J_F80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα Galaxy S21 το οποίο είναι πολύ καλό αλλά επειδή κάνω πολύ χρήση μου έχει γ****ει τα μάτια. Έτσι παρήγγειλα ένα blue light filter screen protector από Αγγλία. Κατάλαβα όμως ότι χρειάζομαι και ένα anti glare και λέω να παραγγείλω ένα. Το θέμα είναι μπορώ να βάλω 2 Screen Protectors; Επειδή χρησιμοποιώ το fingerprint αυτό θα είναι δυνατόν μετα; Θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ!
koutsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα Galaxy S21 το οποίο είναι πολύ καλό αλλά επειδή κάνω πολύ χρήση μου έχει γ****ει τα μάτια. Έτσι παρήγγειλα ένα blue light filter screen protector από Αγγλία. Κατάλαβα όμως ότι χρειάζομαι και ένα anti glare και λέω να παραγγείλω ένα. Το θέμα είναι μπορώ να βάλω 2 Screen Protectors; Επειδή χρησιμοποιώ το fingerprint αυτό θα είναι δυνατόν μετα; Θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ! Χρησιμοποιείς τη ρύθμιση για το νυχτερινό φωτισμό και τη ρύθμιση χρώματος για ξεκουστα ματιά στο κινητό;
J_F80 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, koutsis είπε Χρησιμοποιείς τη ρύθμιση για το νυχτερινό φωτισμό και τη ρύθμιση χρώματος για ξεκουστα ματιά στο κινητό; Ναι την χρησιμοποιώ στο φουλ μόνιμα τώρα τελευταία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα