Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xbox game pass...η μεγαλυτερη απατη που βγηκε ποτε.

Εριξα μια ματια στα παιχνιδια κι εσκασα στα γελια...

Επεξ/σία από roginsky12
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βλέπετε το τυρί αλλά όχι τ φάκα μάγκες. Μην χαίρεστε με τα μονοπώλια γιατί μετά θα κλαίτε. Το μόνο θετικό είναι ότι μιλάμε για Microsoft οπότε πάλι σκ@τ@ θα τα κάνει άρα όλα καλά 😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

Windows Phones
Bing
Xbox one

nuff said

Πρώτον μην συγκρίνεις την MS πριν Nadella και την MS μετά Nadella. Δευτερον, ουαου, εχει μια εταιρεια 40 χρονων που επηρεάζει ολοκληρο τον πλανητη, αποτυχημενα προιοντα; THE SHOCK. Παίζει να ειναι η μονη. Δηλαδη για να μην φυγω εκτος θεματος, θα ανφερω μονο τη Sony που δεν ειχε ποτε αποτυχημενα προιοντα. Οχι εντάξει μην κοιτας τα Mylo, Betamax, Memory Stick, AIBO, UMD, Jukebox, Super Audio CD, DAT, MiniDisc, eVilla,  Qualia, AirBoard, Rolly και δεκαδες αλλα.

Το Xbox One μια χαρα επιτυχημενο ηταν. 50 μυρια συστηματα πουλησε. Ναι δεν ητανσε καμια περιπτωση η επιτυχια που ηταν το PS4 αλλά αποτυχημενο δεν ηταν. Oπως πχ το PSP. 80 μυρια πουλησε σε 300 εκδοσεις. Δεν ηταν το πιο επιτυχημενο αλλα σε καμια περιπτωση αποτυχημενο

2 ώρες πριν, roginsky12 είπε

Εχεις δικιο. Του λειπουν ακομα παιχνιδαρες οπως The Order 1886. Η το άλλο το φοβερο το Concrete Genie; Βεβαια δεν εχει ουτε το αριστουργηματικο Days Gone. Αμ το αλλο το Blood and Truth που το πας; Aλλά η μεγάλη μου λύπη και ο λογος που θα κοψω το gamepass, θα πουλησω το xbox και θα κανω μπλοκ τον Phil ειναι το επικοτερο επος στην κατα τα αλλο μη επικη ζωή μου, το Killzone. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ απονη MS που μας δινεις κατι doom eternal και κατι halo infinite με 14 ευρω ενω μπορουσαμε με μολις 69 να εχουμε το Killzone. Πάω να κλαψω

55 λεπτά πριν, kakomirogloy είπε

Βλέπετε το τυρί αλλά όχι τ φάκα μάγκες. Μην χαίρεστε με τα μονοπώλια γιατί μετά θα κλαίτε. Το μόνο θετικό είναι ότι μιλάμε για Microsoft οπότε πάλι σκ@τ@ θα τα κάνει άρα όλα καλά 😂

Το έχω ξαναγράψει. Μην βλέπετε μονοπώλια μονο εκει που σας βολευει. Δεκαετια 90. Ενας tech giant που δεν εχει καμια σχεση με το gaming εισερχεται στη βιομηχανια. Ο γιγαντας λεγεται Sony και περναει την επομενη δεκαετια εξαγοραζοντας καθε studio που δειχνει να εχει ταλεντο. Χρησιμοποει τα τεραστια αποθεματικά του, αγοράζει και δεν δημιουργεί τίποτα. Οι παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου δεν μπορούν να αντεξουν. Η μια καταρρεει και γινεται software μονο και η αλλη αναγκαζεται να ασχοληθει με niche κοινο για να ανταπεξελθει. 25 χρόνια τώρα που το εκανε αυυτο η Sony. 25 χρόνια που ειναι anti-consumer. Υποσχεται features που δεν δινει, κοβει cross play, δεν κανει αναβαθμισεις γιατι σου πουλαει retail, remaster παιχνιδιων 10ετιας. Και το χειρότερο; Πληρωνει studio για να εχει exclusive DLC, για να μην βγουνε παιχνιδια στο xbox και για να μην πανε gamepass. Αλλα κανενας δεν μιλάει για μονοπωλιο γιατι η sony ειναι η αγια εταιρεια που μας αγαπαει. Η MS λοιπον ειναι η Sony του σημερα. Και δεν φατνάζεσαι μετα απο 20 χρονια anti-consumer πολιτικων της Sony, ποσο χαιρομαι που βρισκει το μαστορα της

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 2
Δημοσ.

@WolvesInTheThroneRoom 

το point δεν ηταν το αν εχει ή οχι αποτυχιες η ms, η sony απο αποτυχιες αλλο τιποτα(και η google και ολοι τους). 
Απλα σου γραφω, οτι το επιχειρημα σου οτι η MS ειναι κολοσσος και οτι θα σαρωσει τα παντα στο περασματα της δεν ειναι απαραιτητα αληθινο. Ο ανταγωνισμος την εχει ταπεινωσει πολλες φορες στο παρελθον.
Τα παιχνιδια της sony ειναι αγαπητα απο μεγαλη μεριδα πιστης βασης χρηστων, ιδίως στην Ευρώπη και οσο συνεχιζει να κυκλοφορει παιχνιδια στο επιπεδο που το κανει απο τα μεσα του ps3 και μετα, είναι αδυνατο να πεσει κατω απο συγκεκριμενα επιπεδα.
Η MS θα βελτιωσει το μεριδιο της στην αμερικανικη αγορα, αλλα η αποψη μου ειναι οτι και παλι δεν θα φτασουμε σε εποχες ps3/x360 γιατι αυτη τη φορα το ps5 ξεκιναει απο καλυτερη αφετηρια. 
Εποχες ps3/360 στις top πωλησεις στην πλατφοραμα της sony δεν ηταν κανενα fps και το εντελως αντιθετο συνεβαινε στο xbox. 
Ολοι εχουν τη θεση τους στην αγορα και σαν gamers, οσο μεγαλυτερος ανταγωνισμος υπαρχει, τοσο πιο ευνοημενοι θα ειμαστε εμεις.

Δημοσ.

Η Sony έχει ένα μαγικό τρόπο να τα σκατώνει.

Πχ laptops, κινητά , τηλεοράσεις από πρωτοπόρος έγινε από ανύπαρκτη ως δεύτεροτρίτη.

Εχω ακόμα το Vaio duo 13 ένα πολύ όμορφο surface like laptop όπου η Sony τα σκατωσε με το Wi-Fi. Δεν το έφτιαξε ποτέ και λίγα χρόνια μετά εξαφανίστηκε από την αγορά. Οχι λόγω αυτού αλλά γιατί πούλαγε ότι και οι άλλοι πιο ποιοτικό αλλά με μεγάλο κόστος. Κάποια στιγμή την ξεπέρασαν σε όλα. 

Στις τηλεοράσεις είναι καλή ακόμα αλλά πίσω από LG και Samsung που κάποτε τις είχε για κολατσιό.

Η Sony ήθελε να είναι ότι η apple με τα Mac. Το χει καταφέρει μέχρι τώρα με το PS και τις φωτογραφικές αλλά δεν είναι apple.

Η Apple έχει το know how και δεν είμαι φαν της.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

@WolvesInTheThroneRoom 

το point δεν ηταν το αν εχει ή οχι αποτυχιες η ms, η sony απο αποτυχιες αλλο τιποτα(και η google και ολοι τους). 
Απλα σου γραφω, οτι το επιχειρημα σου οτι η MS ειναι κολοσσος και οτι θα σαρωσει τα παντα στο περασματα της δεν ειναι απαραιτητα αληθινο. Ο ανταγωνισμος την εχει ταπεινωσει πολλες φορες στο παρελθον.
Τα παιχνιδια της sony ειναι αγαπητα απο μεγαλη μεριδα πιστης βασης χρηστων, ιδίως στην Ευρώπη και οσο συνεχιζει να κυκλοφορει παιχνιδια στο επιπεδο που το κανει απο τα μεσα του ps3 και μετα, είναι αδυνατο να πεσει κατω απο συγκεκριμενα επιπεδα.
Η MS θα βελτιωσει το μεριδιο της στην αμερικανικη αγορα, αλλα η αποψη μου ειναι οτι και παλι δεν θα φτασουμε σε εποχες ps3/x360 γιατι αυτη τη φορα το ps5 ξεκιναει απο καλυτερη αφετηρια. 
Εποχες ps3/360 στις top πωλησεις στην πλατφοραμα της sony δεν ηταν κανενα fps και το εντελως αντιθετο συνεβαινε στο xbox. 
Ολοι εχουν τη θεση τους στην αγορα και σαν gamers, οσο μεγαλυτερος ανταγωνισμος υπαρχει, τοσο πιο ευνοημενοι θα ειμαστε εμεις.

Τα παιχνίδια της Sony έχουν αστείες πωλήσεις σε σχέση με τις πωλήσεις κονσολών της.Το Spiderman νομίζω έχει μια μεγάλη βάση πωλήσεων,τα υπόλοιπα είναι όλα μαζί όσο το Mario Kart.Η Sony δεν πούλαγε κονσόλες λόγω exclusives αλλά για άλλους λόγους.Η Sony πλέον έχει τεράστιο πρόβλημα και το ξέρουν καλά.Αυτα που έκανε όλα τα χρόνια, τώρα της τα κάνει άλλη εταιρεία αλλά και με ένα gamepass από πίσω που η Sony δε το έχει.Ερχονται δύσκολα χρόνια για αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

Windows Phones
Bing
Xbox one

nuff said

Windows Phones ναι πιστεύω λόγω κακού management. Όλα τα άλλα δεν απέτυχαν καθόλου. Internet Explorer μεσουρανούσε για πόσα χρόνια. Έμεινε πίσω, τον παρατήσανε. Bing και Skype χρησιμοποιούνται internally στην εταιρία για το 90% των υπηρεσιών και για πολλά πράγματα που δεν τα βλέπει ο random καταναλωτής. Για το Xbox one πάλι δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται αποτυχία, μάλλον το έβαλες απλά για να το βάλεις.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Τα παιχνίδια της Sony έχουν αστείες πωλήσεις σε σχέση με τις πωλήσεις κονσολών της.Το Spiderman νομίζω έχει μια μεγάλη βάση πωλήσεων,τα υπόλοιπα είναι όλα μαζί όσο το Mario Kart.Η Sony δεν πούλαγε κονσόλες λόγω exclusives αλλά για άλλους λόγους.Η Sony πλέον έχει τεράστιο πρόβλημα και το ξέρουν καλά.Αυτα που έκανε όλα τα χρόνια, τώρα της τα κάνει άλλη εταιρεία αλλά και με ένα gamepass από πίσω που η Sony δε το έχει.Ερχονται δύσκολα χρόνια για αυτήν.

Μη γραφετε μπουρδες. Τα παιχνιδια της sony πουλανε το ιδιο  ;ή και περισσοτερο στις κονσολες της, με το cod, με τα παιχνιδια της rockstar και το fifa. Για αυτο το level πωλησεων μιλαμε.

Δημοσ.
5 hours ago, roginsky12 said:

Για πες περισσότερα. 

Να ξέρουμε μην την πατήσουμε! 

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί ορισμένοι αρέσκεστε στην καταστροφολογία αλλά προ της εξαγοράς της Activision από την MS, η εκτίμηση της ampere analysis για τις κονσόλες νέας γενιάς ήταν 2 to 1 μεταξύ PS5 και Xbox Series με το Switch επικρατούσα κονσόλα:

https://www.ampereanalysis.com/insight/video-insight-the-entertainment-industry-in-2022 (9o λεπτό)

Συγκεκριμένα για το 2022 προβλέπει 21 millions Switch, 18 millions PS5 και 9 millions Xbox S & X.

Δεν ξέρω πόσο σοβαρή εταιρία είναι η ampere analysis ή πόσο θα αλλάξει τα νούμερα αυτά η εξαγορά της Activision αλλά δεν βλέπω καταστροφή κανενός στην παρούσα τουλάχιστον γενιά καθότι ακόμη οι κονσόλες πουλάνε από κεκτημένη ταχύτητα.

Πιστεύω οι αλλαγές θα φανούν από την επόμενη γενιά ή προς το τέλος της παρούσας.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xavier είπε

Μη γραφετε μπουρδες. Τα παιχνιδια της sony πουλανε το ιδιο  ;ή και περισσοτερο στις κονσολες της, με το cod, με τα παιχνιδια της rockstar και το fifa. Για αυτο το level πωλησεων μιλαμε.

Λολ to cod πουλαει περισσότερο από τη ζωή του 90% των first party, κάθε χρονιά χωρίς να πέσει η τιμή καθόλου.

Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα έλεγες αλλά δεν είναι.

2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν ξέρω γιατί ορισμένοι αρέσκεστε στην καταστροφολογία αλλά προ της εξαγοράς της Activision από την MS, η εκτίμηση της ampere analysis για τις κονσόλες νέας γενιάς ήταν 2 to 1 μεταξύ PS5 και Xbox Series με το Switch επικρατούσα κονσόλα:

https://www.ampereanalysis.com/insight/video-insight-the-entertainment-industry-in-2022 (9o λεπτό)

Συγκεκριμένα για το 2022 προβλέπει 21 millions Switch, 18 millions PS5 και 9 millions Xbox S & X.

Δεν ξέρω πόσο σοβαρή εταιρία είναι η ampere analysis ή πόσο θα αλλάξει τα νούμερα αυτά η εξαγορά της Activision αλλά δεν βλέπω καταστροφή κανενός στην παρούσα τουλάχιστον γενιά καθότι ακόμη οι κονσόλες πουλάνε από κεκτημένη ταχύτητα.

Πιστεύω οι αλλαγές θα φανούν από την επόμενη γενιά ή προς το τέλος της παρούσας.

Αν και αυτά τα νούμερα δεν μου φαίνονται τόσο σόι, προφανώς και δεν θα καταστραφεί κανένας στα επόμενα 2 3 χρόνια

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chncynic είπε

Λολ to cod πουλαει περισσότερο από τη ζωή του 90% των first party, κάθε χρονιά χωρίς να πέσει η τιμή καθόλου.

Αν και αυτά τα νούμερα δεν μου φαίνονται τόσο σόι, προφανώς και δεν θα καταστραφεί κανένας στα επόμενα 2 3 χρόνια

Ούτε μένα μου φάνηκαν νορμάλ για αυτό και αναρωτηθηκα πόσο καλή είναι στις προβλέψεις τις η εν λόγω εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chncynic είπε

ποσο έχει πουλησει το πιο πετυχημενο call of duty στο ps4? είναι περισσοτερο απο το spiderman , το uncharted 4 ή το god of war?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, xavier είπε

Προφανώς μπούρδες γράφεις εσύ.Οι πωλήσεις των exclusives της δε δικαιολογουν αυτό που λέτε,ότι πουλάει λόγω exclusives.Exclusives και σε full price πουλάει η Nintendo μόνο, κανείς άλλος.Η Sony είναι σε δεινή θέση και πρέπει να αλλάξει πολλά για να παραμείνει δυνατή στο παιχνίδι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε τα ποσοστά πρώτον. Και δεύτερον αυτά τα κάνουν τα cod σε ένα χρόνο χωρίς προσφορές. Όχι 15 ευρώ σε super market σε βάθος 5ετιας. Δεν λέω ότι δεν αξίζουν τα άλλα -  αλλά το cod και το GTA ταιζουν τη Sony. Τα first party είναι πρεστιζ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...