StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, alan2 είπε Κάθε φορά που αλλάζει χέρια το προϊόν, επιβαρίνεται με ΦΠΑ Ποιος το λεει αυτο; Γενικοτερα υπαρχει παρομοια συζητηση,με παραθεση καποιων αρθρων: 1
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 8 hours ago, magicnumbers said: ACS φαρμακειο.Ενα πακετο αντικαταβολη πριν 3 χρονια θεσαλονικη αθηνα 1 κιλο μικροτερο απο κουτι παπουτσιων 24 ευρω door to door.Oκ το τερματισανε. εχω πετυχει και το αναποδο.πακετο κοντα στα 20 κιλα αποστολη σε γερμανια.παω elta courier 59 ευρω.ρωταω dhl αργος τροπος 180 γρηγορος σχεδον 300.λεω ας ρωτησω και acs.30 ευρω ο αργος και εκανε μια βδομαδα περιπου 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, poulinos είπε εχω πετυχει και το αναποδο.πακετο κοντα στα 20 κιλα αποστολη σε γερμανια.παω elta courier 59 ευρω.ρωταω dhl αργος τροπος 180 γρηγορος σχεδον 300.λεω ας ρωτησω και acs.30 ευρω ο αργος και εκανε μια βδομαδα περιπου Εχει να κανει αρκετα και με το καταστημα , επειδη ειναι franchise μπορει να εχει ο καθενας διαφορετικες τιμες - βαφτιζονται εκτωσεις - , εδω θεσσαλονικη το καταστημα στη τουμπα εχει σχεδον μονιμα καλυτερες τιμες απο το καταστημα που βρισκεται στην Παπανδρέου Γεωργίου
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 On 23/01/2022 at 14:13, Inuyasha said: Εχει να κανει αρκετα και με το καταστημα , επειδη ειναι franchise μπορει να εχει ο καθενας διαφορετικες τιμες - βαφτιζονται εκτωσεις - , εδω θεσσαλονικη το καταστημα στη τουμπα εχει σχεδον μονιμα καλυτερες τιμες απο το καταστημα που βρισκεται στην Παπανδρέου Γεωργίου σωστος.οπως και μπορει να εχει και καλυτερη εξυπηρετηση.
Titos301 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2022 στις 8:38 ΜΜ, Inuyasha είπε Είσαι σίγουρος? Σήμερα το πρωί έστειλα 3 πακέτα αντικαταβολή χωρίς θέμα Μήπως δεν κατάλαβες κάτι? Στις 22/1/2022 στις 1:03 ΠΜ, StamTheMan είπε Πριν 10 μερες με γενικη,κανονικα αντικαταβολη. Πριν 7 ημερες με ταχυμεταφορες ( ελτα κουριερ ) ,κανονικα αντικαταβολη. Μην ασχολεισαι με acs,μακραν η χειροτερη. Παρ'ολα αυτα,για να το λενε σιγουρα κατι συμβαινει και επειδη εχει ξαναγινει και εχει συζητηθει εδω μεσα,στο νημα που παρεθεσε ο φιλος πιο πανω,θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τη συγκεκριμενη εταιρια. αν θελω να στειλω ενα τουμπελεκι με αντικαταβολη σε καποιον αγοραστη ως ιδιωτης γινεται; και αν ναι τι προτεινετε ΕΛΤΑ courier ή ACS; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από Titos301
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 57 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν θελω να στειλω ενα τουμπελεκι με αντικαταβολη σε καποιον αγοραστη ως ιδιωτης γινεται; και αν ναι τι προτεινετε ΕΛΤΑ courier ή ACS; Εγω στέλνω κανονικά, δεν βλέπω λόγο να μην μπορείς να στείλεις αντικαταβολή σαν ιδιώτης Εξαρτάτε μίλα με τον αγοραστή σου τι τον εξυπηρετεί καλύτερα 1
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Titos301 said: αν θελω να στειλω ενα τουμπελεκι με αντικαταβολη σε καποιον αγοραστη ως ιδιωτης γινεται; και αν ναι τι προτεινετε ΕΛΤΑ courier ή ACS; μια χαρα γινεται.θα προτιμουσα elta courier.εκτος αν υπαρχει εμπιστοσυνη και σου κανει καταθεση και κανεις την αποστολη μετα ωστε να γλυτωσετε και χρονο αλλα και εξοδα αντικαταβολής. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από poulinos 1
StamTheMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, Titos301 είπε αν θελω να στειλω ενα τουμπελεκι με αντικαταβολη σε καποιον αγοραστη ως ιδιωτης γινεται; και αν ναι τι προτεινετε ΕΛΤΑ courier ή ACS; Μπορεις,αλλα η πληρωμη ποικιλει αναλογα την εταιρια. Ελτα courier εως 2 εβδομαδες ( μου εχει κανει και μηνα ) . Acs πανακριβα μεταφορικα. Γενικη εχει προσφορα 3.50 ευρω για παραλαβη απο το καταστημα και η αντικαταβολη κανει 5-7 μερες. Σε ολες τις περιπτωσεις,ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΑΡΚΕΤΑ! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Γιατί μου φαίνεται ότι αυτή η ερώτηση έχει ξαναγίνει; 1
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 2 hours ago, Ukforthemoment said: Γιατί μου φαίνεται ότι αυτή η ερώτηση έχει ξαναγίνει; επειδη εχει ξαναγινει:p 2 hours ago, StamTheMan said: Acs πανακριβα μεταφορικα. μεχρι να δεις ποσο κανει η dhl και η ups 1
StamTheMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, poulinos είπε επειδη εχει ξαναγινει:p μεχρι να δεις ποσο κανει η dhl και η ups Το ενα δεν αναιρει το αλλο
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 21 minutes ago, StamTheMan said: Το ενα δεν αναιρει το αλλο αν και βγαινω off topic οταν ηθελε φιλος να στειλει κατι εξωτερικο ρωτησα dhl,elta και acs. παροτι σιχανομαι την acs μου εβγαλε το πιο φτηνο κοστολογιο. ασχετα που καθε φορα που ερχεται κατι με acs δεν με βρισκουν ποτε ενω ολοι οι αλλοι με βρισκουν.
StamTheMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν και βγαινω off topic οταν ηθελε φιλος να στειλει κατι εξωτερικο ρωτησα dhl,elta και acs. παροτι σιχανομαι την acs μου εβγαλε το πιο φτηνο κοστολογιο. ασχετα που καθε φορα που ερχεται κατι με acs δεν με βρισκουν ποτε ενω ολοι οι αλλοι με βρισκουν. Μπορει σε δεματα εξωτερικου να ειναι ετσι,αλλα τι να το κανεις; Παραμενει η πιο ακριβη απο ολες τις αλλες,στα εγχωρια. Δεν δεχομαι αποστολες με ACS,για κανενα λογο,στην Καλαματα ειναι η χειροτερη ,ακομα και απο μικρες κουριερ. Παρ'ολα αυτα, οπως ολες οι εταιριες,ετσι και σε αυτη,παιζει ρολο το εκαστοτε καταστημα που εξυπηρετει στην περιοχη. Εχω ακουσει απο πολλους,οτι η acs ειναι η καλυτερη στην περιοχη τους. Εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ΒΟΧ ( 9 στις 10 φορες ), αν δεν παιζει ΒΟΧ στην περιοχη του αλλου, χρησιμοποιω Ταχυμεταφορες με κωδικο πελατη( 3 ευρω το μικρο ) ή Γενικη με παραλαβη απο το καταστημα ( 3,50 το μικρο ) .
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 On 03/04/2024 at 01:55, StamTheMan said: Μπορει σε δεματα εξωτερικου να ειναι ετσι,αλλα τι να το κανεις; Παραμενει η πιο ακριβη απο ολες τις αλλες,στα εγχωρια. Δεν δεχομαι αποστολες με ACS,για κανενα λογο,στην Καλαματα ειναι η χειροτερη ,ακομα και απο μικρες κουριερ. Παρ'ολα αυτα, οπως ολες οι εταιριες,ετσι και σε αυτη,παιζει ρολο το εκαστοτε καταστημα που εξυπηρετει στην περιοχη. Εχω ακουσει απο πολλους,οτι η acs ειναι η καλυτερη στην περιοχη τους. Εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ΒΟΧ ( 9 στις 10 φορες ), αν δεν παιζει ΒΟΧ στην περιοχη του αλλου, χρησιμοποιω Ταχυμεταφορες με κωδικο πελατη( 3 ευρω το μικρο ) ή Γενικη με παραλαβη απο το καταστημα ( 3,50 το μικρο ) . to box τα σπαει απο πολλες αποψειςκαι κυριως για το κοστος.κατα τα αλλα ναι με acs εστειλα ενα δισκο 2,5 αρι λιγο εξω απο χαλκιδα και κατι 11 ευρω.αλλα για εξωτερικο τοτε τουλαχιστον μου ειχε κατσει (του φιλου δηλαδη) μια χαρα. και βεβαια και αυτο που ειπες.εχει να κανει με το τοπικο καταστημα.εγω πχ δεν εχω παραλαβει ποτε τιποτα απο την acs στην περιοχη μου.ποτε μα ποτε δεν με εχουν βρει.αντιθετα Ups,elta,dhl με βρισκουν παντα. 1
mene3edi4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 δοκίμασε και www.loadit.gr, καλές τιμές για Ελλάδα και εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα