Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα HP Mini του 2009 με 2gb ram / 250gb σκληρό και αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει. Πριν λίγες μέρες άνοιγε αλλά έσβηνε μετά από κάποια ώρα και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Θα ήθελα να το δώσω στο γιο μου και θα ήθελα να το επισκευάσω. 

Που θα μπορούσα να το πάω για επισκευή;

Θα υπάρχουν ανταλλακτικά για μοντέλα του 2009;

Μπαταρία που είχε σίγουρα θέμα που θα μπορούσα να βρω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, John_D είπε

Καλησπέρα, έχω ένα HP Mini του 2009 με 2gb ram / 250gb σκληρό και αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει. Πριν λίγες μέρες άνοιγε αλλά έσβηνε μετά από κάποια ώρα και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Θα ήθελα να το δώσω στο γιο μου και θα ήθελα να το επισκευάσω. 

Που θα μπορούσα να το πάω για επισκευή;

Θα υπάρχουν ανταλλακτικά για μοντέλα του 2009;

Μπαταρία που είχε σίγουρα θέμα που θα μπορούσα να βρω;

Ευχαριστώ

Mε τα λεφτα που θα δωσεις για επισκευη ψαξε να βρεις κανα μεταχειρισμενο πιο νεωτερο δεν σε συμφερει πιστευω επισκευη ψαξε εδω στις αγγελιες,κατι θα βρεις

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή βολεύει το πληκτρολόγιο και ο μικρός είναι 6 χρονών και είναι μια χαρά για youtube, το μικρό αυτό λαπτοπ του ταιριάζει. Για να πάρω tablet 10" με πληκτρολόγιο θέλω 400+ ευρώ από ότι βλέπω. 

Δημοσ.

δε το λυπασαι το παιδακι,

αυτα τα netbook ειναι τοσο αδυναμα που δε κανουν ουτε για youtube πλεον (single core atom cpu για τα μπαζα)

συχνα βρισκω τετοια σε καδους ανακυκλωσης ακομη κ λειτουργικα κ τα ξαναπεταω πισω,

τοσο αχρηστα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...