John_D Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχω ένα HP Mini του 2009 με 2gb ram / 250gb σκληρό και αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει. Πριν λίγες μέρες άνοιγε αλλά έσβηνε μετά από κάποια ώρα και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Θα ήθελα να το δώσω στο γιο μου και θα ήθελα να το επισκευάσω. Που θα μπορούσα να το πάω για επισκευή; Θα υπάρχουν ανταλλακτικά για μοντέλα του 2009; Μπαταρία που είχε σίγουρα θέμα που θα μπορούσα να βρω; Ευχαριστώ
blackhill66 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, John_D είπε Καλησπέρα, έχω ένα HP Mini του 2009 με 2gb ram / 250gb σκληρό και αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει. Πριν λίγες μέρες άνοιγε αλλά έσβηνε μετά από κάποια ώρα και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Θα ήθελα να το δώσω στο γιο μου και θα ήθελα να το επισκευάσω. Που θα μπορούσα να το πάω για επισκευή; Θα υπάρχουν ανταλλακτικά για μοντέλα του 2009; Μπαταρία που είχε σίγουρα θέμα που θα μπορούσα να βρω; Ευχαριστώ Mε τα λεφτα που θα δωσεις για επισκευη ψαξε να βρεις κανα μεταχειρισμενο πιο νεωτερο δεν σε συμφερει πιστευω επισκευη ψαξε εδω στις αγγελιες,κατι θα βρεις 3
John_D Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Επειδή βολεύει το πληκτρολόγιο και ο μικρός είναι 6 χρονών και είναι μια χαρά για youtube, το μικρό αυτό λαπτοπ του ταιριάζει. Για να πάρω tablet 10" με πληκτρολόγιο θέλω 400+ ευρώ από ότι βλέπω.
@11h Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δοκίμασε αυτό πρώτα https://support.hp.com/us-en/document/c01997899
koolisk6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 δε το λυπασαι το παιδακι, αυτα τα netbook ειναι τοσο αδυναμα που δε κανουν ουτε για youtube πλεον (single core atom cpu για τα μπαζα) συχνα βρισκω τετοια σε καδους ανακυκλωσης ακομη κ λειτουργικα κ τα ξαναπεταω πισω, τοσο αχρηστα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα