christaras1990 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Πήγα πριν λίγο στην acs της περιοχής μου να στείλω ένα δέμα με αντικαταβολή. Με ενημέρωσαν ότι εδώ και περίπου ένα μήνα οι acs έχουν λάβει εντολή από τα κεντρικά τους ότι αυτό δεν επιτρέπεται πλέον. Για να στείλεις κάτι με αντικαταβολή πρέπει να υπάρχει παραστατικό και δελτίο αποστολής, που σημαίνει ότι δεν μπορείς σαν ιδιώτης. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καποιον; Θα πάω αύριο να ρωτήσω και σε άλλες εταιρείες κούριερ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, christaras1990 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πήγα πριν λίγο στην acs της περιοχής μου να στείλω ένα δέμα με αντικαταβολή. Με ενημέρωσαν ότι εδώ και περίπου ένα μήνα οι acs έχουν λάβει εντολή από τα κεντρικά τους ότι αυτό δεν επιτρέπεται πλέον. Για να στείλεις κάτι με αντικαταβολή πρέπει να υπάρχει παραστατικό και δελτίο αποστολής, που σημαίνει ότι δεν μπορείς σαν ιδιώτης. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καποιον; Θα πάω αύριο να ρωτήσω και σε άλλες εταιρείες κούριερ. Είσαι σίγουρος? Σήμερα το πρωί έστειλα 3 πακέτα αντικαταβολή χωρίς θέμα Μήπως δεν κατάλαβες κάτι?
christaras1990 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Όχι παιδιά κατάλαβα πολύ καλά και μάλιστα ήρθε και η «προϊσταμένη» να μου επιβεβαιώσει αυτά που μου έλεγε η υπάλληλος. Τι να πω δεν έχω ιδέα, θα πάω αύριο το πρωί σε άλλη κούριερ όπως και να έχει. Μου είπε κατά λέξη ότι έλαβαν email από τα κεντρικά τους κατά την διάρκεια την εορτών.
SilentVoice Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, christaras1990 είπε Όχι παιδιά κατάλαβα πολύ καλά και μάλιστα ήρθε και η «προϊσταμένη» να μου επιβεβαιώσει αυτά που μου έλεγε η υπάλληλος. Τι να πω δεν έχω ιδέα, θα πάω αύριο το πρωί σε άλλη κούριερ όπως και να έχει. Μου είπε κατά λέξη ότι έλαβαν email από τα κεντρικά τους κατά την διάρκεια την εορτών. Μπορείς να τους πάρεις και τηλέφωνο, για να μην τρέχεις. Εντάξει, θα αργήσουν λίγο αλλά θα απαντήσουν.
gianniz_k Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Και πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί κάτι παρόμοιο.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν 10 μερες με γενικη,κανονικα αντικαταβολη. Πριν 7 ημερες με ταχυμεταφορες ( ελτα κουριερ ) ,κανονικα αντικαταβολη. Μην ασχολεισαι με acs,μακραν η χειροτερη. Παρ'ολα αυτα,για να το λενε σιγουρα κατι συμβαινει και επειδη εχει ξαναγινει και εχει συζητηθει εδω μεσα,στο νημα που παρεθεσε ο φιλος πιο πανω,θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τη συγκεκριμενη εταιρια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan
zygorito Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Και εγώ πρώτη φορά το ακούω, το μόνο που ήξερα ότι για να πληρώσεις ασφάλιση στο δέμα πρέπει να προσκομίσεις απόδειξη που αποδεικνύεται η αξία του δέματος.
skar1983 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, christaras1990 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πήγα πριν λίγο στην acs της περιοχής μου να στείλω ένα δέμα με αντικαταβολή. Με ενημέρωσαν ότι εδώ και περίπου ένα μήνα οι acs έχουν λάβει εντολή από τα κεντρικά τους ότι αυτό δεν επιτρέπεται πλέον. Για να στείλεις κάτι με αντικαταβολή πρέπει να υπάρχει παραστατικό και δελτίο αποστολής, που σημαίνει ότι δεν μπορείς σαν ιδιώτης. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καποιον; Θα πάω αύριο να ρωτήσω και σε άλλες εταιρείες κούριερ. Μακριά από ACS, όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάνε σε άλλο κούριερ ή ΕΛΤΑ.
haris_216 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ίσως (τονίζω το "ίσως" αφού δεν ξέρω κάτι) να υπάρχει η σκέψη γενικά να πάει η φάση προς τα εκεί κάποια στιγμή. Και όχι απαραίτητα από τις εταιρίες αλλά από το κράτος (εφορία). Δεν μπορεί να μην έχουν σκεφτεί ότι υπάρχουν πολλές αγοραπωλησίες μέσω facebook, car.gr (το δικό μας insomnia ) και άλλα sites. Και τα οποία πολλές φορές δεν αφορούν ιδιώτες (πωλητές) αλλά μικρά αφανή "μαγαζάκια". Σίγουρα το να περιορίσουν τις αντικαταβολές δεν σώζει κάτι (υπάρχουν και άλλοι τρόποι) αλλά κάποιοι (πχ τραπεζική κατάθεση) είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν, αν χρειαστεί. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από haris_216
christaras1990 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Πήγα το πρωί ΕΛΤΑ κούριερ και έστειλα κανονικά το δέμα μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά θα πάρω τα χρήματα σε 10-15 εργάσιμες μέσω ταχυδρομικής επιταγής. Μόνο την acs αφορά. 1
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, christaras1990 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πήγα πριν λίγο στην acs της περιοχής μου να στείλω ένα δέμα με αντικαταβολή. Με ενημέρωσαν ότι εδώ και περίπου ένα μήνα οι acs έχουν λάβει εντολή από τα κεντρικά τους ότι αυτό δεν επιτρέπεται πλέον. Για να στείλεις κάτι με αντικαταβολή πρέπει να υπάρχει παραστατικό και δελτίο αποστολής, που σημαίνει ότι δεν μπορείς σαν ιδιώτης. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καποιον; Θα πάω αύριο να ρωτήσω και σε άλλες εταιρείες κούριερ. Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται απόλυτα λογικο. Αλλιώς ουσιαστικά η κάθε κούριερ γίνεται συμμέτοχος σε παρεμποριο. Αν δεν ισχύει και είναι απλά πρόφαση της ACS,. μακάρι να ισχύσει από αύριο το πρωί για όλους. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από DrLo 2
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, DrLo είπε μακάρι να ισχύσει από αύριο το πρωί για όλους και οι ιδιωτες που θελουν να δωσουν κατι μεταχειρισμενο θα πρεπει να εχουν αποδειξη αγορας; Γιατι το υποστηριζεις αυτο,για να μην πουλαμε μαυρα;
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε και οι ιδιωτες που θελουν να δωσουν κατι μεταχειρισμενο θα πρεπει να εχουν αποδειξη αγορας; Γιατι το υποστηριζεις αυτο,για να μην πουλαμε μαυρα; 1. Χέρι με χέρι. 2. Πρόβλημα τους 3. Να κόψουν απόδειξη είσπραξης, αν δεν υπάρχει ειδικός τύπος να βγει αύριο το πρωί , και να φορολογηθουν. 4. Με αυτή τη λογική θα μπορεί ο καθένας να το επικαλείται και να κάνει παρεμποριο. .. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα πουλάει κάποιος μαύρα. Και εγώ αν μπορούσα να πούλαγα ή δούλευα μαύρα φυσικά και θα το έκανα. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη τύψη. Αλλά αντικειμενικά αυτό θα ήταν το λογικό να απαιτεί κάποιος από το κράτος αν θες να έχεις απαιτησες από αυτό. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από DrLo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα