msci Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , έχω κάνει μια σύνδεση ίντερνετ από ένα σπίτι σε ένα άλλο απέναντι. Έχω βάλει αυτές τις πρίζες tp link τη μία στο ρούτερ την άλλη έξω από το σπίτι κ απ' αυτή που είναι έξω απ' το σπίτι τράβηξα καλώδιο ethernet και τι πήγα απέναντι κ εκεί έβαλα ένα ρουτερ νομίζω λέγεται κ αυτό με 4 κεραίες για να πηγαίνει σε όλο το σπίτι . Λειτουργούσε μια χαρά εδώ κ 2 μήνες. Χθες το βράδυ σταμάτησα να έχω Ίντερνετ. Τι κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Αν έχασες το ίντερνετ στο 1ο σπίτι, έπαθε κάτι το ρούτερ του παρόχου ή κόπηκε το ίντερνετ (προφανώς όχι όλο το ίντερνετ, η πρόσβαση του παρόχου σου). Αν το έχασες στο 2ο σπίτι, έπαθε κάτι κάποια από τις ενδιάμεσες συσκευές. Δες ότι είναι όλες στο ρεύμα και ότι λειτουργούν κανονικά. Εσύ το ρύθμισες όλο αυτό ή κάποιος άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα