Haldol Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, DrLo είπε 3. Να κόψουν απόδειξη είσπραξης, αν δεν υπάρχει ειδικός τύπος να βγει αύριο το πρωί , και να φορολογηθουν. Εννοείς, να τριπλο-φορολογηθούν; Διότι κάτι που πωλείται μεταχειρισμένο, κάποτε αγοράστηκε καινούριο (έχει ήδη αποδωθεί ΦΠΑ) με χρήματα από το εισόδημα αυτού που το αγόρασε (άρα έχουν φορολογηθεί και αυτά). Μη βάζεις ιδέες! 4 2
lector Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, DrLo είπε 1. Χέρι με χέρι. 2. Πρόβλημα τους 3. Να κόψουν απόδειξη είσπραξης, αν δεν υπάρχει ειδικός τύπος να βγει αύριο το πρωί , και να φορολογηθουν. 4. Με αυτή τη λογική θα μπορεί ο καθένας να το επικαλείται και να κάνει παρεμποριο. .. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα πουλάει κάποιος μαύρα. Και εγώ αν μπορούσα να πούλαγα ή δούλευα μαύρα φυσικά και θα το έκανα. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη τύψη. Αλλά αντικειμενικά αυτό θα ήταν το λογικό να απαιτεί κάποιος από το κράτος αν θες να έχεις απαιτησες από αυτό. Ας ελπισουμε και οτι οσοι παιρνουν αποφασεις δε θα ενδιαφερθουν για τα διαφορα αντικοινωνικα που προτεινεις. 6 1
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Ας ελπισουμε και οτι οσοι παιρνουν αποφασεις δε θα ενδιαφερθουν για τα διαφορα αντικοινωνικα που προτεινεις. Παράλογα θα τα έλεγα εγώ, όχι αντικοινωνικά. 2
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DrLo είπε και να φορολογηθουν Να φορολογηθουν για τι;Για μεταχειρισμενο μηχανημα χωρις κερδοςστο οποιο ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Ο ΦΠΑ;;;; Ας φορολογησουμε τους ιδιωτες,τη βρηκες τη λυση. Ασε τους καρχαριες να φοροδιαφευγουν,και πιασε εμενα που μεταπουλαω μεταχειρισμενο λαπτοπ. 2 ώρες πριν, Haldol είπε Μη βάζεις ιδέες! Για να βαζεις ιδεες,πρεπει πρωτα να εχεις και εσυ ιδεα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan 2
Kostasspil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον αρχιτρόλαρο του φορουμ 1
Stelaras1993 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, DrLo είπε 1. Χέρι με χέρι. 2. Πρόβλημα τους 3. Να κόψουν απόδειξη είσπραξης, αν δεν υπάρχει ειδικός τύπος να βγει αύριο το πρωί , και να φορολογηθουν. 4. Με αυτή τη λογική θα μπορεί ο καθένας να το επικαλείται και να κάνει παρεμποριο. .. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα πουλάει κάποιος μαύρα. Και εγώ αν μπορούσα να πούλαγα ή δούλευα μαύρα φυσικά και θα το έκανα. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη τύψη. Αλλά αντικειμενικά αυτό θα ήταν το λογικό να απαιτεί κάποιος από το κράτος αν θες να έχεις απαιτησες από αυτό. Φπα εχει πληρωθει κατα την αρχικη αγορα του προιοντος. Οπως και με καποιον που πουλαει ενα αμαξι δεν κοβει καποιο χαρτι ουτε καμια αποδειξη εισπραξης. Κανεις μια μεταβιβαση και σου περναει τα λεφτα. Πανω απο καποιον αριθμο αγορο/λησεων θεωρησε επαγγελματιας και πρεπει να ανοιξεις βιβλια πχ για τα αμαξια. Φυσικα και ο οποιοσδηποτε μπορει να πουλησει οτι εχει αγορασει και εχει πληρωσει φπα σε καποιον αλλον . Γιαυτο και τοσα πολλα χρονια υπαρχουν νομιμοτατα εκατονταδες χιλιαδες αγγελιες στο ιντερνετ .. θα μας κυνηγουσαν ολους αν ηταν παρανομο. Απλα στην περιπτωση των μεταφορικων εταιριων της λες να εισπραξει λεφτα αντι για εσενα. Αλλιως πας και κανεις την αντικαταβολη απο μονος σου πας εσυ του το δινεις και σου δινει τα λεφτα
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 H ACS σου καταθέτει σε λογαριασμό την αντικαταβολή;
magicnumbers Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ACS φαρμακειο.Ενα πακετο αντικαταβολη πριν 3 χρονια θεσαλονικη αθηνα 1 κιλο μικροτερο απο κουτι παπουτσιων 24 ευρω door to door.Oκ το τερματισανε. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από magicnumbers
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε H ACS σου καταθέτει σε λογαριασμό την αντικαταβολή; Ναι , συνηθως 3-5 εργασιμες αφου παραλαβει ο αλλος ειναι στο λογαριασμο σου τα λεφτα
vali Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μήπως υπάρχει κάποιο όριο στο ποσό της αντικαταβολής; Τι αξίας ήταν η αντικαταβολή;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, vali είπε Μήπως υπάρχει κάποιο όριο στο ποσό της αντικαταβολής; Τι αξίας ήταν η αντικαταβολή; Δεν ξερω αν εχει καποιο μεγιστο οριο , απλα μετα τα 500 ευρω πρεπει αναγκαστηκα να γινει με πληρωμη μεσω καρτας η μεταφορα σε λογαριασμο τους , και στο 95% τον περιπτωσεων πρεπει να πας απο καταστημα , μιας και δεν εχουν ολα τα καταστηματα φορητο pos
alan2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Haldol είπε Εννοείς, να τριπλο-φορολογηθούν; Διότι κάτι που πωλείται μεταχειρισμένο, κάποτε αγοράστηκε καινούριο (έχει ήδη αποδωθεί ΦΠΑ) με χρήματα από το εισόδημα αυτού που το αγόρασε (άρα έχουν φορολογηθεί και αυτά). Μη βάζεις ιδέες! Κάθε φορά που αλλάζει χέρια το προϊόν, επιβαρίνεται με ΦΠΑ
insomniac01 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Επειδή στέλνω με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ μια χαρά. Και Speedex μια χαρα ειναι. 1
chrv80 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Εγω γενικα προτιμω παντως ελτα κουριερ, πολυ καλη εξυπηρετηση (στα καταστηματα που εχει τυχει να εχω επαφη τουλαχιστον), οικονομικοτεροι απ'ολους, και πιο γρηγοροι απο την acs αν οχι απο την πλειοψηφια των κουριερ! Πχ, μου ηρθε στο χωριο (εξω απο Λαμια) τα Χριστουγεννα με ελτα κουριερ δεμα με καθισμα για τρακτερ (μεγαλος ογκος κ βαρος) σε μια μερα κυριολεκτικα απο Θεσσαλονικη, ενω τωρα ενα μικροτερο δεμα που περιμενα απο Αθηνα για Γιαννενα, εκανε μια βδομαδα με την acs!
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, alan2 είπε Κάθε φορά που αλλάζει χέρια το προϊόν, επιβαρίνεται με ΦΠΑ Λάθος κάνεις, το προϊόν επιβαρύνεται με ΦΠΑ μόνο μία φορά, άσχετα το πόσες φορές θα αλλάξει χέρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα