TSINE Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Είμια στο πρόγραμμα σύνδεσης wind unlimited με έκπτωση και λίγη τον Απρίλιο και μετά θα ανέβει η τιμή του αν το ανανεώσω στα 52 ευρό τον μήνα . Δεν μπορούν να μου το δώσουν στα 39 ευρό γιατί είναι μόνο για νέους πελάτες . Άρα έρχομαι και κάνω την ερώτηση σε πιό πρόγραμμα συμβολαίου με απεριοριστα data Και κλίσεις προς όλους (χωωρίς περιορισμό παρόχου) προτείνεται ? Να αναφέρω ότι σταθερό έχω στην Cosmote συνδυασμένο με speed booster , γιατί κλειδώνω στα 4mbps το adsl μου και λόγο δουλειάς επειδή κάνω πολλά share screen με 4mbps δεν παλευόταν . Πολλές φορές όταν έλειγαν σκεφτήτε τα 100gb του comsote speed booster έμπαινα για τον υπολοιπο μήνα απο το κινητό για να μην έχω θέματα. Άρα τι προτείνετε να κάνω ? Κάνουν κάποια προσφορά στην cosmote αν κάνω φορητότητα και πάω σε αυτούς (γιατί το unlimited Πρόγραμμα το δικό τους είναι στα 62 ευρό και δεν ξέρω αν αξίζει ). Κάθε πρόταση δεκτή . Υ.Γ. επειδή το πρόγραμμα λίγη τον απρίλιο αν αλλάξω πάροχο τι πρέπει να κάνω για να μην πληρώσω ρήτρα αποχώρησης ? Πρέπει για να αλλάξω πάροχο να ταιριάξω ακριβώς τις ημερομηνίες για να γλιτώσω έχτρα χρεώσεις ? Η φωτογραφία δείχνει το πρόγραμμα που έχω τώρα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από TSINE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosKrtz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Googlάρε το τηλέφωνο για το ειδικό τμήμα προσφορών της COSMOTE. Εμενα για να με πάρουν από την Vodafone, μου έδωσαν το unlimited στα 28.80€. Εσυ που έχεις και το σταθερό ίσως κάνουν καλύτερη τιμή. Απλά μη κανεις το λάθος και αναφέρεις την νέα τιμή που σου δίνει η wind. Πες απλά ότι σε πήραν από Vodafone και σου δίνουν το δικό τους unlimited για παράδειγμα στα 29€ απλά σε βολεύει το δίκτυο της COSMOTE πιο πολύ και αν είχαν μια αντίστοιχη προσφορά θα ήθελες να πας σε αυτούς. Ίσως πιάσει. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από AggelosKrtz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteroulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Συνηθως τοσο κοντα στην ληξη η ρητρα αποχωρησης ειναι πολυ χαμηλη. Στο αντιστοιχο Vodafone τον πρωτο μηνα ειχα 155 ευρω ρητρα , και στο τελος πλησιαζει τα 5€. Αν δηλαδη βγαλεις ακρη συμφερει να φυγεις και εναν δυο μηνες νωριτερα γιατι αλλιως αν μεινεις θα πληρωνεις πολλαπλασια. Απο εκει και περα εγω πλεον εχω αγορασει για χρηση με τις εξτρα sim που δινουν για τα απεριοριστα Data ( Vodafone&Cosmote ,δεν ξερω τι κανει η Wind) , ενα καλό 4G router και πιανω 40-120mbps στο σπιτι απο εκει που επιανα 7 με την ADSL , και δεν ξαναγυρναω πισω. Περιμενω και ενα 5G να κανουμε και εκει δοκιμες αν και φυσικα ειμαι ηδη ικανοποιημενος με την αναβαθμιση μου. Το καλυτερο θα ηταν να δοκιμασεις και με τις τρεις εταιρειες ποια πιανει καλο/αξιοπρεπες 4G/5G στην περιοχη σου και να αρχισεις μετα να παιρνεις προσφορες απο τις 3. Ακομα και η Wind αν δει οτι φευγεις θα προσπαθησει να σε κρατησει και θα αφησουν τις εξυπναδες για νεους συνδρομητες. Θεωρητικα η Cosmote συνηθως εχει το προβαδισμα οσον αφορα τις ταχυτητες του δικτυου της. Εγω προτιμησα Vodafone γιατι τα απεριοριστα της ισχυουν και για Ευρωπη, χωρις κανεναν περιορισμο και τα χρειαζομαι, και δεν σερνεται στην γειτονια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα