Προς το περιεχόμενο

provlima me codecs

DarkOrion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia exw ena provlima.

apo xtes, afou egatestisa to paixnidi sacred mou zitise na kanw eggatastasi tous codecs "windows media format 9" kai egw ekana tin eggatastasi kanonika. apo tote exw provlimata se opoidipote video prospathw na dw sto pc, eite einai avi, eite apo videoCD, dvd k.l.p.

Ola ma ola exoun polu thampi kai eksairetika fwteini eikona.

pantws, to koufo einai oti ta videos tou paixnidiou pou einai se morfi *.avi, enw me ton windows media player kai opoiondipote allo player xrisimopoiw mou ta deixnei thampa kai fwteina, mesa apo to paixnidi ta deixnei kanonika.

Kserete mipws ti mporei na ftaiei?

dokimasa epaneggatastasi twn codecs, katevasa nimo codec pack, ekana rollback kai tpt. plz help

Δημοσ.

koita kai ena akomi pio koufo. vazw to arxeio na paiksei se opoiondipote player (windows media player, radlight, divxplayer, akoma kai sto powerdvd ta dvd pou exw kai i eikona einai pantou ta idia sk*ta. an omws anoiksw akrivws to idio arxeio mesa apo to virtual dub, ola einai teleia. to idio kai ta video tou paixnidiou.

na tonisw oti auto sumvainei se opoiodipote video exw, toso tou paixnidiou oso kai alla video me tainies.

Δημοσ.

Πηγαινε στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων και δες αν το overlay ειναι στα default οπως επισης και στο color correction...

Δημοσ.

den exoun ru8miseis kapou auta ta media codecs na pas na ta alla3eis?Apo kanena media player mhpws???h apo ton control panel pou exei ta codecs? An einai teleiws krufes oi ru8miseis tous tote isws na prepei na kaneis kati manually. Dokimase sto tweakxp.com mhpws exei kati gia windos media 9 h kai sth microsoft akoma. Giati oxi?

Ki egw pou exw to windows media encoder kai ton windows media player egkatesthmeno den einai etsi 8ola pou les.

Δημοσ.

liges ruthmiseis vrika, kai kathe fora o,ti kai na ekana to provlima paremene. o,ti kai na allaza i eikona itan idia. dld kai to brightness na allaza (kai auksisi kai meiwsi) i eikona to idio fwteini itan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...