Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας εδώ και δυο μερες ο πατερας μου έχει ένα παλιο κινητο και βγάζει ένα συμβολο δίπλα στην μπαταρία αλλά δεν βρίσκω τι ειναι
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Κάτι σχετικό με την κάρτα σιμ μοιάζει. Κάνει κανονικά κλήσεις κλπ;
GATE123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Την sim την έχει βάλει στο δεύτερο slot. Γιατί βλέπω στα αριστερά ότι εκεί έχει σήμα .
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικά πως στην θέση 2 δεν υπάρχει sim, για αυτό αριστερά δείχνει λευκές μπάρες, δηλαδή πως δεν υπάρχει σήμα, ενώ στην θέση 1 είναι ενεργό μπλέ. Αν βάλεις την sim στην θέση 2, θα γίνει το αντίθετο, αν βάλεις και 2η sim, θα είναι ενεργές και οι 2 θέσεις χωρίς το x. Το ίδιο σήμα με x, θα έβγαζε αν η sim δεν αναγνωριζόταν απο το κινητό, δηλαδή αν υπήρχε πρόβλημα η στην sim η στην θήκη που κουμπώνει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Λογικά πως στην θέση 2 δεν υπάρχει sim, για αυτό αριστερά δείχνει λευκές μπάρες, δηλαδή πως δεν υπάρχει σήμα, ενώ στην θέση 1 είναι ενεργό μπλέ. Αν βάλεις την sim στην θέση 2, θα γίνει το αντίθετο, αν βάλεις και 2η sim, θα είναι ενεργές και οι 2 θέσεις χωρίς το x. Το ίδιο σήμα με x, θα έβγαζε αν η sim δεν αναγνωριζόταν απο το κινητό, δηλαδή αν υπήρχε πρόβλημα η στην sim η στην θήκη που κουμπώνει. Σήμα πιάνει κανονικά και κλήσεις της άλλαξα θέση αλλά πάλι τα ιδια
GATE123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Λογικά πως στην θέση 2 δεν υπάρχει sim, για αυτό αριστερά δείχνει λευκές μπάρες, δηλαδή πως δεν υπάρχει σήμα, ενώ στην θέση 1 είναι ενεργό μπλέ. Αν βάλεις την sim στην θέση 2, θα γίνει το αντίθετο, αν βάλεις και 2η sim, θα είναι ενεργές και οι 2 θέσεις χωρίς το x. Το ίδιο σήμα με x, θα έβγαζε αν η sim δεν αναγνωριζόταν απο το κινητό, δηλαδή αν υπήρχε πρόβλημα η στην sim η στην θήκη που κουμπώνει. Εγώ ξέρω όταν έχει σήμα δείχνει άσπρο. 57 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Σήμα πιάνει κανονικά και κλήσεις της άλλαξα θέση αλλά πάλι τα ιδια Μήπως έχει κολλήσει.
Θοδωρής005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ ξέρω όταν έχει σήμα δείχνει άσπρο. Μήπως έχει κολλήσει. Δεν ξέρω
JeSter_D Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Το εικονίδιο αυτό απ' ότι θυμάμαι σχετίζεται με τα SMS της κάρτας SIM, ότι έχει γεμίσει ο χώρος της ( χωράει γύρω στα 40-50). δοκίμασε να σβήσεις τα SMS που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα σου, δεν είναι στα εισερχόμενα, αυτά είναι αποθηκευμένα στη συσκευή, αλλά σε κάποιο άλλο υπομενού μέσα στα μηνύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα