spocky Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα. Προχτες η τηλεοραση μου (LG 42lb5610) ανοιξε και εδειξε για ενα δευτερολεπτο εικονα και μετα μαυρο. Την εκλεισα και την ξανανοιξα βγαζοντας και το ρευμα αλλα το ιδιο. Ο ηχος ακουγεται. Παρατηρησα οτι η εικονα φαινεται ελαχιστα απο πισω και δοκιμασα με προσπαθεια και εκανα factory reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Καμια ιδεα του τι μπορει να εχει χαλασει και αν αξιζει να την παω για φτιαξιμο η ειναι για πεταμα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 43 minutes ago, spocky said: Καλησπερα. Προχτες η τηλεοραση μου (LG 42lb5610) ανοιξε και εδειξε για ενα δευτερολεπτο εικονα και μετα μαυρο. Την εκλεισα και την ξανανοιξα βγαζοντας και το ρευμα αλλα το ιδιο. Ο ηχος ακουγεται. Παρατηρησα οτι η εικονα φαινεται ελαχιστα απο πισω και δοκιμασα με προσπαθεια και εκανα factory reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Καμια ιδεα του τι μπορει να εχει χαλασει και αν αξιζει να την παω για φτιαξιμο η ειναι για πεταμα? Λογικά έχει πρόβλημα το κύκλωμα που ελέγχει το backlight. Μόνο κάποιος ειδικός θα μπορέσει να το τσεκάρει. 1
GMagicPlus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Αλλαγή μπάρες led. Συνήθης βλάβη για το συγκεκριμένο μοντέλο.
spocky Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 11:23 ΜΜ, GMagicPlus είπε Αλλαγή μπάρες led. Συνήθης βλάβη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ειναι κατι που μπορω να αλλαξω και μονος μου δλδ;
adsl2+ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, spocky είπε Ειναι κατι που μπορω να αλλαξω και μονος μου δλδ; η διαδικασία ειναι ίδια
graphist83 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 12:43 ΠΜ, spocky είπε Ειναι κατι που μπορω να αλλαξω και μονος μου δλδ; Αν δεν εχεις εμπειρια οχι. Κατα βαση γιατι ο ελεγχος αν φταιει καποιο καμενο led η μερος του τροφοδοτικου που οδηγα τα led, ειναι πολυπλοκος και αρκετα επικίνδυνος γιατι πρεπει να γινεται υπο ταση. Το αλλο θεμα ειναι ακομα και εαν φταινε οι μπαρες επειδη πρεπει να γινει πληρης αποσυναρμολόγηση, αν δεν το εχεις ξανακανει κατα πασα πιθανότητα θα σπασεις το πανελ. 2
spocky Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ναι κι εγω δεν το επιχειρησα τελικα.. Την εχω δωσει εξω να την φτιαξουν. Ευχαριστω για τις απαντησεις
spocky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μου ζητησαν 130 ευρω να την φτιαξουν..Μαλλον θα παει σκουπιδια
adsl2+ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, spocky είπε Μου ζητησαν 130 ευρω να την φτιαξουν..Μαλλον θα παει σκουπιδια Να ρωτήσεις και αλλού
Necrogenisis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, spocky είπε Μου ζητησαν 130 ευρω να την φτιαξουν..Μαλλον θα παει σκουπιδια Ξέρω, εκτός θέματος, αλλά ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών να την πας, δεν τα πετάμε στον κάδο αυτά. Τώρα, εντός θέματος, ρώτα και αλλού όπως σου είπαν. Εκτός και αν το μπάτζετ σου είναι κάτω του 50ρικου, που τότε δεν νομίζω να βρεις κανέναν να στην φτιάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα