Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Λες να κατέστρεψε το brand το αήμνειστο Note 7; 

Δε θέλει και πολύ....

2 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

spacer.png

Εντάξει, τώρα μιλάμε για κάτι που έγινε πρίν 6 χρόνια! Από τότε έχουν βγεί 5 σειρές note. Δεν νομίζω κανείς να έχει κολλήσει εκεί ...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AtiX είπε

Αυτό γίνεται όταν τα μοντέλα που διαθέτεις κανιβαλίζουν ολόκληρες σειρές…

κρίμα γιατί τα note, πλην του 7, ήταν κινητάρες!!! 🥲

Συμφωνώ φίλε μου

Λογικό αφού βγάζει το s22 με πενάκι.λογικό και επόμενο είναι.σιγά την καινοτομία.

αν και παιδί της Apple τα είχα παρει σχεδόν όλα τα μοντέλα.απλά το note 9 και note 20 ultra με είχαν βολέψει αρκετά Και σαν φυσικά δικαρτα,απλά δεν την πάλεψα με το λογισμικό.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, AtiX είπε

κρίμα γιατί τα note, πλην του 7, ήταν κινητάρες!!! 🥲

Γιατί κάλε ; Και το 7 μπόμπα ήτανε..😜

Δημοσ.

Μιας και εχω περασει απο ολα τα s και νοτ ποτε δεν ειδα να ειναι ιδια κινητα στην πράξη.
Ειναι μακραν γρηγορότερα κινητα τα νοτ.

Αυτο εχω απο εμπειρία χρήσης ίσως αλλοι να λενε το ανάποδο αλλα δεν ξερω τι να πω.

Δημοσ.

λογικό εδώ που τα λέμε. Ολα τα καινούρια κινητά "note" είναι σε θέμα διαστάσεων. Κάποτε τα ξεχωρίζαμε από τα "απλά" λόγω διαστάσεων βασικά. Σήμερα γιατί; Για το "πενάκι"; 

Και η xiomi στα redmi ολα "note" πρέπει να τα λέει. Ιδιο μέγεθος έχουν και τα redmi 10 και τα redmi note 10 (και τα άπειρα "παράγωγα" παραλλαγές που στο όνομα αλλάζει ένα γραμματάκι μετά τον αριθμό).

Το λες και συμμάζεμα στα ονόματα δλδ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, greekandrew1953 είπε

Συμφωνώ φίλε μου

Λογικό αφού βγάζει το s22 με πενάκι.λογικό και επόμενο είναι.σιγά την καινοτομία.

αν και παιδί της Apple τα είχα παρει σχεδόν όλα τα μοντέλα.απλά το note 9 και note 20 ultra με είχαν βολέψει αρκετά Και σαν φυσικά δικαρτα,απλά δεν την πάλεψα με το λογισμικό.

Δεν την πάλεψες με το λογισμικό ?

Για να πηρες το note σημαίνει οτι μάλλον ήθελες να κανεις χρήση του spen…η Samsung ειναι η μοναδική εδω και χρόνια που παρέχει τόσο μεγάλη υποστήριξη.

Σε χάλασε το ίδιο το android? Τι ήθελες να κάνεις που δεν στο προσέφερε και στο έδωσε το μηλοφωνο?

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Δεν την πάλεψες με το λογισμικό ?

Για να πηρες το note σημαίνει οτι μάλλον ήθελες να κανεις χρήση του spen…η Samsung ειναι η μοναδική εδω και χρόνια που παρέχει τόσο μεγάλη υποστήριξη.

Σε χάλασε το ίδιο το android? Τι ήθελες να κάνεις που δεν στο προσέφερε και στο έδωσε το μηλοφωνο?

Απλά αλλάζω συσκευές συχνά σε σημείο υπερβολης και το πενάκι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.προσωπικά είπα δεν το πάλεψα όχι ότι είναι μάπα το λογισμικό.ίσα ίσα που πιο πιτσιρικάς έκανα και root και αλλά κόλπα και το γούσταρα πλέον όμως παρα πολλά χρόνια πάνω από 7 σαν σταθερή αξία χρησιμοποιώ iOS.επαναλαμβάνω προσωπική γνώμη.είναι πως κάθεται στον καθένα.ανθρωποι σιχαίνονται το iOS όπως και το Android.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, greekandrew1953 είπε

Απλά αλλάζω συσκευές συχνά σε σημείο υπερβολης και το πενάκι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.προσωπικά είπα δεν το πάλεψα όχι ότι είναι μάπα το λογισμικό.ίσα ίσα που πιο πιτσιρικάς έκανα και root και αλλά κόλπα και το γούσταρα πλέον όμως παρα πολλά χρόνια πάνω από 7 σαν σταθερή αξία χρησιμοποιώ iOS.επαναλαμβάνω προσωπική γνώμη.είναι πως κάθεται στον καθένα.ανθρωποι σιχαίνονται το iOS όπως και το Android.

Καλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα εγώ είμαι υπέρ του iOS στο ταμπλετ αλλά χρήστης Android τηλέφωνου….

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενα ονομα ειναι σε 2 χρονια δε θα το θυμαται κανενας, η ουσια ειναι τα Ultra να ειναι ανταξια των προσδοκιων μας πραγμα που ισως φετος δυστυχως δεν συμβει με αυτα που διαβαζω για τον 2200 δεξια-αριστερα.

Δημοσ.

Φαινόταν καιρό τώρα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο που επέτρεψαν την λειτουργία S pen στο s21 ήταν πλέον φως φανάρι μιας και η note σειρές πλέον δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά . 

Κατά την γνώμη μου το λάθος ήταν ότι τα μεγέθη των κινητών έφτασαν να είναι ίδια με κάποιο note βλέπε s20 ultra οπότε κάπου εκεί χάθηκε και το παιχνίδι της μοναδικότητας . 

• Like 1
Δημοσ.

Από το 1ο note που βγήκε είμαι φανατικός της σειράς..είχα το κάθε ένα όπως και σήμερα έχω το Note 20 Ultra..προσωπικά τα θεωρώ ότι καλύτερο και γι αυτό έχω κολλήσει και φυσικά είμαι τέρμα απογοητευμένος που το κόβουν. 

Η σειρά S δεν συγκρίνεται με ΝΟΤΕ.

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, chris-tos90 είπε

Από το 1ο note που βγήκε είμαι φανατικός της σειράς..είχα το κάθε ένα όπως και σήμερα έχω το Note 20 Ultra..προσωπικά τα θεωρώ ότι καλύτερο και γι αυτό έχω κολλήσει και φυσικά είμαι τέρμα απογοητευμένος που το κόβουν. 

Η σειρά S δεν συγκρίνεται με ΝΟΤΕ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου κι εγω απο το πρωτο Note απλα δεν πηρα αλλη συσκευη (ενω παλιοτερα αλλαζα μια το εξαμηνο χονδρικα).

Απλως δεν ξερω κατα ποσο κακο ειναι που ενωνουν τις σειρες. Θελω να πω, ας συνεχισουν να βγαζουν συσκευες με Spen (αλλα full on, οχι το ακυρο κατα τη γνωμη μου που εκαναν με την υποστηριξη spen features και αυτο να μπαινει στη θηκη προστασιας λολ) και ας τις ονομασουν και Galaxy Strawberry Cream ξερωγω. Παντως ειναι μεγαλο κριμα που δεν εκαναν κι αλλες εταιρειες σοβαρες υλοποιησεις με πενακι, θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα για τους χρηστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...