Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8 pro ή Oneplus 9?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Οκ ο 888 δεν εχει υπερθέρμανση... Λαθος μου.. Και το 9 ειναι καλυτερο στην καμερα.... Προτεινω στον συντακτη το 9!!

Οποίο και να πάρει χαμένος δεν θα είναι.

Το θέμα είναι τη θέλει και τη ζητάει εκείνος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Guys το αν έχει λίγο καλύτερη κάμερα το 9 από το 8 pro δε με πολύαπασχολεί. Τα είδα από κοντά, στο χέρι πιο premium μου φαινόταν το 8 pro όπως και η οθόνη του πιο δυνατή. Ρώτησα και ένα δύο φίλους που κάνουν reviews σε ότι κυκλοφορεί στην αγορά και μου πρότειναν το 8 pro το οποίο και οηρα τελικά. Σας ευχαριστώ όλους που ασχολήθηκατε να μου γράψετε τη γνώμη σας. Καλή συνέχεια σε όλους. 

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Samsung Galaxy S21 FE 8/256 ? https://www.bestprice.gr/item/2157241729/samsung-galaxy-s21-fe-5g-8gb-256gb.html?qo=s21+fe

Λιανική το είδα στο bestprice search στα 622. Λογικά με τιμολόγιο που θες εσύ θα πάει πιο κάτω.

Ευχαριστώ φίλε μου, ναι θα πηγαινε στην τιμή που ήθελα, αλλά ήθελα να επιστρέψω oneplus, και λογικά να μείνω επιτέλους κάπου. 

• Like 1
Δημοσ.

,Εγω που τον εχω στο real me gt σε χρηση εντονη χωρις παιχνιδια ομως δεν εχω παρατηρησει το παραμικρό..και απο μπαταρια 6:30 ωρες sot βγαζω μεσο ορο ...  Τωρα αν κανεις 3 συνεχομενα antutu μπορει να ριξει λιγο και να πεσει στα επιπεδα του 870 ..αλλα μιλαμε για πραγματικες συνθήκες....

Δημοσ.
13 ώρες πριν, chios είπε

Καλύτερα που πήγες σε sd865 γιατί ο καινούργιος έχει θέματα με υπερθέρμανση και χάλια μπαταρία.

Μια χαρά είναι ο 888, δεν θέλω να ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα(υπερθέρμανση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 PRO ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, εκτός αν κοιτάξεις 9R 9RT από banggood σε αυτό το budget.

Επεξ/σία από manolis999

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...