Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8 pro ή Oneplus 9?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα πρόκειται να πάω σε ένα από τα δύο. Γυρίζω σε oneplus, αυτό είναι αδιαπραγματευτο, γύρισα πολλά άλλα δε με βόλεψε κανένα, οπότε το ερώτημα που θέτω είναι το εξης:

Να παω στην προηγούμενη ναυαρχίδα με 12gb/256 στα 530(τιμολογιο) ή στο πιο νέο Oneplus 9 8/128 στα 500? 

Είμαι σχεδόν κατασταλαγμενος στο 8 pro αλλά θα ήθελα και τις δικές σας γνωμες

Δημοσ.

Το 8 pro έχει 

Υλικά Aluminium alloy, Glass

IP68 

ΑνάλυσηWQHD+
1440 x 3168 px 

Corning Gorilla Glass 6 

OIS 

αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 

Το 9 

Plastic, Glass 

Πιστοποίηση δεν έχει

FHD+
1080 x 2400 px 

Corning Gorilla Glass 5 

OIS δεν έχει 

Καλύτερη φωτογραφία και βίντεο

Γρήγορη φόρτιση στα 65W 

Απλά αν καταλήξεις στο 8 pro θα πας μια ενημέρωση πίσω λόγο που είναι ποιοι παλιό.

Επίσης τι δεν σε βόλεψε σε άλλα κινητά?

Ας πούμε  π.χ κανένα Realme είδες που είναι ίδια με το OnePlus? 

Τη ζητάς από ένα κινητό?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Το 8 pro έχει 

IP68 

ΑνάλυσηWQHD+
1440 x 3168 px 

Corning Gorilla Glass 6 

OIS 

Το 9 

Plastic, Glass 

Πιστοποίηση δεν έχει

FHD+
1080 x 2400 px 

Corning Gorilla Glass 5 

OIS δεν έχει 

Γρήγορη φόρτιση στα 65W 

Απλά αν καταλήξεις στο 8 pro θα πας μια ενημέρωση πίσω λόγο που είναι ποιοι παλιό.

Τη ζητάς από ένα κινητό?

Έχω το Realme GT αυτή τη στιγμή και δε μου αρέσει η εμπειρία χρήσης. Θεωρητικά ηταν/είναι η ναυαρχίδα τους και δε μου αρέσει καθόλου. Γι αυτό είναι και η πιο φθηνή αγγελία αυτή τη στιγμή στο insomnia 😂. Σε όλα κάτι μου λείπει, πέρα από τις ναυαρχίδες της Samsung που αυτό που μου λείπει είναι τα λεφτά να τα πάρω. ίσως επειδή έχω ιστορία με την oneplus από το 6T. Τα έχω πάρει όλα της σειράς εκτός από τα τελευταία που ξέφυγαν στην τιμή. Η φόρτιση πιστεύω θα μου λειψει μόνο στο 8 pro. Η οθόνη που είχα στο 7 pro και μετά στο 7T pro δε συγκρίνεται με τπτ. Γι αυτό ίσως με τραβάει το 8 pro. 

Επεξ/σία από Jake07
Δημοσ.

Εεε και γω το 1+6 έχω και η γυναίκα μου το Realme 8.

Αυτό θα το αποφασίσεις εσύ ποιο θα πάρεις.

Αν μπορείς πάρε το 10 pro που θα βγει.... 😁

Δημοσ.

Κοίτα εμένα που δεν με πολύ απασχολεί ιδιαίτερα η φωτογραφία θα πήγαινα στο 8 pro.

Αλλά και το 9 δεν θα με χαλούσε.

Στα 30€ που είναι η διαφορά που έχεις καλύτερα στο 9 που είναι και σχετικά ποιο καινούργιο και ποιο καλύτερο επεξεργαστή.

Είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το 8 pro έχει 

IP68 

ΑνάλυσηWQHD+
1440 x 3168 px 

Corning Gorilla Glass 6 

OIS 

Το 9 

Plastic, Glass 

Πιστοποίηση δεν έχει

FHD+
1080 x 2400 px 

Corning Gorilla Glass 5 

OIS δεν έχει 

Γρήγορη φόρτιση στα 65W 

Τη ζητάς από ένα κινητό?

Ανεπίσημα και το 9 έχει ip68. Από την στιγμή που έχει η T-Mobile έκδοση έχουν όλα. Απλά δεν πλήρωσαν για την πιστοποίηση για να ρίξουν το κόστος. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το 8Τ. Η T-Mobile έκδοση είχε. Δεν υπάρχουν διαφορετικές γραμμές παραγωγής για να έχει η έκδοση T Mobile και τα άλλα να μην έχουν. Όλα κατασκευασμένα στην ίδια γραμμή παραγωγής είναι.

Αν δεν έχει θέματα με υπερθέρμανση το 9 λόγω 888 και σε καλύπτουν τα 128gb αποθηκευτικού χώρου πάρε το 9. Είναι και εμφανισιακά πιο ωραίο. Αν όχι πάρε το 8 pro δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά στην καθημερινή χρήση ως προς την ταχύτητα λειτουργίας με τον 865.

Δημοσ.

Ειτε το one plus ειτε κρατησεις το realme gt που εχω κ εγω μετα το 12 color os θα είναι και στα δυο...βαλε μια καλη gcam κ ξεμπερδεψες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakks80 είπε

Ανεπίσημα και το 9 έχει ip68. Από την στιγμή που έχει η T-Mobile έκδοση έχουν όλα. Απλά δεν πλήρωσαν για την πιστοποίηση για να ρίξουν το κόστος. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το 8Τ. Η T-Mobile έκδοση είχε. Δεν υπάρχουν διαφορετικές γραμμές παραγωγής για να έχει η έκδοση T Mobile και τα άλλα να μην έχουν. Όλα κατασκευασμένα στην ίδια γραμμή παραγωγής είναι.

Αν δεν έχει θέματα με υπερθέρμανση το 9 λόγω 888 και σε καλύπτουν τα 128gb αποθηκευτικού χώρου πάρε το 9. Είναι και εμφανισιακά πιο ωραίο. Αν όχι πάρε το 8 pro δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά στην καθημερινή χρήση ως προς την ταχύτητα λειτουργίας με τον 865.

Το ανεπίσημο δεν με καλύπτει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το ανεπίσημο δεν με καλύπτει.

Προφανώς δεν σε καλύπτει σε θέμα εγγύησης αν πάθει κάτι από νερό αλλά ξέρεις ότι αντέχει κατασκευαστικά και δεν έχει θέμα. Απλά δεν πλήρωσαν για την πιστοποίηση. Εμένα αυτό με καλύπτει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sakks80 είπε

Προφανώς δεν σε καλύπτει σε θέμα εγγύησης αν πάθει κάτι από νερό αλλά ξέρεις ότι αντέχει κατασκευαστικά και δεν έχει θέμα. Απλά δεν πλήρωσαν για την πιστοποίηση. Εμένα αυτό με καλύπτει.

Ο κάθε ένας όπως το βλέπει.

Δημοσ.

Ιδια βασικη καμερα κ τα δυο...καλυτερη ultrawide το 9....απο την αλλη το 8 pro εχει τηλεφακο αρα καλυτερο ζουμ....μπαταρια θα δειs λιιιιιγο καλυτερη στο 8 pro....πιο γρηγορη φορτιση το 9 αλλα προσωπικα δν με αφορα γιατι προτιμω να φορτιζω με αργουs φορτιστεs να μην στρεσαρεται η μπαταρια.οθονη ιδια πραγματα...κατασκευη καλυτερη το 8 pro...οπωs και πιστοποιηση ip68....διαφορα στον επεξεργαστη δν θα καταλαβειs...συν οτι ο 888 εχει θεματακια με θερμοκρασιεs οποτε αν δεν σε νοιαζει που το 8 pro ειναι ενα χρονο παλιοτερο..θα σ ελεγα να παs σε εκεινο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Ιδια βασικη καμερα κ τα δυο...καλυτερη ultrawide το 9....απο την αλλη το 8 pro εχει τηλεφακο αρα καλυτερο ζουμ....μπαταρια θα δειs λιιιιιγο καλυτερη στο 8 pro....πιο γρηγορη φορτιση το 9 αλλα προσωπικα δν με αφορα γιατι προτιμω να φορτιζω με αργουs φορτιστεs να μην στρεσαρεται η μπαταρια.οθονη ιδια πραγματα...κατασκευη καλυτερη το 8 pro...οπωs και πιστοποιηση ip68....διαφορα στον επεξεργαστη δν θα καταλαβειs...συν οτι ο 888 εχει θεματακια με θερμοκρασιεs οποτε αν δεν σε νοιαζει που το 8 pro ειναι ενα χρονο παλιοτερο..θα σ ελεγα να παs σε εκεινο...

Έλεος με τον 888 με την υπερθέρμανση.

Το 9 είναι καλύτερο σε φωτογραφίες.

Screenshot_20220122-074448.jpg

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GATE123 είπε

Έλεος με τον 888 με την υπερθέρμανση.

Το 9 είναι καλύτερο σε φωτογραφίες.

Screenshot_20220122-074448.jpg

Οκ ο 888 δεν εχει υπερθέρμανση... Λαθος μου.. Και το 9 ειναι καλυτερο στην καμερα.... Προτεινω στον συντακτη το 9!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...