Kostas_simeonidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και όλες!Ψάχνω ακουστικά για το ps4...Ακούω γνώμες και γιατί.. Ευχαριστώ πολύ!!
Apollonian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Τα πιο ποιοτικά σαν ήχο το οποίο να μην ξεφεύγει από τα 200 είναι αυτά: SteelSeries Arctis 7 Μετά στην κατηγορία του mid-range δηλαδή κάτω από 100 ρίξε μία ματιά σε αυτά: HyperX Cloud Alpha S
Kostas_simeonidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Εξαιρετικά δείχνουν..!!Αυτά τα sony gold τι λένε;;επίσης κοιτούσα πολύωρα razer Kraken...να τα έχω και για τον υπολογιστή..τι λέτε;; Στις 21/1/2022 στις 12:17 ΠΜ, mp44christos είπε Λεφτα δεν μας λες! Χαχαχα!!! Σωστός!!από 50€ έως 100€...Δεν θέλω να ξεφύγω πολύ!
mp44christos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 49 minutes ago, Kostas_simeonidis said: Εξαιρετικά δείχνουν..!!Αυτά τα sony gold τι λένε;;επίσης κοιτούσα πολύωρα razer Kraken...να τα έχω και για τον υπολογιστή..τι λέτε;; Χαχαχα!!! Σωστός!!από 50€ έως 100€...Δεν θέλω να ξεφύγω πολύ! Απο razer δες τα Blackshark v2 x. Οτι kraken εχω δοκιμασει ειναι μπιαχ. Αν και ειδικα για το PS4 θα περίμενα να βρω προσφορά τα Alpha s που ειπε και ο απο πανω.
Kostas_simeonidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Τα έχω τσεκαρει ήδη και περιμένω και εγώ για καμιά προσφορά καλή 👍😉 1
ICE-T Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Τα cloud 2 παίζουν χωρίς πρόβλημα στο PS4 ,έχουν βγάλει firmware για να δουλεύει και το 7.1 1
mp44christos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, ICE-T said: Τα cloud 2 παίζουν χωρίς πρόβλημα στο PS4 ,έχουν βγάλει firmware για να δουλεύει και το 7.1 Απλος εχουν παει στα 100 ευρω. Ειναι τι θα βρει σε προσφορα. Αν μπαινει μια φορα την μερα στις προσφορες κατι θα υπαρξει ξανα. 1
ICE-T Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mp44christos είπε Απλος εχουν παει στα 100 ευρω. Ειναι τι θα βρει σε προσφορα. Αν μπαινει μια φορα την μερα στις προσφορες κατι θα υπαρξει ξανα. 100 σε καμία περίπτωση μέχρι 75 οκ
Kostas_simeonidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να ξεφύγω. Της Sony τι λένε;;τα gold kai platinum;;
ICE-T Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostas_simeonidis είπε Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να ξεφύγω. Της Sony τι λένε;;τα gold kai platinum;; δεν γνωρίζω φίλε μου αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν και cloud Alpha pro blackout μου φαίνονται ίδια με τα alpha s 70euros στο eShop αλλά εγώ που τα είχα πάρει τα s είχαν μουφα ένταση στον υπολογιστή,δεν ξέρω τι απόδοση θα έχουν στην κονσόλα αλλά είπα να στο αναφέρω γενικώς.
myst77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Αν σε ενδιαφέρει για PS4 τοτε *προσωπικά* είναι μονόδρομος τα Sony Platinum Wireless Έχω δοκιμάσει εκτος τα παραπάνω και άλλα καλά (Razer Thresher 7.1) Αυτό που ξεχωρίζει τα Platinum πέρα από το ότι είναι "καλά" ακουστικά είναι το surround τους. Μπορεί και άλλα να λενε οτι υποστηριζουν αλλα όχι τόσο καλά (πχ αυτα με optical cable κανουν τον ήχο DD5.1 μετα τον στελνουν στα ακουστικά που δεν είναι τόσο "ευδιακριτο") , συν το οτι καποια games υποστηριζουν και 3D audio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα