Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Kostasspil said:

Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες;;

απο το γεγονος πως εκφραζεις ενα φοβο χωρις να περιγραφεις το προβλημα

παμε παλι

εχεις μια εταιρια που φτιαχνει καλα και φτηνα

γιατι σε πειραζει που ειναι μονη της ?

δηλαδη θελεις σωνει και καλα να υπαρχει και κατι ακριβοτερο ή χειροτερο μονο και μονο για να υπαρχει ανταγωνισμος?

δηλαδη ανταγωνισμος μονο για χαρη του ανταγωνισμου?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, dieksodo said:

απο το γεγονος πως εκφραζεις ενα φοβο χωρις να περιγραφεις το προβλημα

παμε παλι

εχεις μια εταιρια που φτιαχνει καλα και φτηνα

γιατι σε πειραζει που ειναι μονη της ?

δηλαδη θελεις σωνει και καλα να υπαρχει και κατι ακριβοτερο ή χειροτερο μονο και μονο για να υπαρχει ανταγωνισμος?

δηλαδη ανταγωνισμος μονο για χαρη του ανταγωνισμου?

Γιατί αν υπάρχει ανταγωνισμός θα εξακολουθεί να τα φτιάχνει καλά και φτηνά, αν πουλάει μόνο αυτή θα τα πουλάει όσο θέλει γιατί δεν θα έχεις άλλες επιλογές και αναγκαστικά θα αγοράζεις τα προϊόντα της όσο και να κάνουν

Επειδή ελπίζω να τρολάρεις, εγώ σταματάω εδώ, δεν απαντάω άλλο

Δημοσ.
4 hours ago, Kostasspil said:

Γιατί αν υπάρχει ανταγωνισμός θα εξακολουθεί να τα φτιάχνει καλά και φτηνά, αν πουλάει μόνο αυτή θα τα πουλάει όσο θέλει γιατί δεν θα έχεις άλλες επιλογές και αναγκαστικά θα αγοράζεις τα προϊόντα της όσο και να κάνουν

Επειδή ελπίζω να τρολάρεις, εγώ σταματάω εδώ, δεν απαντάω άλλο

μα αν τα πουλαει ακριβοτερα αργα η γρηγορα δεν θα εμφανιστει καποιος να πουλησει φτηνοτερα οπως συμβαινει παντοτε στην αγορα? αν δηλαδη υπαρχει περιθωριο κερδους γιατι καποιος να της επιτρεψει να μονοπωλει την αγορα?

Δημοσ.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και επίσημη εφαρμογή winbank Πειραιώς οπότε γίνεται και με Πειραιώς κανονικά ανέπαφες συναλλαγές και χωρίς την Google....

Δημοσ.

Είναι πολύ κρίμα μια τέτοια εταιρεία με το έτσι θέλω να μην έχει Google play services έκανε μεγάλο κακό όλο αυτό στην βιομηχανία των smartphone δυστυχώς . 

Πρώην κάτοχος p20 pro ,p30 pro και p10 lite 

Δημοσ.
Στις 21/1/2022 στις 5:37 ΜΜ, Neural_handshake είπε

για καποιους το να μην εχει gapps ειναι κ πλεονεκτημα ξερεις

εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους η αληθεια ειναι. αλλα καταλαβαινω καποιον που να μην θελει!

Δημοσ.
On 23/01/2022 at 13:06, Vukodlak81 said:

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και επίσημη εφαρμογή winbank Πειραιώς οπότε γίνεται και με Πειραιώς κανονικά ανέπαφες συναλλαγές και χωρίς την Google....

Ναι το θέμα είναι ότι με το GPay είχες όλες τις κάρτες συγκεντρωμενες, χωρίς αυτό πρέπει να έχεις την εφαρμογή της κάθε τράπεζας

Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 1:06 ΜΜ, Vukodlak81 είπε

H eurobank πάντως καταργεί το δικό της wallet και σου λεει να πας σε google pay/apple pay.

Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να το κάνουν και οι άλλες τράπεζες αυτό.

Δημοσ.
3 hours ago, Ukforthemoment said:

H eurobank πάντως καταργεί το δικό της wallet και σου λεει να πας σε google pay/apple pay.

Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να το κάνουν και οι άλλες τράπεζες αυτό.

H Eurobank όμως ήταν ήδη στο GPay, μαζί με Alpha. Οι υπόλοιπες δε συγκινούνται προς το παρόν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...