Προς το περιεχόμενο

Mi 11 Ultra , S21 Ultra ή Vivo X70 Pro Plus ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα. Είμαι κάτοχος Poco F2 Pro εδώ και ενάμιση χρόνο και είμαι άπειρα ευχαριστημένος. Τώρα στο 22 σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση σε κάτι πολύ καλό. Έχω στο νου μου το Mi 11 Ultra το Samsung S21 Ultra και το Vivo X70 Pro Plus. To Vivo σίγουρα μόνο από εξωτερικό γύρω στα 850 και πολύ πιθανό να μην έχει google services, το 21 ultra παίζει από 700 μέχρι 850, και το Mi 11 ultra γύρω στα 900... Έχετε καθόλου εμπειρία και με τα τρία ? Καμία γνώμη ? Τι λέτε?

Δημοσ.

Γνώμη μου, και ας πέσει κάτω..

Από την στιγμή που μπορείς να πάρεις το S21 Ultra, παίρνεις το S21 Ultra. Δεν ξέρω τι χρήστης είσαι, και λένε διάφορα για διάρκεια μπαταρίας, αλλά θεωρώ overall πολύ πιο σωστή επένδυση χρημάτων vs συνολικής εμπειρίας χρήσης το Samsung. Στα + του, το άψογο service της ελληνικής εταιρείας.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν σε νοιαζει η καμερα παιρνεις το vivo με κλειστα ματια.. Επισης google services εχει εξαρχης. .. Google playstore μπορεί να μην εχει αλλα τ κατεβαζεις κ τ εγκαθιστας κ εφοσον υπαρχουν τα services λειτουργει κανονικα, ενα απλό download κανεις του apk. Για λεπτομέρειες ρωτα κ το καταστημα π προκειται ν αγορασεις αν το εγκαθιστούν οι ιδιοι πριν στο στειλουν. Συγκεκριμενα απο το καταστημα trading shenzhen επειδή το ψαχνω κ εγω... Στο εγκαθιστούν οι ιδιοι τ playstore. Απο mi 11 ultra δν εχω εμπειρια αλλα λενε γ θεματα υπερθέρμανσης κ σε ολα τ τεστ γ μπαταρια....ειναι παντα τ χειρότερο... K υποκειμενικο μεν... Αλλα είναι άσχημο.. 😛 .. Απο το s21 ultra εχω εμπειρια γιατι το ειχα...κ ευτυχως τ εδωσα γρηγορα.... Ο λογος ειναι οι νυχτερινες του που είναι... Μετριες στην καλυτερη...κ σ πολλες περιπτώσεις ήταν χαλια.... Φουλ θορυβος και κοκκος και αν δεις σε reviews τ λενε οτι εχουν πολυ θορυβο αλλα απ την αλλη κραταει λεπτομέρειες... Αλλα με τοσο κοκκο π ειχε.. Να τις βρασω προσωπικα. Επισης τν μαιο π το χα εγω ειχε θεματα υπερθερμανσης...ειδικα με χρηση καμερας πανω απο 5 λεπτα τ τηλεφωνο εκαιγε. Λενε οτι εχουν λυθει αυτα...για την καμερα παντως δν εχει αλλαξει κατι γιατι τ χω πουλησει σε συγγενικο μ πρόσωπο κ εχω επαφη του τι βγαζει... Γενικα αν θες φωτο τη νύχτα.. Βγαλε το απ τ μενου.. Επισης ειναι κ λιγο παντοφλα.. (σε οτιδήποτε αλλο ειναι αριστο ειδικα αν δν ψηνει αυγά πλέον π λενε οτι το εφτιαξαν) Στη θεση σου θα πηγαινα καρφι για το vivo.. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα εδινα ποτέ τόσα χρήματα για κανένα τηλέφωνο αλλά εάν είναι να δώσεις 900 και από εξωτερικό τότε δώσε γύρω στα 950 και πάρε ένα iPhone 13 Pro

• Like 4
Δημοσ.

Λέτε για s21 ultra και θόρυβο στις νυχτερινές λήψεις. 

Gcam δεν μπορεί να πάρει το s21 ultra; 

To vivo επίσης δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα, ακόμα, η μπορεί να μην έρθει καν. 

Το vivo έχει οπτικά ζουμ 2 και 5, το s21 έχει 3 και 10! 

Τα 48 mp του mi 11 ultra στο 5x τηλεφακό, δεν μπορούν δυστυχώς να φτάσουν την ποιότητα της εικόνας που έχουν μόλις τα 10mp του s21 ultra(10x) , στο όχι μέγιστο, 50x ψηφιακό ζουμ, πόσο μάλλον ακόμα και αν μπουν και τα δύο στο 10x, αν όχι 100/120. 

108 vs 50 mp, όσο μεγάλα και αν είναι τα πίξελ στη δεύτερη περίπτωση, η πρώτη μπορεί να βγάλει περισσότερη λεπτομέρεια.  Βέβαια η 108 κάμερα στα mi/note 10, mi 11 ήταν ακόμα καλύτερη διότι είχες ελάχιστη ανάλυση 27 όχι 12. Συγκριτικά στο gsmarena το αποδεικνύουν. 

https://m.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=10596&idPhone2=10656

Αν δεν σε ενδιαφέρει google service πας huawei mate 40 pro plus, η εταιρία έχει αποδείξει θαύματα στις νυχτερινές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το S21ultra ένα λίγο αρνητικο είναι ότι μου κάνει αίσθηση η διαφορά βάρους στο χέρι σε σχέση με τα παλιότερα κινητα που είχα. 

Για νυχτερινές φωτο, βάζω 3 point and shoot που έβγαλα, να πείτε τη γνώμη σας. 

Χμ, παρότι προσπάθησα να βάλω φουλ ανάλυση μέσω flickr, η ποιότητα είναι λιγο χειρότερη από αυτή που βλέπω εγώ στο τηλέφωνο μου.

20211224_184411

20211224_181352

20211221_173952

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μονο απορριπτεο δεν ειναι το vivo! Αν διατειθεσαι να λαβεις το ρισκο του εξωτερικου και της μη αντιπροσωπειας μοιαζει σουπερ! Εχει οπτικα zeiss,  888+,  OIS σε ολες τις καμερες, gimbal! Μονο ψεγαδι σε σχεση με τα αλλα δυο, ο μη επωνυμος ηχος και μαλλον η αυτονομια.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10833&idPhone2=10596&idPhone3=10737

• Like 1
Δημοσ.

Προστασια οθόνης απο οτι γραφει δεν έχει το Vivo ,για τα χρήματα που ζητά. Επισης αγνωστο τι γινεται απο αναβαθμισεις λογισμικου .

Iσως ομως συντομα να έρθουν επισημα στην Ελλάδα

https://techblog.gr/mobile/oppo-vivo-erchontai-episima-stin-ellada-perimenoyme-oneplus-apokleistiko/

Δημοσ.

Εχω το vivo, το προτεινω ειναι αψογο σε ολα δεν εχω ουτε μισο παραπονο, cn version + αξιζε χιλια τις εκατο το ρισκο. Δοκιμη καμερας, βιντεο κτλ διπλα διπλα με z flip 3 5g, και iphone 13 pro max τα ξεπερνα και τα δυο. Ισως ελαχιστα καλυτερα τα πρωτα στην σελφι.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα πας ή apple ή samsung.

Ειπαμε, μην τα κανουμε ισιωμα ολα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μην το ψαχνετε καν αν θελετε καμερες κ οθονη καρφι για vivo x70pro+οι ενημερωσεις που δηλωθηκε αν τις παιρνει που κολλαει αφου απο κινα ερχοντα καρφι δεν σημαινει οτι ερχεται ελλαδα κ δεν το βρισκει η εταιρια να στειλει ενημερωσεις ..ειμαι κατοχος κ του mi 11 ultra(ημουν) k vivo x70pro+ παραλληλα κ για του λογου του αληθες δειτε δειγματα κ απο τα 2 κινητα.η sammy k apple ειναι αρκετα πισω σε καμερα κ οθονη..   https://www.youtube.com/channel/UCpjK7N4y98QJnjzqjjwDAyQ

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...