εχει :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Γιατί  κάνεις εμένα quote? Δεν είμαι εγώ ο TS. 

ωπ σορυ ο δαιμονας του ποντικιου :)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Δεν μας ειπες τα χιλιομετρα που "υποτιθεται' εχει :)

βασικα μπηκα στο mobile.bg cars.bg δεν βρηκα κατι μονο ενα σ3 ειχε τιποτα αλλο οποτε δεν εχω βαλει κατι στο ματι απλα για λεπτομερειες ροταω

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ksideras είπε

καλησπερα στην ομαδα 

θελω να παω να παρω αυτοκινητο απο βουλγαρια και συγκεκριμενα εναaudi s3 8p ποια ειναι η διαδικασια και θελω να κυκλοφορω με βουλγαρικες πινακιδες για 6-8 μηνες λογω του οτι μπορω να γλυτοσο ττον εκτελονισμο τον ιουλιο καταθετω τα χαρτια για τα κεπα και θα μπορω να γλιτο τα τελη ταξινομησης..

Δεν μπορείς  να κυκλοφορείς με ξενες πινακίδες .

Και εχεις επιλέξει να αγοράσεις απο μια χώρα που είναι το νεκροταφείο αυτοκινήτων της Ευρώπης.

• Like 6
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ksideras είπε

καλησπερα στην ομαδα 

Από τη στιγμή που καταθέτεις τα χαρτιά για τα ΚΕΠΑ, μπορεί να περάσουν άλλοι 6 μήνες μέχρι να πάρεις αποτελέσματα, επίσης φαντάζομαι ξέρεις ότι δεν παίζει ρόλο το γενικό ποσοστό αναπηρίας για ατέλεια,  αλλά το ποσοστό αναπηρίας στα κάτω άκρα μόνο. 

Δημοσ.

στα κατω ακρα εχω 82% εγω οσες φορες εχω περασει που στο συνολο ειναι 3 φορες σε 1-1.5 μηνα με καλεσαν αυτα γινοντουσαν παλια αλλα το τα γνωριζο αυτα περι τον κεπα αυτο που με απασχολει ειναι αν παρω απο βουλγαρια πως ερχομε στην πολη μου νομιμα την διαδικασια θελω να μαθω και οσες περισοτερες λεπτομερειες γιναιτε!

21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορείς  να κυκλοφορείς με ξενες πινακίδες .

Και εχεις επιλέξει να αγοράσεις απο μια χώρα που είναι το νεκροταφείο αυτοκινήτων της Ευρώπης.

απο γερμανια μπορω αν φερω απο εκει αμξι δηλαδη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ksideras είπε

απο γερμανια μπορω αν φερω απο εκει αμξι δηλαδη

Απο όπου θες μπορείς να φερεις.Με μη ελληνικές πινακίδες ως φορολογικός κάτοικος Ελλάδας δεν μπορείς να το κυκλοφορείς παρά μονο με τις ειδικές πινακίδες για να το εκτελωνίσεις.Και αυτές είναι για μια εβδομάδα 10 μερες.Βρες εκτελωνιστή και μάθε τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να το φερεις ατελως με πινακιδες ΕΕΕ νομιμοτατα...αρκει να συντρεχουν καποες προυποθεσεις.εμεις εχουμε  4 τετοια στη εταιρεια. Ρωτα εκτελωνθστη

Επεξ/σία από ELTASSOS1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELTASSOS1 είπε

Μπορεις να το φερεις ατελως με πινακιδες ΕΕΕ νομιμοτατα...αρκει να συντρεχουν καποες προυποθεσεις.εμεις εχουμε  4 τετοια στη εταιρεια. Ρωτα εκτελωνθστη

δεν εχω καποιο γνωστο μου μπορω να παρω σε καποια υπηρεσια να ρωτησω και αν ναι σε ποια?

1 ώρα πριν, cumulus είπε

Επομενο θεμα

Τι κανει το ανικανο κρατος για να προφυλαξει τους πολιτες απο τους απατεωνες της Βουλγαριας;

τι εννοεις με αυτο για τους απατεωνες φιλε μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...