Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να αργεί το gamepass στις ps κονσόλες πλέον με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Δεν θεωρείται κάτι τρελό όπως νομίζαμε παλαιότερα. Με αυτό κερδίζουν και οι δύο.

Επεξ/σία από adamv123
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zoanthrope είπε

Την Sony θα την κλείσει η ίδια η Sony. Δεκαετίες απολάμβανε την πρώτη θέση και "μονοπωλιακά" θα έλεγε κανείς είχε καπάρει την αγορά με πρακτικές τουλάχιστον "shady". Ας κάνανε τα κουμάντα τους - τόσα χρόνια είχανε στην διάθεσή τους.

Τώρα που "έκλασε" η MS κάνοντας refocus στο gaming και μάλλον πιάστηκαν απροετοίμαστοι - έγινε ότι έγινε.

Τόσο απλά.

νομίζεις τρόμαξε τώρα η sony;
Δεν το νομίζω. 

Σίγουρα δεν αγνοεί αυτή την κίνηση αλλα δεν ειναι και χθεσινή.

Μένει να δουμε πως θα αξιοποιήσει η MS αυτη την αγορα . 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Η MS δεν αγορασε και την ελληνική Softomotive για να αναβαθμισει την low code πλατφόρμα της, τα Microsoft Power Apps; Για ρώτα τι έγινε με τους υπαλλήλους αν παίρνουν μισθό Αμερικανικού Δημοσίου. 

Κοίταξε να δεις - εδώ δεν έχω απάντηση και το ξέρεις αν είσαι και του χώρου.

Γενικώς πάντως από τα tweets των dev στις διάφορες εταιρείες που συμμετέχουν, την ανάπτυξη και τις προσλήψεις κλπ -δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Αν αντιμετωπίζει τώρα την Ελλάδα διαφορετικά, χωρίς να το υπερασπίζομαι δεν μου κάνει και εντύπωση.

Μόλις τώρα, bazzil είπε

νομίζεις τρόμαξε τώρα η sony;
Δεν το νομίζω. 

Σίγουρα δεν αγνοεί αυτή την κίνηση αλλα δεν ειναι και χθεσινή.

Μένει να δουμε πως θα αξιοποιήσει η MS αυτη την αγορα . 

Την τελευταία φορά που συνέβη να μιλήσει spencer με sony ήταν με την Mojang για το minecraft.

Χέστηκαν όχι τρόμαξαν απλά...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Γενικά συμφωνούμε. Απλα εγω θελω απλα να παρακολουθήσω τις εξελίξεις και όχι να τις προβλέψω. 

Τα μικρα στούντιο ναι, τα πιο μεγάλα στούντιο(επιχειρήσεις) εχουν πιο δύσκολο έργο. 

Αυτη τη στιγμή που μιλάμε ολα δείχνουν RIP Sony και την MS μονόδρομο. 

δεν νομιζω η Βlizzard και Bethesda να αγχωνονται ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Eγώ θεωρώ πιο πιθανό να βγάζει η MS (μετα απο συμφωνία) τα παιχνίδια των εταιριών που αγόρασε και σε PS format για να κερδίζει περισσότερα. Οτι έκανε και με την Apple δηλαδή πριν 25 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

H gaming βιομηχανία είναι ανώτερη όλων σε τζίρους. Οπότε, για ποια κατάντια μιλάς;

Επίσης ξεχνάς τις SONY Pictures, Music κλπ κλπ

Δεν πουλάει δύο πράγματα. Απλά δεν ισχύει. Είσαι ημιμαθής εδώ.

Δουλευόμαστε τώρα. Το 2 είναι ειρωνικό.

Η SONY κάποτε έβγαζε από τις καλύτερες τηλεοράσεις του κόσμου. Στερεοφωνικά, ηχεία, βίντεο, CD players, mp3/mp4 players, είχε τα καλύτερα walkman και τα ενσωμάτωσε με επιτυχία και στα κινητά της. Κορυφαίες βιντεοκάμερες (ακόμα έχω από τις πρώτες χωρίς κασσέτα, με ενσωματωμένο σκληρό και xenon φλας). Τι να λέμε τώρα...

Παλαιότερα έβλεπες γύρω σου συσκευές SONY.

Τώρα την αναγνωρίζουν οι μπαμπάδες όταν πάνε να αγοράσουν το PS στα πιτσιρίκια.... όταν βλέπουν και καμιά ταινία...

Α ναι... και στους φωτογραφικούς αισθητήρες κινέζικων κινητών...

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Zoanthrope είπε

Την τελευταία φορά που συνέβη να μιλήσει spencer με sony ήταν με την Mojang για το minecraft.

Χέστηκαν όχι τρόμαξαν απλά...

Έχει κι αλλου πορτοκαλιές. Δεν διαφωνώ σ αυτα που γράφεις αλλα όχι και αβέβαιο τo μελλον της sony.

Δημοσ.

Επιμενεις και εκτιθεσαι. SIE, Sony Pictures και Sony Music είναι γιγαντιαία branches.

Ποιο PS και πιτσιρικια;

34 ετη ειναι ο μεσος ορος ηλικιας των gamers και ξαναλεω, σαν βιομηχανια ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο αυτες που αναπολεις.

Λογικα, κανας 65αρης θα εισαι που νομιζει πως εχουμε ακομα 1992. 

"Πιτσιρικια"

"καμια ταινια"

"κινεζικα κινητα"

checks out!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bazzil είπε

Νταξ... 

... αβέβαιο το μέλλον ...
...την κλείσατε και την sony...

Το να κλείσει η Sony είναι απλά αστείο να το πει κάποιος.

Αλλά έχοντας market cap 140 δις μπορεί να πέσει "θύμα" ακόμη και εχθρικής εξαγοράς.

Και η Microsoft έδειξε ότι εξαγορές μεγάλων ποσών, εξαγορές ακόμη και 70 δις μπορούν να γίνουν ανετότατά.

Και πριν πουν κάποιοι ότι είναι Ιαπωνική.... για όσους δεν το γνωρίζουν η Citibank είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Sony Group.

Η Apple καλοβλέπει τη Sony Entertainment (Sony Pictures, Sony Music) εδώ και χρόνια.

Μην εκπλαγούμε αν δούμε την Apple να χτυπά για 70 δις τη Sony Entertainment και να μεταπουλά τη Sony Interactive Entertainment, σε καμία Microsoft, Amazon ή Alphabet για άλλα 70 δις.

Ακόμη κι αν τα 140 δις ακούγονται πολλά μπορούν να την εξαγοράσουν και να τη κόψουν σε κομμάτια.

• Like 3
Δημοσ.

Θα ανακοινώσει νέα αποθέματα PS5 και θα ανέβει το διπλάσιο. Τετοια προσωρινά ανεβοκατεβασματα είναι ανάξια προσοχής. Η γενικότερη εικόνα εχει σημασία. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν για κατι ειναι διασημες οι Γιαπωνεζικες εταιρειες και κοινοπραξιες ειναι οτι χωνευουν τις ζημιες και προχωρουν.

Αν και εχω την αισθηση , και μονο αισθηση, οτι αυτο που βλεπουμε σαν Sony ειναι κατι αλλο και οχι μονο αυτο που φαινεται.

Οπως και να εχει θα δειξει.

Δημοσ.

καιρος για την sony να φτιαξει ενα bc στην κονσολα της για να μη πω να αρχισει να σχεδιαζει κανα ps5pro για να παρει τα πανω της

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dbrillis είπε

Καταλαβαίνω το point σου.

Όλοι βλέπουμε ότι η MS έχει το χρήμα, οδηγεί τις εξελίξεις και εκανε και κίνηση ματ. Χρησιμοποιώ και εγω την έκφραση ότι πλεον η MS είναι το Netflix των video games. Το Netflix ομως έχει μια ιδιαιτεροτητα, ενας πληρώνει, δεκα βλέπουν. 

Μου αρεσει να μείνω παρατηρητής και να μην κανω προβλέψεις. Έχει ενδιαφέρον πως θα πάνε τα πράγματα.

Υπάρχουν παρα πολλες κονσόλες και xbox(series S, X, 1)και PlayStation(4,5) σε σπίτια που αγοράστηκαν πανω στην κ@¥λα και δεν εχουν παίξει πανω απο 20 ώρες. Πολύς κόσμος δε γουστάρει τις συνδρομές, οχι γιατί είναι κακές αλλά γιατί έχουμε γεμίσει με ενα δεκαρικακι το μηνα ακομα για να κάνεις το οτιδήποτε. Εγω για παράδειγμα πληρώνω Google One(200GB), MS 365, Netflix, 1password, grammarly, Cosmote TV, Apple cloud (της συζυγου), swapfiets, spotify, ps plus,(και πόσα αλλα μικροποσα που δε θυμάμαι)ε κάπου βάστα. Καταλαβαίνω τα benefits του game pass αλλα δεν παύει να ειναι μια ακομα συνδρομή.

Φίλε μου επιλέγεις την συνδρομή που πλεον είναι αρκετά οικονομική και παίζεις τα πάντα. Αν παιζεις 3 ωρες την εβδομάδα φυσικά και δε συμφέρει αλλά για κάποιον που έχει τον χρόνο και την όρεξη είναι μια καλή πρακτική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψέματα... οι παρακάτω δύο λέξεις του Musk για το Halo έριξαν τις μετοχές της Sony :P

6 ώρες πριν, Eloy είπε

Eγώ θεωρώ πιο πιθανό να βγάζει η MS (μετα απο συμφωνία) τα παιχνίδια των εταιριών που αγόρασε και σε PS format για να κερδίζει περισσότερα. Οτι έκανε και με την Apple δηλαδή πριν 25 χρόνια.

αυτό πιστεύω και εγώ. Δεν βγάζει χρήματα η microsoft από την ίδια την κονσόλα, το έχει παραδεχτεί ότι την πουλάει κάτω από το κόστος.

Τα πολλά έσοδα έρχονται από τις συνδρομές και από τις πατέντες. Ακόμη και το android πληρώνει πολλά χρήματα στην ms για τις πατέντες.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής η MS έχει τα studios αλλά όχι ακόμη τα παιχνίδια. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα έχει πρακτικό αποτελεσμα. H Sony από την άλλη πλευρά έχει αποκλειστικούς τίτλους και το δείχνει.

Μακάρι και οι 2 εταιρίες να συνεχίσουν να κοντράρονται ώστε εμείς να απολαμβάνουμε όσο δυνατον περισσότερα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...