kapezanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας παιδιά , έχοντας χρόνια να ασχοληθώ με νεα build θα ήθελα βοήθεια στο στήσιμο ενός νέου PC. Το μηχάνημα αφορά χρήση σε λογιστικό γραφείο , συνήθως δουλεύω με 3 λογιστικά προγράμματα ανοικτά και άπειρες καρτέλες chrome/mozilla , παιχνίδια δεν θα παίζω , αυτό γίνεται στο σπίτι, οπότε η κάρτα γραφικών δεν είναι απαραίτητη εκτός και αν πιστεύετε ότι χρειάζεται. Θέλω όλα τα parts να είναι από το Πλαίσιο ώστε να το συναρμολογήσουν και αυτοί. Ξέρω ότι μπορεί να είναι πιο ακριβό αλλά συντρέχουν λόγοι που θέλω να γίνει η αγορά του από εκεί. Κάτι ιδιαίτερο δεν χρειάζομαι στο pc , θέλω απλά να είναι πολύ γρήγορο σε θέμα επεξεργασίας και μνήμης και το κουτί να μην είναι μεγάλο σε μέγεθος και χωρίς τζαμάκια led fan κλπ κλπ. Ποσό που διαθέτουμε : 1200 ευρω Χρήση υπολογιστή : Χρήση γραφείου , λογιστικά προγράμματα , excel , word κλπ Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι, υπαρχουν οθονες. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι , υπαρχουν. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο Κρήτης , κατάστημα Πλαίσιο Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ¨ ολα τα κομμάτια απο Πλαίσιο. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10 x64 professional. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.
nickol-us Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Να ξέρεις συντρέχουν πολλοί λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις build από Πλαίσιο. Ο λόγος είναι οτι έχει συνήθως περιορισμένη ποικιλία αλλά και πολύ κακές τιμές (μια σύγκριση με άλλα καταστήματα θα σε πείσει). Τα 1200 είναι εξωφρενικά πολλά για μηχάνημα που να κάνει αυτά που θες. Σου έβγαλα μια σύνθεση από Πλαίσιο με ότι θεωρούσα λογικό για την περίπτωσή σου. Αν θες να εξαντλήσεις το χρηματικό σου περιθώριο και να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς τότε αυτό μπορούμε πολύ εύκολα να το κάνουμε. Μπορείς επίσης να συμπληρώσεις προϊόντα, όπως μια after market ψύκτρα ή ένα μηχανικό σκληρό για αποθήκη/back up. Στο budget που δίνεις υπάρχουν πολλά περιθώρια 1
kapezanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, nickol-us είπε Να ξέρεις συντρέχουν πολλοί λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις build από Πλαίσιο. Ο λόγος είναι οτι έχει συνήθως περιορισμένη ποικιλία αλλά και πολύ κακές τιμές (μια σύγκριση με άλλα καταστήματα θα σε πείσει). Τα 1200 είναι εξωφρενικά πολλά για μηχάνημα που να κάνει αυτά που θες. Σου έβγαλα μια σύνθεση από Πλαίσιο με ότι θεωρούσα λογικό για την περίπτωσή σου. Αν θες να εξαντλήσεις το χρηματικό σου περιθώριο και να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς τότε αυτό μπορούμε πολύ εύκολα να το κάνουμε. Μπορείς επίσης να συμπληρώσεις προϊόντα, όπως μια after market ψύκτρα ή ένα μηχανικό σκληρό για αποθήκη/back up. Στο budget που δίνεις υπάρχουν πολλά περιθώρια Δεν έχεις άδικο , την επιλογή μου για το κατάστημα την κάνω γνωρίζοντας όσα λες. Απο Intel δεν γνωρίζω καθόλου καθώς όλα μου το pc τα τελευταία χρόνια είναι με AMD επεξεργαστές . Αν μπορείς κάνε μου σε παρακαλώ μια πρόταση με AMD εκτός κ αν δεν είναι καθόλου vfm σε σχέση με την intel . π.χ όπως έψαχνα λίγο είδα αυτόν https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/amd-cpu-ryzen-5-5600x-am4-3-7-ghz-32-mb-_3575802 . Επίσης σίγουρα θα χρειαστεί μηχανικός δίσκος 1tb και ο SSD και αυτός στο 1tb.
nickol-us Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) O 5600x δεν διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά και αν τον επιλέξεις θα πρέπει να υπολογίσεις (αχρείαστο) παραπάνω έξοδο κτήσης gpu. Αυτή την εποχή αρκετά συμφέρουσα αγορά είναι ο 5600g μετά πας στον 5700g για περισσότερους πυρήνες. Οι επιλογές στης μητρικές δεν είναι ικανοποιητικές. Σου έχω κάνει μια σύνθεση όμως η μητρική σε αυτά τα χρήματα δε μου αρέσει πολύ, μα η αμέσως προηγούμενη(σε τιμή) Gigabyte B550M DS3H δε μου κάθεται επίσης. Το κουτί επίσης είναι αρκετά μέτριο, δεν το ανέφερα, πολύ μικρά κουτιά δεν βλέπω να έχει στον builder, αν σου αρέσει οποιοδήποτε άλλο δεν νομίζω να είνια πιο κακό από αυτό που σου έχω επιλέξει Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us
Herald Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγω λογιστης εδω, ο 10400 ειναι υπεραρκετός και κατι παραπανω για λογιστικό γραφείο. Ram 16gb βαλε, και αν σου περισσευει budget καλύτερα να παρεις εναν 2tb ssd παρα hdd. Δεν ξερω βέβαια πως θα τον χρησιμοποιείς και τι ακριβως θα κανεις αλλα προσωπικα μου καθυστερουσε παρα πολυ τη δουλειά ο hdd, οταν μιλάμε για pdf excel κλπα μεγαλα έγγραφα που ανοιγεις 100αδες την μερα, το να περιμενεις 10 sec καθε φορα να τα φορτωσει ο hhd ειναι καρκινος. Προσωπικα 1tb ssd εχω, η database ειναι αποθηκευμενη στον server και εγω δουλευω σαν client. Ολα τα αρχεια που δημιουργούνται πανε για μονιμη αποθηκευση στον server οποτε δεν χρειαζομαι πολυ χωρο στον client. Αν κρινω απο τις τιμες των ετοιμων συστηματων στο πλαισιο, νομιζω με περίπου 800 θα κάνεις τη δουλεια σου. Εχει ενα build με 10400 πάνω στα 580 ευρω το οποιο χρειαζεται 8gb επιπλεον μνημη και εναν μεγαλύτερο ssd, δεν ξερω αν μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους και να τους πεις να κανουν αυτες τις τροποποιησεις https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/business-pcs/turbo-x-teamwork-mt-4050-desktop-intel-core-i5-10400-8-gb-240-gb-uhd-630-_3525430 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από Herald 1
Apollonian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Όλο το θέμα είναι ο επεξεργαστής και ο ssd που θα διαλέξεις. Εκεί πρέπει να γίνει η επένδυση. Επειδή εγώ είμαι λίγο της υπερβολής και συνάμα του ότι το budget είναι αρκετά ευέλικτο, προτείνω οκταπύρηνους: AMD 5700g ή από Intel 11700. Σε ssd πολύ καλό value for money o Western Digital Black SN750. 1
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2X KINGSTON KC2500 1TB NVME (αν δεν χρειάζεσαι δυο, μπορείς να βάλεις μόνο έναν) https://www.skroutz.gr/s/23252130/Kingston-KC2500-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-SKC2500M8-1000G.html?from=catspan γιατί KC2500 ? Για το encryption σε μείξη με την ποιότητα και την ταχύτητα του controller. 2X TOSHIBA TL200 2TB HDD (αν δεν τα χρειάζεσαι για αποθήκη σε raid-1 για ασφαλή αποθήκευση δεν τα βάζεις καθόλου). https://www.skroutz.gr/s/17438728/Toshiba-L200-2TB-HDD-Σκληρός-Δίσκος-2-5-SATA-III-5400rpm-με-128MB-Cache-για-Laptop-Desktop-HDWL120UZSVA-HDWL120EZSTA.html 32GB DDR4 3200Mhz (άπλετη μνήμη για να φορτώνει το οτιδήποτε) https://www.skroutz.gr/s/18113937/G-Skill-Ripjaws-32GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Laptop-F4-3200C16D-32GRS.html?from=catspan AMD R7 5700G 8CORE/16 THREADS with VEGA IGP 65watt TDP , 7nm . https://www.skroutz.gr/s/30384501/AMD-Ryzen-7-5700G-3-8GHz-Επεξεργαστής-8-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί.html DESKMINI X300 ΑΜ4 (2 Χ M2 PCI-E X4 , SO-DIMM, M2 for WIFI/BT CARD) https://www.skroutz.gr/s/26631599/Asrock-Deskmini-X300.html?from=catspan αναλυτικά εδώ: https://www.asrock.com/nettop/AMD/DeskMini X300 Series/index.asp WIFI -MINI PCI-E κάρτα δικτύου & bluetooth https://www.skroutz.gr/s/27419448/Asrock-Deskmini-Kit-Ασύρματη-Κάρτα-Δικτύου-Wi-Fi-5-Μini-PCI-e.html?from=catspan Noctua NH-L9a-AM4 Ψύκτρα Επεξεργαστή Low Profile για Socket AM4 Καφέ https://www.skroutz.gr/s/13643719/Noctua-NH-L9a-AM4-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Low-Profile-για-Socket-AM4-Καφέ.html?from=catspan *** ASRock DeskMini VESA Mount Kit black (σε περίπτωση που θες να το τοποθετήσεις πίσως από την οθόνη) https://www.gatoulis.gr/product/asrock_deskmini_vesa_mount_kit_black58?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXNrbUx2dyR2a1EsMU5kQ0JZeGBZIXA= ASROCK DESKMINI 2X USB extra slots https://www.skroutz.gr/s/29434733/Asrock-DeskMini-USB-2-0-cable.html?from=catspan Ένα βίντεο με τον παλαιότερο 4750G, αυτή την στιγμή υπάρχει ο νεότερος που σου έχω παραθέσει στην πρόταση. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Υπερ αποκρίσιμο, αθόρυβο, με χαμηλή κατανάλωση, πολύ μικρό μέγεθος και δυνατό για κάθε χρήση. Ένα πανίσχυρο workstation στο μέγεθος .... ενός τροφοδοτικού !!! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από adtakhs
3DJIN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 οπωσδηποτε γρηγορο και μεγαλο (2Tb) ssd,για επεξεργαστη οποιοσδηποτε 6/12 συγχρονος σου κανει και μη σου πως και παρακατω.
Herald Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 5700g σε λογιστικό γραφείο λέει. Ότι overpriced σαβούρα έχει η AMD θα στην προτείνει ο adtakhs Αφού δεν το έχεις με το αντικείμενο, άσε και κάποιον να μην πάρει AMD. Του προτείνεις αυτην την αήδια να την βάλει πίσω απτο monitor να κοιτάει τη μάπα του πελάτη. Ξέρεις το λογιστικό γραφείο δεν είναι 3d designing office, η οθόνη δεν κοιτάει τον πελάτη γιατί δουλεύουμε σε πράματα που δεν πρέπει να δεί. 3 ώρες πριν, Apollonian είπε Όλο το θέμα είναι ο επεξεργαστής και ο ssd που θα διαλέξεις. Εκεί πρέπει να γίνει η επένδυση. Επειδή εγώ είμαι λίγο της υπερβολής και συνάμα του ότι το budget είναι αρκετά ευέλικτο, προτείνω οκταπύρηνους: AMD 5700g ή από Intel 11700. Σε ssd πολύ καλό value for money o Western Digital Black SN750. Tι 11700 και εσύ , ρε παιδιά επικοινωνείτε? Ξέρετε τι ακριβώς κάνει ένα PC σε λογιστικό γραφείο? Client είναι με 2-3 πανάλαφρα προγράμματα που τρέχουν πάνω στη database του server, κάμποσα tabs excel και pdfs. Έχω i5 2500 και το CPU είναι στο 20% usage μόνιμα, να πάρει 11700 να το κάνει τί? SSD θες και 16 gb ram, από CPU βάζεις και 10100 αμά λάχει 4
Apollonian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Herald είπε 5700g σε λογιστικό γραφείο λέει. Ότι overpriced σαβούρα έχει η AMD θα στην προτείνει ο adtakhs Αφού δεν το έχεις με το αντικείμενο, άσε και κάποιον να μην πάρει AMD. Του προτείνεις αυτην την αήδια να την βάλει πίσω απτο monitor να κοιτάει τη μάπα του πελάτη. Ξέρεις το λογιστικό γραφείο δεν είναι 3d designing office, η οθόνη δεν κοιτάει τον πελάτη γιατί δουλεύουμε σε πράματα που δεν πρέπει να δεί. Tι 11700 και εσύ , ρε παιδιά επικοινωνείτε? Ξέρετε τι ακριβώς κάνει ένα PC σε λογιστικό γραφείο? Client είναι με 2-3 πανάλαφρα προγράμματα που τρέχουν πάνω στη database του server, κάμποσα tabs excel και pdfs. Έχω i5 2500 και το CPU είναι στο 20% usage μόνιμα, να πάρει 11700 να το κάνει τί? SSD θες και 16 gb ram, από CPU βάζεις και 10100 αμά λάχει Σαφώς και είναι γνωστό ότι δεν θα αξιοποιηθεί στο 100% παρόλα αυτά λόγω και του budget πρότεινα μία future-proof επιλογή σε περίπτωση που ο φίλος μας είναι και λίγο μερακλής 😉
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Herald είπε 5700g σε λογιστικό γραφείο λέει. Ότι overpriced σαβούρα έχει η AMD θα στην προτείνει ο adtakhs Αφού δεν το έχεις με το αντικείμενο, άσε και κάποιον να μην πάρει AMD. Του προτείνεις αυτην την αήδια να την βάλει πίσω απτο monitor να κοιτάει τη μάπα του πελάτη. Ξέρεις το λογιστικό γραφείο δεν είναι 3d designing office, η οθόνη δεν κοιτάει τον πελάτη γιατί δουλεύουμε σε πράματα που δεν πρέπει να δεί. Tι 11700 και εσύ , ρε παιδιά επικοινωνείτε? Ξέρετε τι ακριβώς κάνει ένα PC σε λογιστικό γραφείο? Client είναι με 2-3 πανάλαφρα προγράμματα που τρέχουν πάνω στη database του server, κάμποσα tabs excel και pdfs. Έχω i5 2500 και το CPU είναι στο 20% usage μόνιμα, να πάρει 11700 να το κάνει τί? SSD θες και 16 gb ram, από CPU βάζεις και 10100 αμά λάχει Το Asrock Deskmini δεν το βάζεις μόνο πίσω από την οθόνη. Βιδώνεις το mount κάτω από το γραφείο και δεν φαίνεται τίποτα πέρα από την οθόνη. Αλλά που να γνωρίζεις εσύ .... Άντε να προτείνεις καμιά υδρόψυξη και μην ξεχάσεις το Delid .... και κανένα Extend Tower και μέτρα μην φύγει κανένα Frame.... Ο άνθρωπος έθεσε budget, έθεσε μέγεθος και ζήτησε κάτι γρήγορο, δυνατό και αποκρίσιμο. Το αν θα το εκμεταλλευτεί 100% είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Δεν θα συνεχίσω και σε παρακαλώ πολύ να μην απαντήσεις σε δικά μου ποστ ξανά. Σε έχω που σε έχω αποκλείσει. Δεν θέλω ούτε να παρενοχλούνται οι ειδοποιήσει μου .. από τύπους σαν και του λόγου σου. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από adtakhs
Herald Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Το Asrock Deskmini δεν το βάζεις μόνο πίσω από την οθόνη. Βιδώνεις το mount κάτω από το γραφείο και δεν φαίνεται τίποτα πέρα από την οθόνη. Αλλά που να γνωρίζεις εσύ .... Άντε να προτείνεις καμιά υδεόψυξη και μην ξεχάσεις το Delid .... και κανένα Extend Tower. Ο άνθρωπος έθεσε budget, έθεσε μέγεθος και ζήτησε κάτι γρήγορο και δυνατό. Δεν θα συνεχίσω και σε παρακαλώ πολύ να μην απαντήσεις σε δικά μου ποστ ξανά. Σε έχω που σε έχω αποκλείσει. Δεν θέλω ούτε να παρενοχλούνται οι ειδοποιήσει μου .. από τύπους σαν και του λόγου σου. Ναι και θα έχει και την ενσωματώμενη να παίζει κανά starcraft στο γραφείο στα διαλείμματα
elpenor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @kapezanos Εγώ στους υπολογιστές δεν μπορώ να μπω στη λογική ότι "ακόμα και με τον Χ επεξεργαστή μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου", στην τελική κάναμε και την δουλειά μας πριν από 15 χρόνια που οι υπολογιστές ήταν πολύ πιο αργοί..... αγοράζεις νέο PC για να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται... Επίσης δεν μπορώ να μπω στην λογική "το Χ πρόγραμμα τρέχει μια χαρά με Y πυρήνες και Ζ RAM", ένα υπολογιστή τον παίρνεις για αρκετά χρόνια και τα προγράμματα (και τα OS) εξελίσσονται, γίνονται πιο απαιτητικά όσο περνάνε τα χρόνια. Επίσης μπορεί αύριο να αλλάξουν οι ανάγκες ή τα προγράμματα. Τέλος όταν μιλάμε για επαγγελματικά μηχανήματα (άρα θα συμψηφιστεί το ΦΠΑ, θα μειωθεί ο φόρος, το πραγματικό κόστος θα είναι κοντά στο 60% της τιμής λιανικής) που θα τα κρατήσει κάποιος 5-10 χρόνια δεν μπορώ να μπω στην λογική "το budget είναι πχ 1000 ευρώ fixed". Οι τιμές στους υπολογιστές αλλάζουν συνέχεια πράγμα που ακυρώνει από μόνο του την έννοια του budget (αν υπάρχει μία σχετική άνεση) και πέρα από αυτό το budget πάντα βγαίνει από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι παίρνεις με Χ χρήματα και τι με X+200 και πόσο καλύτερο είναι το ένα από το άλλο. Η μόνη λογική που λειτουργώ είναι τι έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα σε λογικά χρήματα που πιθανότατα αν το πάρω θα δουλεύω λίγο καλύτερα και θα μπορέσω να το κρατήσω λίγο παραπάνω ώστε να μην ταλαιπωρούμαι τόσο συχνά αλλάζοντας μηχάνημα. Σήμερα η τεχνολογία μας έχει δώσει τους Intel 12XXX που έχουν φοβερό ST performance (αυτό που χρειάζονται τα κακογραμμένα Ελληνικά προγράμματα) και αρκετούς πυρήνες για να μην παλιώσει γρήγορα το PC. Αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα ένα 12600KF (270 euro) ή 12700KF (405 euro) με μία MSI Z690-A Pro DDR4 WiFI (215 euro) και 32GB Ballistix 3600 (165 euro). Σίγουρα είναι overkill για τα σημερινά δεδομένα, μπορεί να είναι και μετά από 3-4 χρόνια αλλά μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση θα σου κοστίσει μόνο 200-300 ευρώ παραπάνω (από τα οποία θα σου επιστραφεί το ΦΠΑ και φόροι κλπ) και θα είσαι όσο πιο future proof μπορείς να είσαι με το κόστος να παραμένει σε λογικά πλαίσια. Πάρα πολλοί επαγγελματίες στο forum που γνωρίζουν από υπολογιστές και έχουν σχετική οικονομική άνεση αυτό θα έπαιρναν (ή κάτι ακόμα καλύτερο) άσχετα που όταν προτείνουν σε άλλους προσπαθούν να κόψουν από παντού και να παρουσιάσουν το φτηνότερο σύστημα που μπορείς να κάνει τη δουλειά με στόχο να αποδείξουν ότι μπορούν να βγάλουν το best value for money... Λέγοντας ότι αυτό θα έπαιρναν εννοώ ότι πιστεύω ότι δεν θα τους πέρναγε καν από το μυαλό να βάλουν στο PC που χρησιμοποιούν οι ίδιοι τον 10400f που είναι ο best value for money. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από elpenor
kostanen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Θα απαντήσω σαν λογιστής, Τα μηχανήματα μας τρώνε ξύλο, 365/7/24 ανοιχτά Δεν περιμένω να ζήσουν πάνω από 5 χρόνια, και έως τότε έχουν βγάλει τα λεφτά τους. Δεν μας νοιάζει το future proof λοιπόν, μόνο αξιοπιστία και ανταπόκριση. Δεν αποθηκεύουμε τίποτα τοπικά πάρα μόνο στον servers και από εκεί φεύγουν 2 back ups. Για τα clients έχουμε βρει την υγεία μας με αυτά https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/business-pcs/hp-400-g7-mt-i5-10500-8gb-256gb-w10-desktop-intel-core-i5-10500-8-gb-256-gb-uhd-630-_3638251 Και προσθήκη 8gb ακομα ή εναλλακτικά για 11η γενιά https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/f/342720_342733_561752_831510/Core-i5-8GB-Windows-10-16GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Και προσθήκη 8gb ακομα, όπου χρειάζεται Αν δεν έχεις server και είναι το master PC τότε βάλε μεγαλύτερο ssd και ρύθμισε τουλάχιστον 2 σε διαφορετικό σημείο ή/τρόπο back ups 3
kapezanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, elpenor είπε Η μόνη λογική που λειτουργώ είναι τι έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα σε λογικά χρήματα που πιθανότατα αν το πάρω θα δουλεύω λίγο καλύτερα και θα μπορέσω να το κρατήσω λίγο παραπάνω ώστε να μην ταλαιπωρούμε τόσο συχνά αλλάζοντας μηχάνημα. Σε αυτη τη λογικη ειμαι κ εγω , θα παρω οτι καλυτερο μπορω με τα χρηματα που εχω στη διαθεση μου. 1 ώρα πριν, kostanen είπε Θα απαντήσω σαν λογιστής, Τα μηχανήματα μας τρώνε ξύλο, 365/7/24 ανοιχτά Αυτο ειναι κατι το οποια εχεις απολυτο δικιο , δεν εχω server και ξεχωριστο client. Το pc που θα φτιαξω τωρα θα ειναι το master pc και server ταυτοχρονα. Οποτε θα ειναι ανοικτο σχεδον ολες τις μερες του χρονου γιατι θελω να συνδεομαι και απομακρυσμενα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα