dalan2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου https://store.steampowered.com/app/3156770/Witchfire/ ηρθε και steam...
noFEARgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου To ειχα παρει στο epic store( ειμαι για ντοματες το ξερω ) Εχει την φαση του αν και θα προτιμουσα να εχει και co op . Σιγουρα πολυ τιμιο παντως 1
ilos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Κάτι το Space Marine 2 (παιχνίδαρος), κάτι το Remnant 2 DLC που βγήκε καπάκι δεν ασχολήθηκα ακόμα όπως ήθελα με το συγκεκριμένο. Λογικά τώρα το ΣΚ θα έχω χρόνο να γράψω εντυπώσεις. Στα θετικά από ότι βλέπω είναι ότι τρέχει και σε τοστιέρες, το οποίο είναι καλό έτσι για αλλαγή.🤣 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Ένα Bulletstorm 2 θα ήθελα. Αυτό εδώ είναι early access ακόμα.
ilos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2024 στις 1:25 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Ένα Bulletstorm 2 θα ήθελα. Αυτό εδώ είναι early access ακόμα. Πιο πολύ late alpha/ early beta είναι. Λείπει το μισό content, δεν έχουν βάλει campaign και παίζεις κάτι σαν "sandbox" roguelike με runs για να ανεβάσεις Gnosis/Levels. Όσο ανεβάζεις Gnosis αλλάζουν τα maps, σπωνάρουν άλλα mobs, mini bosses και αποκαλύπτονται νέα events και τοποθεσίες. Είναι αρκετά εθιστικό σαν concept, αλλά θέλει και προσοχή γιατί υπάρχουν spikes στη δυσκολία. Δε θα έλεγα να πάει κόσμος πχ scarlet coast Gnosis I κάτω από 15-20 level. Το πρώτο map πάντως είναι μια χαρά και σχετικά εύκολο ακόμα και με Gnosis I, αν εξαιρέσουμε λίγο το optional mini dungeon με το mob rush timer και τα sanity stones. Τα calamities (τα dark events όταν τρως 5 witch strikes) επίσης είναι ότιναναι και εξαρτώνται πολύ από το build σου. Κάποια από αυτά είναι πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλα που μπορεί να είναι run enders. Και δίνουν και ένα σωρό πράματα στο τέλος και 1-2 potions, οπότε πολλές φορές αξίζει το ρίσκο. Απλά σηκώστε συνέχεια θησαυρούς χωρίς να τους κάνετε cleanse και θα τα κάνετε trigger. Δε χρειάζεται δηλαδή απαραίτητα να φάτε επίτηδες damage από elites ή traps για να τα κάνετε. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι τα long range weapons είναι op γιατί είναι τέρμα safe σε σχέση με το να πας κοντά και να σε περικυκλώσουν τα πάντα. Στο δικό μου PC επίσης έχει κάποια κουλά εντελώς τεχνικά προβλήματα (που δε τα έχω ξαναδεί αλλού). Αν και είναι πανάλαφρο (PS4/xbone port είναι) έχει την τάση να κρασάρει. Η πλάκα είναι ότι δε κρασάρει όταν γίνεται πανικός στην οθόνη. Και τις 2 φορές που μου κράσαρε ήταν όταν άλλαζα όπλα στο safe heaven και πάταγα δεξί κλικ για να δω το description τους. Αλλά το πιο κουλό πρόβλημα έχει να κάνει με το upscaling. FSR1/2/XESS/TAU(το μαμίσιο της UE4) ότι και να διαλέξεις καμιά φορά κάνει break το rendering ουσιαστικά και freezάρουν τα πάντα (ακόμα και η game logic !!!). Η πλάκα είναι ότι αν πατήσεις escape και το κλείσεις και παίξεις native μετά ξαναφτιάχνει lol. Υποθέτω κάποιο θέμα με τις amd και drivers είναι, γιατί με nvidia και dlss δε βλέπω παράπονα στο forum. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από ilos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα