Προς το περιεχόμενο

Airpods 3 vs Airpods Pro fit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερά σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εντελώς υποκειμενικό μεν, αλλά θα ήθελα μια άποψη  δε. Υπάρχει ανάμεσα μας κάποιος που να έχει δοκιμάσει τα airpods pro και τα airpods 3?

Έχω δοκιμάσει τα 3, έχουν τίμιο fit στο δικό μου αυτί,  αλλά σκέφτομαι να αγοράσω τα pro λόγω ACN. Παρόλα αυτά τα pro είναι λίγο μεγαλύτερα και επειδή δεν μπορώ να τα δοκιμάσω κάπου αν κάποιος έχει εμπειρία ας την μοιραστεί μαζί μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ, είναι καθαρά υποκειμενικό όμως. Σε εμένα τα in-ear δεν βολεύονται ποτέ, πάντα μου έπεφταν όταν πήρα τα pro όπως και με οποιοδήποτε άλλο in-ear που είχα δοκιμάσει. Kαι να μου άρεσε κάποιο in-ear δε θα μπορούσα ποτέ να το αγοράσω δυστυχώς.

Τώρα έχω τα 3rd gen ερχόμενος απο 2nd/pro και μπορώ να πω οτι ο ήχος είναι στα ίδια επίπεδα με του Pro και πολύ πολύ καλύτερος των 2nd gen με καλύτερο μπάσο και spatial audio. 

Αν σου κάθονται τα in-ear και θέλεις ACN οπωσδήποτε τότε go for it, η διαφορά στον ήχο σε σχέση με τα 3rd gen δεν υφίσταται για εμένα και πιστεύω οτι το μπασο είναι πολύ καλύτερο στα 3.

Επεξ/σία από Pashalis Gergis
  • Like 1
Δημοσ.

Τα 3 τα έχω λιώσει. Τα πήρα δώρο στην κοπέλα μου και τα δοκίμασα πολύ μέσα στα Χριστούγεννα. Δεν μου έχουν πέσει και είναι μια χαρά από ήχο και all arround χρήση. Αλλά! Πότε δεν αισθάνθηκα ότι δεν θα μου πέσει με τπτ. Ξέρεις, είναι η αίσθηση... Αλλά δεν μου έπεσαν ποτέ. 

Οπότε σκεπτόμενος το παραπάνω, λέω "μηπως να πάω για τα pro για να γίνει check και το κουτάκι της αίσθησης;" Αλλά αν δεν με βολέψουν; 279 είναι πολλά για πειραματισμούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα στο παρελθόν τα προ κ κανα δίμηνο έχω τα 3rd gen. Κοίτα, γενικότερα καλά ειναι κ τα δυο. Και κάθονταν καλα και τα δύο, αλλα τα προ αν εισαι ξαπλωμένος με τα ακουστικά στα αυτιά ειναι λίγο ενοχλητικά. Δεν μου εφυγαν ποτε απο τα αυτιά κανενα απο τα δύο μοντελα. Το ANC ειναι πολύ καλό στα προ και με χαμηλότερη ένταση ακούς μουσική. Με τα 3 πρεπει να εχεις την ένταση πολύ ψηλά για να μην ακούς τους εξωτερικούς θορύβους. Στα προ επίσης αυτο που μου άρεσε, έχοντας απενεργοποιήσει το ANC και φοροντας μονο το ενα απο τα δύο, οταν μιλουσα στο τηλ ηταν σα να ακουγα τη φωνη του αλλου μεσα στο κεφαλι μου χωρις να χανω τους εξωτερικούς ήχους (βολικο στο αυτοκίνητο). Βεβαια τα 3 εχουν ακαριαία ανίχνευση αυτιου, κατι που τα προ θα ελεγα οτι καθυστερούσαν κάποιες φορές και πολύ καλύτερη μπαταρία. Ίσως αν αγοραζα πάλι, ακομα και τώρα που τα εχω δοκιμασει κ τα δυο να μην ήξερα ποια να επιλέξω. Σιγουρα ομως θα απέφευγα τα gen 2. Για να συνοψίσω, αν ακούς μουσικη πολυ κ βρίσκεσαι σε περιβάλλον με θόρυβο καλυτερα να επιλέξεις τα προ. Διαφορετικά παρε τα 3 γιατι ειναι πιο άνετα γενικότερα και ας χάνεις την ακύρωση θορύβου. Ελπίζω να σε βοήθησα και όχι να σε μπερδεψα περισσότερο.

Κατι που ξέχασα να αναφέρω, τα προ επειδη στηρίζονται μεσα στο αυτι απο το silicon tip αν τα κουνήσεις εστω κ λιγο μπορεί να πέσουν. Τα 3 αντέχουν αυτο το μικρό κουνημα. Το κατάλαβα όταν βαζω/βγαζω μπλούζα.

Επεξ/σία από giannis_ps_21
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgepren είπε

Τα 3 τα έχω λιώσει. Τα πήρα δώρο στην κοπέλα μου και τα δοκίμασα πολύ μέσα στα Χριστούγεννα. Δεν μου έχουν πέσει και είναι μια χαρά από ήχο και all arround χρήση. Αλλά! Πότε δεν αισθάνθηκα ότι δεν θα μου πέσει με τπτ. Ξέρεις, είναι η αίσθηση... Αλλά δεν μου έπεσαν ποτέ. 

Οπότε σκεπτόμενος το παραπάνω, λέω "μηπως να πάω για τα pro για να γίνει check και το κουτάκι της αίσθησης;" Αλλά αν δεν με βολέψουν; 279 είναι πολλά για πειραματισμούς.

Φίλε μην δώσεις 279 ή τη retail τιμή των επίσημων αντιπροσώπων για AirPods. Ψάξε λίγο σε μια πολύ γνωστή metasearch μηχανή που έχει συγκριτικές τιμές καταστημάτων και θα τα βρείς απο ένα πολύ αξιόπιστο στα ~200. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ με αξεσουάρ και ο,τιδήποτε εξτρα των main  συσκευών (iPhone, MacΒook κτλ). Αν θέλεις βοήθεια dm me!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΑ Pro είναι μονόδρομος λόγω των active noise cancellation, και transparency mode

provs3.png

Επεξ/σία από iYannis
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω νέο θέμα, έπεσα σε αυτό. Έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα.

Διάβασα ήδη τις απόψεις εδώ μέσα. Έχουμε τυχόν και απόψεις και άλλων που τα δοκίμασαν; Ή πιο επικαιροποιημένες απόψεις όσων τα χρησιμοποιούν καιρό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω νέο θέμα, έπεσα σε αυτό. Έχω ακριβώς το ίδιο ερώτημα.

Διάβασα ήδη τις απόψεις εδώ μέσα. Έχουμε τυχόν και απόψεις και άλλων που τα δοκίμασαν; Ή πιο επικαιροποιημένες απόψεις όσων τα χρησιμοποιούν καιρό;

Ζω 1 μήνα με τα AirPods Pro. Κυρίως για calls και σαλόνι χαλαρώνω όπως ο υπό. Για αυτόν τον σκοπό είναι τέλεια. Και η διαφορά στον ήχο με τα 3 είναι εμφανής. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω πάλι τα Pro θα έπαιρνα. Μοναδικό αγκαθακι είναι ότι δεν έχουν την απόλυτη εφαρμογή. Είναι πολύ καλά έχω κάνει headbanging και με τα πολλά έπεσαν. Αλλά το ίδιο ισχύει και με τα 3. Δεν θα σου πέσουν από το αυτί αλλά αυτό είναι καθαρά τι σχήμα έχεις. Αν τύχει και έχεις το απόλυτο σχήμα τότε δεν θα σου πέσουν ποτέ.

Τα AirPods Pro δεν ξέρεις ότι τα χρειάζεσαι μέχρι να ζήσεις μαζί τους. Από εκεί κ πέρα δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Ελπίζω να βοήθησα!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, georgepren είπε

Ζω 1 μήνα με τα AirPods Pro. Κυρίως για calls και σαλόνι χαλαρώνω όπως ο υπό. Για αυτόν τον σκοπό είναι τέλεια. Και η διαφορά στον ήχο με τα 3 είναι εμφανής. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω πάλι τα Pro θα έπαιρνα. Μοναδικό αγκαθακι είναι ότι δεν έχουν την απόλυτη εφαρμογή. Είναι πολύ καλά έχω κάνει headbanging και με τα πολλά έπεσαν. Αλλά το ίδιο ισχύει και με τα 3. Δεν θα σου πέσουν από το αυτί αλλά αυτό είναι καθαρά τι σχήμα έχεις. Αν τύχει και έχεις το απόλυτο σχήμα τότε δεν θα σου πέσουν ποτέ.

Τα AirPods Pro δεν ξέρεις ότι τα χρειάζεσαι μέχρι να ζήσεις μαζί τους. Από εκεί κ πέρα δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Ελπίζω να βοήθησα!

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Βασικά, στο σπίτι ήδη κάνω χρήση over-ear headset Bose με ANC, το οποίο έχει εξαιρετική απόδοση.

Περισσότερο τα θέλω τα AirPods για χρήση εκτός σπιτιού, σε γραφείο, στο δρόμο, και αλλού. Πιστεύω, δηλαδή, ίσως απαιτείται περισσότερο το grip στο αυτί.

Επεξ/σία από kostasgr78
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι για να πω ότι μόλις παρέλαβα τα AirPods Pro και η πρώτη εικόνα είναι ότι έχουν εξαιρετική εφαρμογή.

Στο επόμενο διάστημα θα τα δοκιμάσω σε διαφορετικές δραστηριότητες/συνθήκες και θα επανέρθω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...